Рецепт Печінка по-Гомельський

Рецепт Печінка по-Гомельський
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт печінку по-Гомельський — приготування страви з печінки з шпиком, овочами і спеціями. Національна кухня Білорусі.

опис приготування:

Печінка ретельно миється і ріжеться шматками по 1,5 см. відбийте ці скибочки до 0,5 см, після чого покладіть на кожен зверху тонкий шматок шпику. На шпик кладеться ріпчаста цибуля, пасеровану на половині масла. Додайте до інгредієнтів сіль і перець.

Готовий продукт згортається рулетом і обв'язується мотузкою. Кидайте ці рулетики в киплячу олію на 1-2 хвилини до утворення рум'яної скоринки.

Після того, як вона дійшла до готовності, перекладіть печінку в глибоку посудину, залийте невеликою кількістю бульйону і тушкуйте, додавши коріння. Охолоджуються рулетики теж в бульйоні, а подаються на стіл попередньо нарізані тонкими шматочками.


  • печінку— 250 грам
  • шпик— 60 грам
  • цибуля ріпчаста— 60 грам
  • корінь— 50 грам(морква , корінь петрушки і селери )
  • перець мелений і сіль— — За смаком
Печінка ретельно миється і ріжеться шматками по 1,5 см. відбийте ці скибочки до 0,5 см, після чого покладіть на кожен зверху тонкий шматок шпику. На шпик кладеться ріпчаста цибуля, пасеровану на половині масла. Додайте до інгредієнтів сіль і перець.

Готовий продукт згортається рулетом і обв'язується мотузкою. Кидайте ці рулетики в киплячу олію на 1-2 хвилини до утворення рум'яної скоринки.

Після того, як вона дійшла до готовності, перекладіть печінку в глибоку посудину, залийте невеликою кількістю бульйону і тушкуйте, додавши коріння. Охолоджуються рулетики теж в бульйоні, а подаються на стіл попередньо нарізані тонкими шматочками.


Подібні рецепти

Смажена печінка дикої кози

Куряча печінка в духовці (оригінальний рецепт)

Печінка дикої кози вважається делікатесом. Щоб приготувати її м'якою і ніжною, а також зберегти весь букет смаку, потрібно знати секрет її приготування. Дивіться мій рецепт. опис приготування: Печінка дикої кози перед смаженням обов'язково треба вимочити, а потім ще і замаринувати. Потім обвал...

Печінка з баклажанами

Печінка з баклажанами

Печінка з баклажанами — це моя фірмова закуска, яку у нас люблять всі домашні. Така закусочка може також прикрасити будь-який святковий стіл і полюбиться багатьом гостям. опис приготування: Печінка з баклажанами — це чудова закуска, на приготування якої у мене йде приблизно годину часу. правда...

Печінка з болгарським перцем

Печінка з болгарським перцем

Пропоную приготувати дуже смачну вечерю на двох. красиве блюдо — печінку з болгарським перцем — це легке, НЕ калорійне блюдо, яке прикрасить вечір і принесе гастрономічне задоволення. опис приготування: Щоб печінка з болгарським перцем вийшла смачною, м'якою і ніжною необхідно її правильно при...

Печінка з цибулею і яблуками

Печінка з цибулею і яблуками

Печінка з цибулею і яблуками — ця страва, яке вперше я спробувала в Берліні, коли гостювала у своєї подруги. кажуть, що це практично національне блюдо. Вони готують його надзвичайно часто. опис приготування: Дуже цікава по сполученням печінку з цибулею і яблуками мене по справжньому здивувала,...

Печінка курчати бройлера

Печінка курчати бройлера

Як приготувати печінку курчати бройлера, щоб вона була м'якою і соковитою всередині, з хрусткою золотистою скоринкою зовні. Така м'ясна закуска сподобається і дорослим, і дітям. опис приготування: Спробуйте приготувати таку м'ясну закуску у себе вдома. Прекрасно буде гармоніювати з улюбленим в...