Рецепт Овочі по-тайськи

Рецепт Овочі по-тайськи
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв.
Овочі по-тайськи — соковите, смачне і корисне блюдо. Коли ви будете його готувати, кухня наповниться ароматами сходу. При цьому ви витратите зовсім небагато часу.

опис приготування:

Овочі по-тайськи готуються дуже просто і швидко. Замість шампіньйонів підійдуть гливи, а любителі гострого можуть додати червоний пекучий перець. Подавайте блюдо на гарнір або, як самостійне, з відвареним рисом або рисовою локшиною, шматочком хліба. Смачно в теплому і в холодному вигляді.

  • печериці— 150 грам
  • лук фіолетовий— 1 штука
  • Кабачок— 200 грам
  • часник— 1 зубчик
  • Перець болгарський— 1 штука
  • Соєвий соус— 1 Ст. ложка
  • мед— 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія— 30 мілілітрів
  • петрушка, Braai— 5 грам
  • сіль— За смаком
Овочі по-тайськи - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти для приготування овочів по-тайськи.

Овочі по-тайськи - фото крок 2 печериці очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в сковороду.

Овочі по-тайськи - фото крок 3 Додайте нарізаний соломкою болгарський перець.

Овочі по-тайськи - фото крок 4 Фіолетовий цибулю наріжте півкільцями і додайте в сковороду до грибів і перцю.

Овочі по-тайськи - фото крок 5 Цукіні або кабачок наріжте соломкою і викладіть в сковороду.

Овочі по-тайськи - фото крок 6 Додайте нарізаний часник. Налийте оливкова або соняшникова олія, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте овочі з грибами на невеликому вогні 10-15 хвилин.

Овочі по-тайськи - фото крок 7 Після влийте соєвий соус.

Овочі по-тайськи - фото крок 8 Додайте мед і сіль за смаком.

Овочі по-тайськи - фото крок 9 Прогрійте овочі ще 5-6 хвилин і вимикайте плиту. Додайте нарізану зелень.

Овочі по-тайськи - фото крок 10 Перемішайте овочі з зеленню.

Овочі по-тайськи - фото крок 11 Овочі по-тайськи готові. Можна подавати до столу.

Подібні рецепти

Смажені солодкі овочі

Овочі під соусом бешамель

Рецепт приготування солодкого овочевого гарніру з моркви, батата і мускатної гарбуза з часником. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. розділіть морква, Солодка картопля, гарбуз і часник і між двома листами для випічки. Полити кожну партію 1 столовою ложкою олії, приправити сіл...

Овочі, смажені на сковороді

Овочі, смажені на сковороді

Овочі, смажені на сковороді, — корисне, смачне вегетаріанське блюдо. Блюдо виглядає естетично і на смак чудово, його можна подати як гарнір. опис приготування: Овочі, смажені на сковороді з даного рецептом готуються дуже просто і недовго. Нічого особливого в приготуванні немає, крім однієї фіш...

Овочі на мангалі

Овочі на мангалі

Уже настав час пікніків і відпусток. Спека бере свій, тому дуже хочеться вирватися куди-небудь на природу. А там - вогнище, шашличок!.. розповім, як приготувати овочі на мангалі. опис приготування: Коли готуєш на мангалі, потрібно постійно стежити за процесом. Все-таки, вогонь і плита - різні ...

Овочі на сковороді

Овочі на сковороді

Дивовижне літній частування — овочі на сковороді в домашніх умовах! Набір інгредієнтів можна міняти, як вам завгодно і подавати його можна як окремо, так і як гарнір до будь-якої страви! ідеально! опис приготування: Ось такий простий рецепт овочів на сковороді, я так думаю, він вам дуже сподоб...

Овочі на зиму

Овочі на зиму

Ділюся простим рецептом овочів на зиму. Виходить чудове асорті! Спробуйте, взимку, коли овочів мало, зарядить вітамінами і корисними речовинами! опис приготування: як вид, рецепт приготування овочів на зиму дуже простий! Вам треба нарізати будь-які ваші улюблені овочі та розділити їх на дві ба...