Рецепт Палтус в соусі
![Рецепт Палтус в соусі](https://kuhari.com.ua/img/paltus_v_souse-5189.webp)
Приготування риби в вершково-шпинатному соусі. Для цього рецепта вам буде потрібно вугільний гриль з щільно приганяє кришкою.
опис приготування:
1. Підготувати і розігріти гриль. Дочекатися, коли вугілля буде "; готовий ";.
2. Приправити філе палтуса меленим чорним перцем.
3. Поставити широку сковороду на гриль. Залити оливкового масла.
4. Додати нарізану цибулю і обсмажувати до м'якості.
5. Додати перець і часник. готувати близько 2 хвилин.
6. Додати сіль, шпинат і біле вино, варити протягом 1-2 хвилин. Покласти рибне філе в сковороду.
7. Покладіть трохи деревної щепи на гриль і закрийте кришку.
8. зменшіть вогонь, регулюючи потік повітря.
9. Готувати протягом 15 хвилин.
10. Акуратно викласти рибу з сковорідки.
11. Злегка обсмажити шпинат і додати сметану.
12. Посолити і поперчити.
13. Подавати рибу разом з шпинатом.
- файл палтус— 900 грам
- оливкова олія— 60 мілілітрів
- листя шпинату— 450 грам
- цибулина— 1 штука(середня)
- сіль— 1/4 чайних ложки
- часник— 2 зубчики
- крем— 120 мілілітрів
- сіль— 1 щіпка(за смаком)
- чорний перець— 1 щіпка(за смаком)
2. Приправити філе палтуса меленим чорним перцем.
3. Поставити широку сковороду на гриль. Залити оливкового масла.
4. Додати нарізану цибулю і обсмажувати до м'якості.
5. Додати перець і часник. готувати близько 2 хвилин.
6. Додати сіль, шпинат і біле вино, варити протягом 1-2 хвилин. Покласти рибне філе в сковороду.
7. Покладіть трохи деревної щепи на гриль і закрийте кришку.
8. зменшіть вогонь, регулюючи потік повітря.
9. Готувати протягом 15 хвилин.
10. Акуратно викласти рибу з сковорідки.
11. Злегка обсмажити шпинат і додати сметану.
12. Посолити і поперчити.
13. Подавати рибу разом з шпинатом.
Подібні рецепти
![Палтус на сковороді](https://kuhari.com.ua/img/paltus_na_skovorode-136692.webp)
Борщ з куркою і квасолею
Хочу поділитися з вами цікавим рецептом палтуса на сковороді — легкого і ситного страви не тільки на обід, але і на вечерю. Побалуйте себе соковитою і смачною рибкою! опис приготування: Палтус дуже легко готується, в ньому мало кісток, риба дуже ситна. Тому я дуже люблю готувати саме палтуса. ...
![Палтус, тушкований в кокосовому молоці](https://kuhari.com.ua/img/paltus_tushenii_v_kokosovom_moloke-39509.webp)
Палтус, тушкований в кокосовому молоці
Ще одна варіація страви на тему "; риба і кокосове молоко ";. На цей раз у нас на столі — палтус, тушкований в кокосовому молоці. Чи не боїмося експериментів і готуємо! опис приготування: Завдяки додаванню кокосового масла і безлічі спецій (я додавала гвоздику, кардамон, корицю, перець чилі і ...
![Палтус в духовці](https://kuhari.com.ua/img/paltus_v_duhovke-40959.webp)
Палтус в духовці
Палтус в духовці з овочевим гарніром — це дуже простий у приготуванні, але в той же час видатний за смаковими характеристиками обід або вечерю. рекомендую спробувати, якщо любите палтуса. опис приготування: Як приготувати палтус в духовці — дуже просто! Палтус в нашій родині якось завжди корис...
![Panirovannaya палтус з авокадо](https://kuhari.com.ua/img/panirovannaya_kambala_s_avokado-466983.webp)
Panirovannaya палтус з авокадо
Який гарнір до риби ви віддаєте перевагу? Мал, картопляне пюре, гречка або тушковані овочі, а що ви скажете про фруктах? З одним з них блюдо теж може вийде вдалим і оригінальним. Спробуйте! опис приготування: Ми звикли на хліб класти солону або копчену рибу, а тут — смажена. Але варіант вартий...
![Палтус в klyare](https://kuhari.com.ua/img/kambala_v_klyare-72816.webp)
Палтус в klyare
звичайно, камбала відноситься до числа тих риб, які не всім припадають до смаку. Однак, для тих, кому дуже подобається її м'яке і ніжне м'ясо, цей чудовий рецепт відмінно підійде. опис приготування: Загалом, це досить простий рецепт камбали в клярі і за таким же принципом можна приготувати абс...