Німецька кухня рецепти
Смажена картопля «рибка»
Хрустка картопля обсмажена в качиному жирі. Німецька кухня. опис приготування: Замочити картопля в каструлі з холодною водою. Додати 2 ст ложки морської солі. Довести до кипіння ні сильному вогні. Варити до готовності протягом 10 хвилин. Злити воду, остудити картопля на 5 хвилин. Нарізати карт...
Смажений ягня
Простий рецепт приготування молодої баранини. Німецька кухня. опис приготування: 1. зробити 8 відбивних з м'яса ягняти, за допомогою молоточка. 2. Дрібно натерти цедру 2-ух лаймов. Посипати шматочки баранини. 3. щедро поперчити. 4. Змішати яйце і 3 ст ложки води. Занурити м'ясо в яєчну суміш, ...
Капуста по-німецьки
Капусту по-німецьки добре подати на вечерю з пивом, ці два німецьких флагмана добре поєднуються. страва смачна, ситне і недороге. готується швидко: поки випиваємо по першій пляшці пива, воно готове! опис приготування: Капуста по-німецьки — це смачне, ситне, оригінальне блюдо. Особливий смак йо...
М'ясо по-берлінськи
Рецепт від відомої письменниці Тетяни Устинової. Кулінарний поєдинок на каналі НТВ. опис приготування: Обсмажити нарізану кільцями цибулю. Порізати м'ясо на скибочки. Відбити дерев'яним молоточком. Додати сіль і перець за смаком. Ретельно прожарити з обох сторін. Очистити яблука від шкірки, по...
Німецька паска
Пасхальна випічка в різних країнах має свої традиції і смаки. У Німеччині роблять смачний пиріг із дріжджового тіста з сухофруктами і горіхами. Чудово блюдо на святковий стіл. опис приготування: Приготуйте на свято Великдень за незвичним рецептом. Дріжджі з цукром розчиніть в теплому молоці. Б...
Німецькі медові пряники
Пряники - це смак дитинства. А як приготувати медові пряники найсмачніше, як виявилося, знають німці! трохи продуктів, велика кількість спецій і ніякого меду, ось такий рецепт медових пряників опис приготування: Якщо у вас немає інвертного сиропу, замініть його штучним медом, але справжній мед...
Німецький хліб «Пумперникель»
Не лякайтеся назви цього хліба, так як це просто житній хліб на заквасці з борошна грубого помелу. Він виходить дуже корисним, тому розповім, як приготувати німецький хліб "; Пумпернікель ";. опис приготування: Цей рецепт злегка відрізняється від оригінального, так як хочеться спекти максималь...
Німецький цибульний пиріг
Сьогодні я розповім вам, як приготувати німецький цибульний пиріг "; Zwiebelkuchen" - дуже популярний осінній пиріг, який подають на святі Нового вина. ароматний, смачний і легкий в приготуванні! опис приготування: Такий традиційний німецький цибульний пиріг з легкістю стане окрасою для вашого...
Німецький пиріг з корицею
Рецепт приготування традиційного німецького пирога з корицею. опис приготування: Цей ніжний розсипчастий пиріг прикрасить ваш святковий стіл. Ви можете додати в рецепт яблука або чорницю. меленої кориці— 1 1/4 чайних ложки солі— 1/8 чайних ложки несолоного масла— 8 Ст. ложок цукрового піску—...
Німецький суп айнтопф
Німецька кухня складається з жирних і ситних страв. Деякі з них давно полюбилися багатьом людям, але все одно можна знайти щось нове. наприклад, мій наступний рецепт саме такий. опис приготування: уважно вивчіть, як приготувати німецький суп айнтопф. У перекладі на російську — & Quot; густий с...
Німецький яблучний пиріг
Рецепт смачного пирога по-німецьки з начинкою з яблук і оригінальною посипкою з мигдалю, кориці і коричневого цукру. опис приготування: Яблучний пиріг з німецької рецептом з великою кількістю збитих білків і ніжних яблук. Прекрасна можливість щось зробити з яблуками восени, коли їх безліч. Ніж...
Німецький ягідний десерт «роті Грютце»
Для всіх любителів легких літніх десертів хочу запропонувати класний рецепт. Я покажу, як приготувати німецький ягідний десерт "; Роті Грютце ";, який зведе з розуму і близьких, і гостей. Спробуйте! опис приготування: Цей десерт цікавий тим, що основою можуть стати абсолютно будь-які ягоди: ма...
Німецьке різдвяне печиво
Рецепт приготування німецького різдвяного печива з корицею, мускатним горіхом, гвоздикою і ваніллю. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Вистелити пергаментним папером. Висипати цукрову пудру в паперовий пакет. У невеликій мисці змішати борошно, перець, корицю, запашний перец...
Нюрнберзький пряник
Дуже смачні пряники Elisenlebkuchen на основі горіхів і цукатів. Пряник названий на честь Елізи, дочери пекаря, заради якої кулінар підібрав найкращі інгредієнти і придумав чудо пряник без масла і борошна. опис приготування: Нюрнберскій пряник — виходить ароматним, розсипчастим і корисним. Вип...
Новорічний гусак з яблуками і кмином
Новорічний гусак з яблуками і кмином — класичне середньоєвропейський новорічне блюдо, символізує єдність присутніх за святковим столом членів сім'ї. Блюдо особливо популярно в Німеччині. опис приготування: Новорічний гусак з яблуками і кмином готується досить довго, але ж це все-таки не буденн...
Вівсяні талери
вівсяні талери — це дуже ситні і смачні тістечка щодо великого розміру. Щоб приготувати вівсяні талери, потрібно повозитися, проте воно того варто! опис приготування: вівсяні талери — це, наскільки мені відомо, різновид традиційної німецької випічки. Треба сказати, у німців навіть випічка та т...
Палтус в соусі
Приготування риби в вершково-шпинатному соусі. Для цього рецепта вам буде потрібно вугільний гриль з щільно приганяє кришкою. опис приготування: 1. Підготувати і розігріти гриль. Дочекатися, коли вугілля буде "; готовий ";. 2. Приправити філе палтуса меленим чорним перцем. 3. Поставити широку ...
Печінка з цибулею і яблуками
Печінка з цибулею і яблуками — ця страва, яке вперше я спробувала в Берліні, коли гостювала у своєї подруги. кажуть, що це практично національне блюдо. Вони готують його надзвичайно часто. опис приготування: Дуже цікава по сполученням печінку з цибулею і яблуками мене по справжньому здивувала,...