Рецепт Капуста по-німецьки

Рецепт Капуста по-німецьки
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв.
Капусту по-німецьки добре подати на вечерю з пивом, ці два німецьких флагмана добре поєднуються. страва смачна, ситне і недороге. готується швидко: поки випиваємо по першій пляшці пива, воно готове!

опис приготування:

Капуста по-німецьки — це смачне, ситне, оригінальне блюдо. Особливий смак йому надають яблука і бальзамічний оцет. Всі компоненти для приготування капусти по-німецьки завжди є під рукою, так що — гріх не приготувати. Яблука потрібно брати кислі, а бальзамічний оцет можна додавати при обсмажуванні ковбасок. Читайте, як приготувати капусту по-німецьки, і ви напевно надихніться на приготування!


  • капуста— 500 грам
  • лук червоний— 2 штуки
  • яблуко— 2 штуки
  • ковбаски— 5 штук
  • Масло рослинне— 50 мілілітрів
  • оцет бальзамічний— 2  Ст. ложки
  • Спеції для овочів— 1 За смаком
Капуста по-німецьки - фото крок 1 Капусту порізати соломкою.

Капуста по-німецьки - фото крок 2 Цибулю порізати півкільцями.

Капуста по-німецьки - фото крок 3 Яблука порізати дольками.

Капуста по-німецьки - фото крок 4 Ковбаски порезать кусочками.

Капуста по-німецьки - фото крок 5 Обжарить колбаски.

Капуста по-німецьки - фото крок 6 Ковбаски вытащить, а в оставшемся соке обжарить лук, капусту. через 10 минут добавить яблоки, оцет, спеції. смажити ще 5-7 хвилин.

Капуста по-німецьки - фото крок 7 В тарелку выложить готовую капусту с яблоками, зверху — ковбаски. Смачного!

Подібні рецепти

Хрустка квашена капуста

Капуста «Прованський» класичний рецепт

Квашена капуста — прекрасна закуска, яку можна подати як окремий салат або додати в інше блюдо. Правильно приготовлена ​​квашена капуста повинна хрустіти, бути в міру солоною і кислої. опис приготування: Пропоную Вам перевірений рецепт, як приготувати хрустку квашену капусту. Капуста кваситиме...

Капуста брокколі під вершковим соусом

Капуста брокколі під вершковим соусом

брокколі — один з найбільш корисних видів капусти. А вже приготована в вершковому ніжному соусі, вона просто тане в роті. Таке нескладне і легке блюдо дивовижно підійде як до обіду, так і на вечерю. опис приготування: Приготуйте блюдо з даного рецептом. Я думаю, смак страви вас приємно здивує....

Капуста, маринована швидко в банку

Капуста, маринована швидко в банку

Хочу розповісти, як зробити капусту, мариновану швидко в банку. виходить пікантна, але все ж ніжна закуска без яскраво вираженого "; оцтового" смаку. Відмінна основа для зимових салатів, раджу! опис приготування: Цей простий рецепт капусти, маринованої швидко в банку вам обов'язково сподобаєть...

Смажена брюссельська капуста з родзинками

Смажена брюссельська капуста з родзинками

Ізюм надає солодкий смак цієї смаженої брюссельській капусті. Замініть курячий бульйон овочевим або водою, щоб зробити це блюдо вегетаріанським. опис приготування: Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати брюссельську капусту і моркву, смажити до золотисто-коричневого кольо...

Капуста білокачанна тушкована

Капуста білокачанна тушкована

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати капусту білокачанну тушковану. Мені дуже подобається ніжний і простий смак цієї страви. така капуста — ідеальний гарнір до м'яса і навіть риби! опис приготування: У капусті міститься багато корисних речовин. У процесі гасіння більшість з них зберіг...