Полента рецепти
Полента з кукурудзяної крупи
полента — це італійська страва з кукурудзяної муки, нагадує кашу або мамалигу. Спробуйте приготувати класичне італійське печиво з полентой. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Змішати разом борошно, поленту і сіль в мисці. Міксером збити в мисці масло, цукор і лимонну цедру н...
Овочеве рагу з полентой
Рецепт приготування рагу з брюссельської капусти, ріпи, картоплі, морква, лука, пастернаку, селери, помідорів і Мангольд з полентой. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У великій сковороді перемішати всі овочі і оливковою олією. Випікати в духовці від 20 до 30 хвилин, переміш...
Печінка з полентой
Рецепт приготування телячої печінки з полентой в венеціанському стилі. кількість порцій: 4 печінку теляти— 400 грам оливкова олія— 80 грам вершкове масло— 100 грам цибуля— 500 грам бульйон— 1 Склянка(по мірі необхідності) біле вино— 1 Склянка м'ясної соус— 120 грам мука— 50 грам петрушка— 1 щіп...