Рецепт Палтус в соусі

Рецепт Палтус в соусі
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Приготування риби в вершково-шпинатному соусі. Для цього рецепта вам буде потрібно вугільний гриль з щільно приганяє кришкою.

опис приготування:

1. Підготувати і розігріти гриль. Дочекатися, коли вугілля буде "; готовий ";.

2. Приправити філе палтуса меленим чорним перцем.

3. Поставити широку сковороду на гриль. Залити оливкового масла.

4. Додати нарізану цибулю і обсмажувати до м'якості.

5. Додати перець і часник. готувати близько 2 хвилин.

6. Додати сіль, шпинат і біле вино, варити протягом 1-2 хвилин. Покласти рибне філе в сковороду.

7. Покладіть трохи деревної щепи на гриль і закрийте кришку.

8. зменшіть вогонь, регулюючи потік повітря.

9. Готувати протягом 15 хвилин.

10. Акуратно викласти рибу з сковорідки.

11. Злегка обсмажити шпинат і додати сметану.

12. Посолити і поперчити.

13. Подавати рибу разом з шпинатом.

  • файл палтус— 900 грам
  • оливкова олія— 60 мілілітрів
  • листя шпинату— 450 грам
  • цибулина— 1 штука(середня)
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • часник— 2 зубчики
  • крем— 120 мілілітрів
  • сіль— 1 щіпка(за смаком)
  • чорний перець— 1 щіпка(за смаком)
1. Підготувати і розігріти гриль. Дочекатися, коли вугілля буде "; готовий ";.

2. Приправити філе палтуса меленим чорним перцем.

3. Поставити широку сковороду на гриль. Залити оливкового масла.

4. Додати нарізану цибулю і обсмажувати до м'якості.

5. Додати перець і часник. готувати близько 2 хвилин.

6. Додати сіль, шпинат і біле вино, варити протягом 1-2 хвилин. Покласти рибне філе в сковороду.

7. Покладіть трохи деревної щепи на гриль і закрийте кришку.

8. зменшіть вогонь, регулюючи потік повітря.

9. Готувати протягом 15 хвилин.

10. Акуратно викласти рибу з сковорідки.

11. Злегка обсмажити шпинат і додати сметану.

12. Посолити і поперчити.

13. Подавати рибу разом з шпинатом.

Подібні рецепти

Палтус на сковороді

Борщ з куркою і квасолею

Хочу поділитися з вами цікавим рецептом палтуса на сковороді — легкого і ситного страви не тільки на обід, але і на вечерю. Побалуйте себе соковитою і смачною рибкою! опис приготування: Палтус дуже легко готується, в ньому мало кісток, риба дуже ситна. Тому я дуже люблю готувати саме палтуса. ...

Палтус, тушкований в кокосовому молоці

Палтус, тушкований в кокосовому молоці

Ще одна варіація страви на тему "; риба і кокосове молоко ";. На цей раз у нас на столі — палтус, тушкований в кокосовому молоці. Чи не боїмося експериментів і готуємо! опис приготування: Завдяки додаванню кокосового масла і безлічі спецій (я додавала гвоздику, кардамон, корицю, перець чилі і ...

Палтус в духовці

Палтус в духовці

Палтус в духовці з овочевим гарніром — це дуже простий у приготуванні, але в той же час видатний за смаковими характеристиками обід або вечерю. рекомендую спробувати, якщо любите палтуса. опис приготування: Як приготувати палтус в духовці — дуже просто! Палтус в нашій родині якось завжди корис...

Panirovannaya палтус з авокадо

Panirovannaya палтус з авокадо

Який гарнір до риби ви віддаєте перевагу? Мал, картопляне пюре, гречка або тушковані овочі, а що ви скажете про фруктах? З одним з них блюдо теж може вийде вдалим і оригінальним. Спробуйте! опис приготування: Ми звикли на хліб класти солону або копчену рибу, а тут — смажена. Але варіант вартий...

Палтус в klyare

Палтус в klyare

звичайно, камбала відноситься до числа тих риб, які не всім припадають до смаку. Однак, для тих, кому дуже подобається її м'яке і ніжне м'ясо, цей чудовий рецепт відмінно підійде. опис приготування: Загалом, це досить простий рецепт камбали в клярі і за таким же принципом можна приготувати абс...