Рецепт Осінній овочевий суп

Рецепт Осінній овочевий суп
Кількість порцій: 12 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування наваристого овочевого супу. Суп можна приготувати як з м'ясом, так і зробити вегетаріанську версію.

опис приготування:

Розтопити масло у великій каструлі, додати м'ясо, перемішайте трохи м'ясо в гарячому маслі і вийміть з каструлі.

Помістіть всі підготовлені овочі в каструлю з маслом і помішуйте при маленькій температурі, поки вони не будуть покриті маслом.

Покладіть м'ясо в каструлю. Розчиніть бульйонні кубики в воді і залийте бульйоном м'ясо і овочі.

Додати сіль і перець і варити на слабкому вогні протягом 1 1/2 годину.

Доведіть до кипіння і додайте приправи.

Ви можете легко зробити вегетаріанську версію цього супу. Просто не беріть стейк і використовуйте овочеві кубики замість яловичих.


  • масла— 50 грам
  • стейк, дрібно нарізаного— 300 грам
  • картоплі, очищеного і дрібно нарізаного— 450 грам
  • цибулини, дрібно нарізані— 3 штуки
  • цибуля-пористий, нарізати тонкими кільцями— 4 штуки
  • морква, очищеної та порізаної на тонкі смужки— 450 грам
  • маленька капуста, дрібно подрібнена— 1 штука
  • невеликий кольорова капуста— 1 штука
  • бульйонних яловичих кубика— 2 штуки
  • води— 2.25 L
  • сіль і мелений чорний перець— 1 За смаком
Розтопити масло у великій каструлі, додати м'ясо, перемішайте трохи м'ясо в гарячому маслі і вийміть з каструлі.

Помістіть всі підготовлені овочі в каструлю з маслом і помішуйте при маленькій температурі, поки вони не будуть покриті маслом.

Покладіть м'ясо в каструлю. Розчиніть бульйонні кубики в воді і залийте бульйоном м'ясо і овочі.

Додати сіль і перець і варити на слабкому вогні протягом 1 1/2 годину.

Доведіть до кипіння і додайте приправи.

Ви можете легко зробити вегетаріанську версію цього супу. Просто не беріть стейк і використовуйте овочеві кубики замість яловичих.


Подібні рецепти

Осінній яблучний пиріг з ожиною

Фруктовий салат «осінній призов»

Рецепт приготування яблучного пирога з ожиною, прикрашеного осіннім листям з тіста. опис приготування: Збити разом цукор-пісок, кукурудзяний крохмаль, корицю і сіль у великій мисці. Додати яблука і ожину. Залити начинку в підготовлену кірку для пирога і змастити маслом. Розігріти духовку до 20...

Овочевий місо-суп

Овочевий місо-суп

Вегетаріанський овочевий місо-суп — смачний і дуже корисний суп. Японська кухня заснована на рибі, ну а ми приготуємо суп без риби, але тим не менше повний вітамінами і корисними речовинами! опис приготування: Овочевий місо-суп багатий вітамінами, тому що для його приготування використовується...

Овочевий суп на м'ясному бульйоні

Овочевий суп на м'ясному бульйоні

Овочевий суп на м'ясному бульйоні — ідеальний варіант смачного і ситного обіду або вечері. Цей суп виходить з дуже насиченим смаком завдяки великій кількості овочів, а готується він дуже швидко. опис приготування: Раніше я вже показувала, як я готую бульйон, і говорила, що я люблю його заморож...

Овочевий суп з баклажанами

Овочевий суп з баклажанами

Овочевий суп з баклажанами - це незвичайний суп, який готується з додаванням вже готових баклажанів. Яскравий ні на що не схожий смак запечених баклажанів відмінно гармонує з овочами і сиром. опис приготування: Овочевий суп з баклажанами - яскраве і смачне першу страву. Сьогодні я розповім, як...

Овочевий суп по-прованськи

Овочевий суп по-прованськи

Всі ми любимо і готуємо овочеві супи, тому для різноманітності раджу спробувати незвичний овочевий суп по-прованськи. Готується досить просто, проте виходить дуже смачним і ароматним. опис приготування: Якщо звичайні російські овочеві супи вам набридли, спробуйте овочевий суп по-прованськи — і...