Рецепт Німецький ягідний десерт «роті Грютце»

Рецепт Німецький ягідний десерт «роті Грютце»
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 20 хв.
Для всіх любителів легких літніх десертів хочу запропонувати класний рецепт. Я покажу, як приготувати німецький ягідний десерт "; Роті Грютце ";, який зведе з розуму і близьких, і гостей. Спробуйте!

опис приготування:

Цей десерт цікавий тим, що основою можуть стати абсолютно будь-які ягоди: малина, вишня, полуниця, ожина і т.д. З'єднувати їх можна не тільки з вином, як в даному випадку, але і з водою або фруктовим соком, наприклад. Подавайте до столу десерт з ванільним заварним кремом, буде дуже здорово!

  • ягоди— 800 грам(за смаком)
  • вино— 500 мілілітрів
  • Кукурудзяний крохмаль— 3 Ст. ложки
  • вода— 3 Ст. ложки
  • цукор— 1/2 склянки(якомога більше до смаку)
  • жовтки— 3 штуки(крем)
  • стручок ванілі— 1 штука(крем)
  • цукор— 2 Ст. ложки(крем)
  • Кукурудзяний крохмаль— 1 Ст. ложка(крем)
  • молоко— 1.5 склянки(крем)
Німецький ягідний десерт 1. У каструлю влийте вино, поставте на вогонь.

Німецький ягідний десерт 2. Кукурудзяний крохмаль з'єднайте з водою і перемішайте до однорідності. Введіть в гаряче вино, помішуючи.

Німецький ягідний десерт 3. Вимийте і висушіть ягоди. Викладіть в каструлю, акуратно перемішайте і зніміть з вогню. Залиште остигати.

Німецький ягідний десерт 4. Для приготування крему в невеликій кількості молока розведіть крохмаль.

Німецький ягідний десерт 5. Очистіть стручок ванілі.

Німецький ягідний десерт 4. Збийте жовтки з цукром.

Німецький ягідний десерт 5. додайте ваніль, крохмаль і влийте молоко. Поставте на вогонь і, помішуючи, Уваров трохи крем до загустіння.

Німецький ягідний десерт 6. Ось такий ароматний і смачний крем вийшов!

Німецький ягідний десерт 7. Полийте їм ягоди і подавайте до столу.
Смачного!

Подібні рецепти

Німецький яблучний пиріг

Сьомга з вершковим сиром

Рецепт смачного пирога по-німецьки з начинкою з яблук і оригінальною посипкою з мигдалю, кориці і коричневого цукру. опис приготування: Яблучний пиріг з німецької рецептом з великою кількістю збитих білків і ніжних яблук. Прекрасна можливість щось зробити з яблуками восени, коли їх безліч. Ніж...

Німецький хліб «Пумперникель»

Німецький хліб «Пумперникель»

Не лякайтеся назви цього хліба, так як це просто житній хліб на заквасці з борошна грубого помелу. Він виходить дуже корисним, тому розповім, як приготувати німецький хліб "; Пумпернікель ";. опис приготування: Цей рецепт злегка відрізняється від оригінального, так як хочеться спекти максималь...

Німецький цибульний пиріг

Німецький цибульний пиріг

Сьогодні я розповім вам, як приготувати німецький цибульний пиріг "; Zwiebelkuchen" - дуже популярний осінній пиріг, який подають на святі Нового вина. ароматний, смачний і легкий в приготуванні! опис приготування: Такий традиційний німецький цибульний пиріг з легкістю стане окрасою для вашого...

Німецький пиріг з корицею

Німецький пиріг з корицею

Рецепт приготування традиційного німецького пирога з корицею. опис приготування: Цей ніжний розсипчастий пиріг прикрасить ваш святковий стіл. Ви можете додати в рецепт яблука або чорницю. меленої кориці— 1 1/4 чайних ложки солі— 1/8 чайних ложки несолоного масла— 8 Ст. ложок цукрового піску—...

Німецький суп айнтопф

Німецький суп айнтопф

Німецька кухня складається з жирних і ситних страв. Деякі з них давно полюбилися багатьом людям, але все одно можна знайти щось нове. наприклад, мій наступний рецепт саме такий. опис приготування: уважно вивчіть, як приготувати німецький суп айнтопф. У перекладі на російську — & Quot; густий с...