Рецепт Ньокки з гарбуза
Нещодавно дізналася один цікавий рецепт з надзвичайно корисного баштанного овоча. Охоче ділюся ним з вами. Читайте, як приготувати ньокі з гарбуза. Буде здорово і смачно, вам сподобається!
опис приготування:
Ньокки можна готувати не тільки з гарбуза. Їх роблять з картоплі, ріпи, топінамбура і ще багато чого іншого. Готувати ньокки просто, незважаючи на їх незвична назва. робимо тісто, а далі — по тій же схемі, що і ліниві вареники.
- гарбуз— 700 грам
- яйця— 2 штуки
- борошно— 550 грам
- сир— 100-150 грам
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- Масло оливкове— 1-2 Ст. ложок
- чебрець— За смаком
- сіль, перець, спеції— За смаком
Нарізаємо оброблену гарбуз на невеликі шматочки. Закладаємо в каструлю і заливаємо невеликою кількістю води, щоб гарбуз не варилася, а, швидше, тушілась. Готову м'яку гарбуз перетираємо через сито до стану пюре.
Наливаємо оливкова олія в гаряче пюре. солимо, перчим. Трьом сир на тертці, грам 100. Кладемо в гарбуз. все перемішуємо. Розбиваємо в охолоджене пюре пару яєць. розмішуємо. Насипаємо борошно і замішуємо тісто.
Ми залишаємо тісто відпочити хвилин на 10. Потім розділяємо його на частини, щоб скачати ковбаски. Той же принцип, що і з ледачими варениками. Нарізаємо ковбаски на маленькі шматочки. Кип'ятимо каструлю з водою. У киплячу воду закидаємо ньокки. помішуємо. Коли ньокки спливуть, зменшуємо вогонь. Варимо ще хвилину-дві.
Гарячі ньокки витягуємо шумівкою. Посипаємо їх тертим сиром, кладемо вершкове масло. Додаємо листочки чебрецю для пікантності. Подавайте блюдо гарячим. Смачного!
Подібні рецепти
Італійські ньокки
італійські ньокки — просте блюдо з сирного сиру і борошна, яке припаде до душі і дорослим, і дітям. Готується воно близько півгодини. Ньокки можна подавати з будь-якими соусами — солодкими, солоними. опис приготування: Італійські ньокки можна приготувати на легку вечерю або сніданок. Можна їх ...
Ньокки з солодкої картоплі з сирним соусом
Рецепт приготування ньоккі з солодкої картоплі, рікотти і пармезану з соусом із сиру Гауда, молока, лука і борошна. опис приготування: Ньокки - це італійські галушки овальної форми, які готують з манної крупи, картоплі, сиру, сиру, шпинату, гарбуза і черствого хліба. Традиційно ньокки подають ...
Ньокки з картоплі
Зроблені з картоплі маленькі галушки, схожі на барила, тільки з гострими кінцями, - це і є класичні ньокки. Найближчий родич в наших широтах - картопляні галушки і галушки. опис приготування: Процес приготування дуже нагадує звичне для нас приготування ледачих вареників. І, до речі, головне пр...
Ньокки з овочами
Ньокки - маленькі італійські галушки овальної форми. Спробуйте приготувати ньокі з цукіні, помідорами і сиром. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цукіні і часник, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цукіні не буде готовий, від 4 до...
Ньокки з рікоттою
Ньокки з рікоттою — це близькі родичі ледачих вареників з сиром, тільки приготовані з домашнього сиру з додаванням сиру. Дуже смачно. Ці вареники роблять несолодкими. опис приготування: Nyokki з rikottoy варіння 2-3 хвилини в підсоленій воді після спливання. Подавати їх можна з оливковою олією...