Рецепти wineglass.com.ua

Жульєн з яловичиною

Жульєн з яловичиною

Сьогодні пропоную приготувати дуже смачний, апетитний і ситний жульен з яловичиною та грибами. Готується досить просто. Рецепт особливо підійде тим, у кого немає кокотниц. опис приготування: Дуже смачний і апетитний жульен з яловичиною та грибами, приготований з даного рецептом, відмінний варі...

Огірки для розсольнику на зиму

Огірки для розсольнику на зиму

У літній період часто виникає питання: куди подіти некондиційні огірки? Зустрітися з рецептом і у вас відпаде питання раз і назавжди. опис приготування: Варто відзначити важливий момент, що заготовка відмінно зберігається в квартирі. За бажанням можна додати петрушку або кріп. огірки— 1,5 кі...

Восьминоги в клярі

Восьминоги в клярі

Страви в клярі виходять дуже ніжними і апетитними. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати восьминогів в клярі. Результат варто того, адже морепродукти смачні самі по собі. А кляр прикрашає страву! опис приготування: Це дуже оригінальний рецепт, який стане в нагоді будь-якій господині, яка бажа...

Овочевий суп з баклажанами

Овочевий суп з баклажанами

Овочевий суп з баклажанами - це незвичайний суп, який готується з додаванням вже готових баклажанів. Яскравий ні на що не схожий смак запечених баклажанів відмінно гармонує з овочами і сиром. опис приготування: Овочевий суп з баклажанами - яскраве і смачне першу страву. Сьогодні я розповім, як...

Капуста, запечена під молочним соусом

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Рецепт приготування капусти брокколі, посипаною сиром і запеченої під соусом з молока і вершкового масла. Запечену капусту добре подавати як гарнір до риби. кількість порцій: 3-4 брокколі— 200 грам цвітної капусти— 200 грам вершкового масла— 30 грам молока— 300 мілілітрів пшеничного борошна— 20...

Італійська запіканка

Італійська запіканка

Рецепт приготування запіканки за всіма правилами італійської кухні, зі спагеті і тертим сиром. кількість порцій: 8 грибний суп— 2 штуки(в банках) Pimentos— 120 грам сіль— 1 Чайна ложка каєнський перець— 1/3 чайних ложки чорний перець— 1 штука(за смаком) Залити воду в каструлю і довести до ...

М'ясо по-фламандські

М'ясо по-фламандські

Найніжніші шматочки м'яса зі злегка солодкуватим присмаком підкорять ваше серце і зігріють холодними вечорами. Ця страва фламандської кухні вразить вас яскравістю смакових поєднань і неповторним ароматом. опис приготування: Якщо ви любите густі, наваристі і ситні блюда, тоді цей рецепт приготу...

Печиво з чорницею і йогуртом

Печиво з чорницею і йогуртом

Рецепт смачного італійського печива з чорницею, мигдалем і ванільним йогуртом. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. Змішати чорницю з цукром і відкласти в сторону. У миску просіяти борошно, розпушувач, дрібку цукру і дрібку солі. Додати масло і перемішати в блендері. Додати ск...

Picca на пиріжки

Picca на пиріжки

Picca на пиріжки — найпростіша піца, яку ви коли-небудь готували. Купуйте готову піту і зможете запекти піцу в мікрохвильовці! Не витрачаючи свій час і сили. приступимо. опис приготування: буханець — популярний східних хліб. Зараз він продається вже готовим поряд з лавашем. З піти виходять від...

Оладки з кабачків і картоплі

Оладки з кабачків і картоплі

У нас в сім'ї дуже люблять різні оладки: звичайні, кабачкові, деруни. У цьому рецепті з'єднані два види: деруни і оладки з кабачків. Пропорції можуть бути будь-які на Ваш смак. Смачно і просто! опис приготування: Даний рецепт приготування оладок з кабачків і картоплі відрізняється крайньою про...

Карамелізовані гарбуз

Карамелізовані гарбуз

Щоб приготувати корисний десерт, необов'язково використовувати дорогі інгредієнти — просто приготуйте Карамелізовані гарбуз. Блюдо вийде не тільки смачним, але ще корисним і соковитим. опис приготування: Особливо актуальний такий десерт в зимовий час, коли організм потребує вітамінів і мікроел...

Канапе зі шпротами

Канапе зі шпротами

До вашої уваги — недорогий, але дуже оригінальний рецепт приготування канапе зі шпротами. У поєднанні з гостреньким морквяним салатом — ідеальна закуска до застілля виходить! рекомендую! опис приготування: Такий простий рецепт канапе зі шпротами, як мені здається, заслуговує зайняти гідне місц...

Желе з ягід з желатином

Желе з ягід з желатином

Зберегти і красиво подати свіжі ягоди можна в вигляді желе з ягід з желатином. Можна залити ягоди желе тонким шаром на бісквітних тістечок або в кошиках. А можна подати самостійний десерт. опис приготування: Желе з ягід з желатином — красивий десерт або прикраса тортів і тістечок. Частина желе...

Печиво «Ведмедики з мигдалем»

Печиво «Ведмедики з мигдалем»

Чудові веселі ведмедики будуть відмінним початком дня для вас і вашої дитини. Вони не тільки милі, але і незвичайно смачні. Прекрасна можливість прикрасити свій день. А рецепт зовсім простий! дивіться! опис приготування: Чудові фігурки ведмедиків з горішком в лапках не тільки дадуть можливість...

Паста з аругула, квасолею і горіхами

Паста з аругула, квасолею і горіхами

Рецепт приготування італійської пасти з аругула, білою квасолею, часником і лісовими горіхами. опис приготування: Відварити макарони у великій каструлі з киплячою підсоленою водою до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1 / 2 чашки рідини, що залишилася після варін...

Вівсяні кульки

Вівсяні кульки

Різдво і Новий рік — час традицій, і в першу чергу це стосується кухні. У багатьох країнах є національні страви, які готують з року в рік. Сьогодні ми познайомимося з датським блюдом. опис приготування: рецепт простий, але необхідно почекати, поки отримана маса настоїться. Цей десерт підійде д...

Смажені ріпа і пастернак в сиропі

Смажені ріпа і пастернак в сиропі

Рецепт приготування смаженої ріпи і пастернаку в глазурі з червоного винного оцту і кленового сиропу. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати пастернак і ріпу, готувати, помішуючи, поки овочі не почнуть корічневеть, 2 хвилини. Додати бульйон, кленовий с...

Смажена біла риба

Смажена біла риба

Готуємо смачну рибку в легкій паніровці. До вашої уваги — рецепт приготування смаженої білої риби на швидку руку! опис приготування: Біла риба має дуже корисними властивостями: вона не жирна, в ній багато білків, мало кісток, вона багата вітамінами. Я беру для смаження товстолобика, але можна ...

Паста з баклажанів

Паста з баклажанів

Баклажановий дип - це дуже смачний овочевий соус, в який занурюють різні закуски, але його можна використовувати як гарнір. Є багато рецептів, я хочу розповісти, як приготувати пасту з баклажанів. опис приготування: На приготування цієї страви сягає зовсім мало часу, та й сам процес нескладний...

Оладушки из печени

Оладушки из печени

Блюда из субпродуктов не только вкусные, але і корисні. Именно поэтому рекомендую вводить их периодически в ежедневное меню. наприклад, печень готовить совсем несложно, а результат — фантастический. опис приготування: Хочу поделиться интересным и несложным способом, как приготовить оладушки из...