Рецепт Німецький цибульний пиріг

Рецепт Німецький цибульний пиріг
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Сьогодні я розповім вам, як приготувати німецький цибульний пиріг "; Zwiebelkuchen" - дуже популярний осінній пиріг, який подають на святі Нового вина. ароматний, смачний і легкий в приготуванні!

опис приготування:

Такий традиційний німецький цибульний пиріг з легкістю стане окрасою для вашого святкового столу, так як в розрізі він виглядає просто дивовижно! Я рекомендую подавати такий пиріг, посипавши його тертим сиром. У Німеччині цибульний пиріг, як правило, готують на свято Нового вина. Цей пиріг дуже ситний і смачний, з приємним ароматом грибів і цибулі. Приготувати його дуже легко, тому обов'язково спробуйте це зробити!

  • борошно— 250 грам
  • Вершкове масло— 80 грам
  • яйце— 1 штука
  • молоко— 5 Ст. ложок
  • Цибуля ріпчаста— 800 грам
  • печериці— 400 грам
  • вершки 20%  — 200 грам
  • Вершкове масло— 60 грам
  • яйце— 4 штуки
  • сіль— За смаком
  • Мускатний горіх— За смаком
  • чебрець— За смаком
Німецький цибульний пиріг - фото крок 1 1. Приготуйте тісто: в борошно додайте сіль, холодну нарізане вершкове масло і перебити суміш блендером до стану крихти.

Німецький цибульний пиріг - фото крок 2 2. додайте яйце, 5 ст. ложок молока і замісити тісто спочатку в мисці, а потім на столі. Загорніть тісто в плівку і поставте в холодильник на 40 хвилин.

Німецький цибульний пиріг - фото крок 3 3. Далі приготуйте начинку. Наріжте гриби невеликими пластинками, цибулю наріжте великими шматочками. Розбийте яйця і злегка збийте їх міксером. додайте сіль, мускатний горіх, чебрець і вершки, знову перемішайте за допомогою міксера.

Німецький цибульний пиріг - фото крок 4 4. На вершковому маслі обсмажте гриби до золотистого кольору (не слід солити накривайте кришкою). Обсмажте цибулю на вершковому маслі до злегка коричневого кольору.

Німецький цибульний пиріг - фото крок 5 5. Тонко розкачайте тісто (3-4 мм), викладіть його в попередньо змащену вершковим маслом форму. Розподіліть тісто за формою, відрізавши зайве, потім покладіть гриби, натертый сыр.

Німецький цибульний пиріг - фото крок 6 6. Рівномірно розподіліть цибулю і залийте заливкою (щоб вона заповнила простір між цибулею і грибами, злегка постукайте формою по столу). Далі з тіста сформуйте кришечку для пирога і акуратно заліпити краю. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 40 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Німецький яблучний пиріг

Круасани французькі

Рецепт смачного пирога по-німецьки з начинкою з яблук і оригінальною посипкою з мигдалю, кориці і коричневого цукру. опис приготування: Яблучний пиріг з німецької рецептом з великою кількістю збитих білків і ніжних яблук. Прекрасна можливість щось зробити з яблуками восени, коли їх безліч. Ніж...

Німецький пиріг з корицею

Німецький пиріг з корицею

Рецепт приготування традиційного німецького пирога з корицею. опис приготування: Цей ніжний розсипчастий пиріг прикрасить ваш святковий стіл. Ви можете додати в рецепт яблука або чорницю. меленої кориці— 1 1/4 чайних ложки солі— 1/8 чайних ложки несолоного масла— 8 Ст. ложок цукрового піску—...

Німецький хліб «Пумперникель»

Німецький хліб «Пумперникель»

Не лякайтеся назви цього хліба, так як це просто житній хліб на заквасці з борошна грубого помелу. Він виходить дуже корисним, тому розповім, як приготувати німецький хліб "; Пумпернікель ";. опис приготування: Цей рецепт злегка відрізняється від оригінального, так як хочеться спекти максималь...

Німецький суп айнтопф

Німецький суп айнтопф

Німецька кухня складається з жирних і ситних страв. Деякі з них давно полюбилися багатьом людям, але все одно можна знайти щось нове. наприклад, мій наступний рецепт саме такий. опис приготування: уважно вивчіть, як приготувати німецький суп айнтопф. У перекладі на російську — & Quot; густий с...

Німецький ягідний десерт «роті Грютце»

Німецький ягідний десерт «роті Грютце»

Для всіх любителів легких літніх десертів хочу запропонувати класний рецепт. Я покажу, як приготувати німецький ягідний десерт "; Роті Грютце ";, який зведе з розуму і близьких, і гостей. Спробуйте! опис приготування: Цей десерт цікавий тим, що основою можуть стати абсолютно будь-які ягоди: ма...