Рецепт Німецький яблучний пиріг

Рецепт Німецький яблучний пиріг
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт смачного пирога по-німецьки з начинкою з яблук і оригінальною посипкою з мигдалю, кориці і коричневого цукру.

опис приготування:

Яблучний пиріг з німецької рецептом з великою кількістю збитих білків і ніжних яблук. Прекрасна можливість щось зробити з яблуками восени, коли їх безліч. Ніжний смак цього пирога не залишить Вас байдужим.

  • борошно— 200 грам
  • яблука— 375 грам
  • Вершкове масло— 175 грам
  • цукор— 175 грам
  • яйця— 3 штуки
  • Порошок для випічки— 2 Ст. ложки
  • крем— 150 грам
  • Для посыпки:борошно— 75 грам
  • Вершкове масло— 50 грам
  • Коричневий цукор— 50 грам
  • мигдаль— 50 грам
  • обкладинка— 10 грам
Німецький яблучний пиріг - фото крок 1 1. Вистелити форму для випічки пергаментним папером. почистити яблука, видалити серединку, порізати на шматочки. Збити яйця виделкою 1 хвилину. Розтопити 25г вершкового масла на сковороднем на маленькому вогні. Додати 25г цукру і заважати, поки цукор повністю не розчиниться. Додати яблука і готувати приблизно 3-4 хвилини, поки вони не стануть м'якими. Прибрати сковорідку з вогню і дати яблукам охолонути. Розігріти духовку до 180 градусів.

Німецький яблучний пиріг - фото крок 2 2. робимо посипання. Спочатку розтопити вершкове масло на сковорідці на середньому вогні. Змішати решту складових для посипання (коричневий цукор, корицю, борошно і мигдаль).

Німецький яблучний пиріг - фото крок 3 3. Добре перемішати залишилися 150г масла з рештою 150г цукру. Поступово додати збиті яйця, добре перемішуючи.

Німецький яблучний пиріг - фото крок 4 4. Ложкою викладіть приблизно 2/3 суміші для пирога в форму для випічки, посипати 1/3 посипання зверху. Додати решту суміш для пирога, викласти яблука і залишки посипання зверху. запікати 1 час 15 хвилин або до готовності. Готовність перевірити зубочисткою. Дати трохи охолонути, перед тим, як дістати з форми. Подавати гарячим або холодним.

Подібні рецепти

Німецький цибульний пиріг

Борщ зі свининою в мультиварці

Сьогодні я розповім вам, як приготувати німецький цибульний пиріг "; Zwiebelkuchen" - дуже популярний осінній пиріг, який подають на святі Нового вина. ароматний, смачний і легкий в приготуванні! опис приготування: Такий традиційний німецький цибульний пиріг з легкістю стане окрасою для вашого...

Німецький пиріг з корицею

Німецький пиріг з корицею

Рецепт приготування традиційного німецького пирога з корицею. опис приготування: Цей ніжний розсипчастий пиріг прикрасить ваш святковий стіл. Ви можете додати в рецепт яблука або чорницю. меленої кориці— 1 1/4 чайних ложки солі— 1/8 чайних ложки несолоного масла— 8 Ст. ложок цукрового піску—...

Німецький хліб «Пумперникель»

Німецький хліб «Пумперникель»

Не лякайтеся назви цього хліба, так як це просто житній хліб на заквасці з борошна грубого помелу. Він виходить дуже корисним, тому розповім, як приготувати німецький хліб "; Пумпернікель ";. опис приготування: Цей рецепт злегка відрізняється від оригінального, так як хочеться спекти максималь...

Німецький суп айнтопф

Німецький суп айнтопф

Німецька кухня складається з жирних і ситних страв. Деякі з них давно полюбилися багатьом людям, але все одно можна знайти щось нове. наприклад, мій наступний рецепт саме такий. опис приготування: уважно вивчіть, як приготувати німецький суп айнтопф. У перекладі на російську — & Quot; густий с...

Німецький ягідний десерт «роті Грютце»

Німецький ягідний десерт «роті Грютце»

Для всіх любителів легких літніх десертів хочу запропонувати класний рецепт. Я покажу, як приготувати німецький ягідний десерт "; Роті Грютце ";, який зведе з розуму і близьких, і гостей. Спробуйте! опис приготування: Цей десерт цікавий тим, що основою можуть стати абсолютно будь-які ягоди: ма...