Рецепт Огірки, фаршировані м'ясом

Рецепт Огірки, фаршировані м'ясом
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Досить рідкісне блюдо — огірки, фаршировані м'ясом, я пробувала на банкеті і звичайно ж, відразу зацікавилася рецептом. Приємне поєднання огірка з м'ясом і сиром завжди подобається моїм гостям.

опис приготування:

огірки, фаршировані м'ясом можна робити на святковий стіл в зимовий час. Смак огірків досить оригінальний і вони відмінно підійдуть для застілля з горілочкою. Подайте до огірків, фаршированим м'ясом, варена картопля. Коли я робила фаршировані огірки на день народження, то вони нікого не залишили байдужими: всі пробували, хвалили, просили рецепт. Так що, якщо є завдання дивувати гостей, сміливо експериментуйте. Успіхів і приємного апетиту!


  • Огірки солені— 12 штук
  • фарш м'ясний— 300 штук
  • помідори— 2 штуки
  • М'ясний бульйон— 2/3 склянки
  • сир— 1/2 склянки
  • Кукурудзяний крохмаль— 2 чайних ложки
  • Вершкове масло— 4  Ст. ложки
  • часник— 1 Ст. ложка
  • перець— За смаком
  • сіль— За смаком
огірки, фаршировані м'ясом - фото крок 1 Огурцы порежьте пополам, выньте мякоть из середины. Выложите огурцы в бульон с чесноком и перцем, припустите до мягкости, выньте и охладите.

огірки, фаршировані м'ясом - фото крок 2 підготувати фарш.

огірки, фаршировані м'ясом - фото крок 3 В бульон добавить крахмал, варити до загустіння. Фарш обжарить на сковороде 5 хвилин, затем влить бульон с крахмалом.

огірки, фаршировані м'ясом - фото крок 4 Помідори нарежьте кубиками и соедините с фаршем, приправити сіллю, поперчіть.

огірки, фаршировані м'ясом - фото крок 5 Огурцы наполните фаршем, приправити сіллю, поперчіть. Выложите огурцы на противень и посыпьте сыром, запікайте 10-15 хвилин.

Подібні рецепти

Кабачки, фаршировані м'ясом, в клярі

Суп з білої риби

кабачки, фаршировані м'ясом, в клярі — це смачна страва, яке готується досить просто. Дуже люблю це блюдо і за його смак і за оригінальний зовнішній вигляд. Вдома у нас користується популярністю. опис приготування: Супер смачні кабачки, фаршировані м'ясом, в клярі з даного рецептом — це дуже п...

Каннеллоні, фаршировані м'ясом

Каннеллоні, фаршировані м'ясом

каннеллоні — італійські макаронні вироби, які готують, наповнюючи їх різноманітними начинками. Пропоную фарширувати каннелоні м'ясом, а потім запекти їх під соусом бешамель і сирною скоринкою. опис приготування: приготуємо каннеллони, фаршировані м'ясом, в домашніх умовах. Для начинки: обсмажу...

Смажена картопля з м'ясом

Смажена картопля з м'ясом

Смажена картопля з м'ясом — тривіальним блюдо, приготування якого під силу навіть новачкам в кулінарній справі. Дуже просто, ситно, жирно і смачно. Можна сказати, блюдо простої сільської кухні. опис приготування: Після будь-якого свята практично завжди в холодильнику залишається вже приготован...

Смажені баклажани під м'ясом

Смажені баклажани під м'ясом

Роздумуєте над основною стравою на обід, вечерю або святковий стіл? Приготуйте ситні, дуже соковиті і смачні смажені баклажани під м'ясом і найніжнішим соусом, та ще й з сирною скоринкою. опис приготування: Це досить простий рецепт смажених баклажанів під м'ясом і овочами. Соус і сир перетворю...

Смажені пиріжки з м'ясом

Смажені пиріжки з м'ясом

Не знаю жодної людини, який би не любив пиріжки. начинка, звичайно, це справа смаку, а ось сама випічка подобається багатьом. Я особливо часто роблю ситні, якими можна підкріпитися на обід. опис приготування: З мого рецепту ви можете дізнатися про те, як приготувати смажені пиріжки з м'ясом і ...