Східна кухня рецепти
Хрусткий нут
Чи подобається вам хрустіти чимось за переглядом фільмів і серіалів? Я цю справу обожнюю! Але різні чіпси і снеки з магазину не корисні, і я вибираю домашні закуски. наприклад, ось одна з подібних. опис приготування: Блюдо вийшло дуже простим і швидким, і навіть якщо ви дуже лінуйтеся, то зроб...
Хумус з гороху в домашніх умовах
Апетитний і ситний хумус з гороху дуже легко приготувати на своїй кухні. Блюдо виходить барвистим, ароматним, його можна подати як закуску або як гарнір до запеченого м'яса, рибі або овочів. опис приготування: Блюдо з гороху можна подати і як дип-соус з сухариками або чіпсами, з лавашем — воно...
Гумус (корисний сніданок)
Пропоную приготувати відмінне доповнення для ситного і корисного сніданку, який можна подавати як з м'ясом, так і просто з хлібом або овочами. Подарує заряд вітамінів і енергії на цілий день! опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанське харчування, то ви напевно знаєте, як приго...
Хумус простий
Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати хумус простий. Це закуска на основі пюре з нуту. Пробувати хумус мені доводилося і раніше, а ось готувала вперше. Результат мене порадував. опис приготування: Хумусом араби називають турецький горох нут. З котрого, власне, і роблять цей ...
Татарська поема
Дуже смачний, красивий і хрусткий десерт — національне татарське блюдо. Його досить легко приготувати, ну а поласувати такою смакотою збереться вся родина. опис приготування: У національній татарської кухні існує безліч варіантів приготування хмизу, кожен з яких відрізняється за рецептурою, фо...
Я bayaldи
Імам баялди - це фаршировані баклажани. Варіація з овочевою начинкою. Ідеальний гарнір до м'ясних страв або ж повноцінне вегетаріанське блюдо. опис приготування: У цьому рецепті баклажани фаршируються таким чином, що з них не потрібно видаляти м'якоть. Начинка тут з овочів зі спеціями, блюдо п...
Имбирная паста
Имбирная паста - блюдо з індійської кухні. Використовується для приготування соусів, маринадів і гарячих страв. Така паста відмінно зберігається в холодильнику, тому завжди буде під рукою і не зіпсується! опис приготування: Докладніше, як приготувати імбирну пасту, я розповім нижче. Якщо хочет...
Індійська курка гриль
Рецепт приготування курячих ніжок від індійських кухарів. кількість порцій: 6 курині ніжки— 6+ штук йогурт без добавок— 1 штука молоко— 1 штука спеції гарам масала— 1 штука кошерна сіль— 1 штука(за смаком) чорний перець— 1 штука(за смаком) У миску влити 4 склянки 2% молока. Додати й...
Індійська солодкість «Burfi»
Хочете поболовать себе чимось незвичайним? З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати індійську солодкість "; бурфи" — вершкові цукерки на основі сухого молока. Чудове ніжне ласощі до чаю! опис приготування: Даний рецепт має кілька варіацій. По перше, кунжут можна замінити арахісом або воло...
Індійський курячий суп
Рецепт приготування національного індійського супу з куркою, цибулею, часником, каррі і яблуком. опис приготування: Суп подають з кубиками смаженого білого хліба або рисом. При бажанні можна додати в суп вершки. куряча грудка— 1 штука сіль і чорний перець— — За смаком вершкового масла— 4 Ст....
Індійський пудинг
Рецепт приготування смачного індійського десерту. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. змішати 1-1/2 склянки молока з патокою, цукром, маслом, сіллю, порошком для випічки, яйцем і кукурудзяним борошном. Вилити суміш в глиняний горщик, який був добре змазаний олією і запікати д...
Індійський томатний суп
Перед вами — простий рецепт індійського томатного супу. сподіваюся, вам сподобається таке блюдо, і ви з радістю будете насолоджуватися новим оригінальним блюдом на обід. Готується він легко, рекомендую! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт індійського томатного супу. Там вважають з...
Измирского котлетки (kjofte)
Популярне і швидко страву турецької кухні опис приготування: Дрібно нарізаємо одну цибулину. Додаємо цибулю в фарш. Туди ж додаємо дрібно нарізану зелень, зиру і м'якоть булочки попередньо розмоченого у воді. Все добре переміняли руками. Формує овальні котлетки -кёфте. Розігріваємо духовку до ...
Смажена хамса
Смажена хамса по-турецьки готується швидко і просто, виходить смачно і гостро! рибка обробляється, панірує, обсмажується на сковороді. Подається з білої пшеничної булкою, салатом, помідором і цибулею. опис приготування: Пропоную вам просту, але дуже смачну закуску по-турецьки — смажену хамсу з...
Смажений рис
Смажений рис дуже поширений в східній кухні. Хороший він тим, що його можна приготувати із залишків вчорашнього вечері і використовувати продукти, які завалялися в холодильнику. опис приготування: Сьогодні хочу поділитися рецептом, як приготувати смажений рис. Цей рецепт вимагає, щоб всі інгре...
М'ясний пиріг
Рецепт приготування смачного пирога з м'ясною начинкою. Традиційна кухня Узбекистану. кількість порцій: 3-4 вершкове масло— 100 грам(інгредієнти для тесту) крем— 1 Склянка яйце— 1 штука сода для випічки— 1/4 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки мука— 2,5 склянки баранина— 450 грам(інгредієнти дл...
М'ясо в Тажіна
М'ясо в Тажіна - це смачне, неймовірно ароматне і соковите блюдо. Готується досить просто. Виглядає блюдо красиво, тому може стати родзинкою будь-якого застілля. Поєднання м'яса і овочів ідеальне. опис приготування: Якщо ви хочете приготувати м'ясо з овочами, то спробуйте зробити це в Тажіна. ...
Намюр
Солодка випічка популярна в Сирії і Єгипті. Ця страва без перебільшення можна назвати Арабської казкою. кількість порцій: 1 маная крупа— 2 склянки цукор— 1 Склянка порошок для випічки— 1 1/2 чайних ложки квітуча вода— 1 1/2 Ст. ложки(дистильована вода, яка містить ефірні масла апельсина) соус т...
Справжній «гумус»
Хочете знати, як приготувати справжній «Хумус»? Є кілька секретів, щоб він вийшов ідеальним, з оксамитової і однорідною консистенцією. Подавати його можна з коржиками до вечері або на обід. опис приготування: Важливо правильно приготувати нут, а потім обов'язково скористайтеся блендером, щоб п...
Нут с курицей и овощами
Нут с курицей и овощами (или курица с нутом и овощами, кому як зручніше) — блюдо по мотивам марокканской национальной кухни. А если его с кус-кусом подать, то блюдо получается вообще аутентичным. опис приготування: Нут с курицей и овощами — блюдо до безумия простое (в плані приготування), и эт...