Рецепт Печінка з болгарським перцем

Рецепт Печінка з болгарським перцем
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
Пропоную приготувати дуже смачну вечерю на двох. красиве блюдо — печінку з болгарським перцем — це легке, НЕ калорійне блюдо, яке прикрасить вечір і принесе гастрономічне задоволення.

опис приготування:

Щоб печінка з болгарським перцем вийшла смачною, м'якою і ніжною необхідно її правильно приготувати. Для цього потрібно включити п'яту почуття і робити все під час. Печінка не любить сильної термальною обробки, пам'ятаємо, що готується вона швидко і на сильному вогні! А тому страва готується швидко і в темпі, розслаблятися самому і тушкувати тривалий час печінка не варто, це зробить її гумової і страшенно не смачною.

Успіхів і приємного апетиту!


  • Куряча печінка— 500 грам
  • баклажан— 250 грам
  • Болгарський перець— 2 штуки
  • приправи, спеції, сіль, перець— — За смаком
  • Кисло-солодкий соус— — За смаком
Печінка з болгарським перцем - фото крок 1 печінка моєму, просушиваем и нарезаем небольшими кусочками.

Печінка з болгарським перцем - фото крок 2 Баклажан нарезаем мелкими кубиками.

Печінка з болгарським перцем - фото крок 3 Перець нарізаємо соломкою.

Печінка з болгарським перцем - фото крок 4 В сковородке на масле обжариваем печень около 5 хвилин, постійно перемішуючи.

Печінка з болгарським перцем - фото крок 5 Затем добавляем баклажан (предварительно его можно замочить в соленной воде, чтоб ушла горечь) і гарненько перемішуємо.

Печінка з болгарським перцем - фото крок 6 через хвилин 7 закидываем перец.

Печінка з болгарським перцем - фото крок 7 Добавляем кисло-сладкий соус и все перемешиваем.

Печінка з болгарським перцем - фото крок 8 обсмажуємо, постоянно перемешивая еще около 5 хвилин до готовності. Затем выкладываем блюдо на тарелки и подаем к столу. Смачного!

Подібні рецепти

Кальмари з болгарським перцем

Морквяно-яблучні котлети

Кальмари з болгарським перцем — відмінна закуска перед основною стравою або до алкогольних напоїв. Кальмари треба промаринувати і обсмажити. У мене вони вже приготовані, очищені і порізані. вперед! опис приготування: Як приготувати кальмари з болгарським перцем? 1. У велику миску викладіть кал...

Паніні з куркою і болгарським перцем

Паніні з куркою і болгарським перцем

Рецепт приготування Панін з курячим філе, помідорами, соусом песто з базиліка, сиром і болгарським перцем. опис приготування: Паніні - класичні італійські булочки з начинкою. курячих філе без шкіри— 2 штуки в'ялених помідорів в маслі— 8 штук соусу песто з базиліка— 3 Ст. ложки оливкового мас...

Піца з ковбасою і болгарським перцем

Піца з ковбасою і болгарським перцем

піца — італійський пиріг, який міцно завоював своє місце на наших обідніх столах. Рецептів піци не перелічити. Але я сьогодні пропоную найпростіший домашній варіант. опис приготування: Із вказаної кількості інгредієнтів виходить дві піци середнього розміру. Якщо дріжджове тісто купити в магази...

Паста з індичкою і болгарським перцем

Паста з індичкою і болгарським перцем

Рецепт приготування італійської пасти з ковбасками з індички, часником, болгарським перцем і руколлою. опис приготування: Відварити макарони в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1 1/2 чашки рідини, що залишилася після варіння. Злити воду і повернути ...

Паста з лососем, болгарським перцем і кроповим соусом

Паста з лососем, болгарським перцем і кроповим соусом

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, рикоттой, болгарським перцем, петрушкою і соусом з молока, маргарину і кропу. опис приготування: Нарізати перець кубиками. Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці, злити воду. Охолодити на вощеного папері або алюмінієвій фользі, ...