Рецепт Паста з тушкованою капустою калі
Рецепт приготування пасти Лінгвіні з капустою калі, тушкованої з цибулею, часником і лимонною цедрою.
опис приготування:
Ця страва також можна подавати зі смаженою яйцем зверху.
- капусти калі— 450 грам(2 пучка)
- оливкового масла— 3 Ст. ложки
- середня цибулина— 1 штука
- часнику— 8 зубчиків(великих)
- пасти Лінгвіні або спагетті— 220 грам
- свіжого соку лимона— 2 чайних ложки
- лимон, Cedra— 1 штука
- сир пармезан— За смаком
2. нагріти 2 столові ложки оливкової олії у великій каструлі на середньому вогні. Додати дрібно нарізану цибулю і смажити до м'якості, поки він не стане напівпрозорим, час від часу помішуючи, близько 6 хвилин. Додати нарізаний часник і посипати сіллю. готувати, поки цибуля не стане золотисто-коричневого кольору, помішуючи, близько 5 хвилин.
3. Додати капусту калі і залишилася 1 столову ложку оливкової олії. Перемішати і готувати близько 3 хвилин.
4. Додати лимонну цедру і накрити каструлю кришкою. Зменшити вогонь до низького. готувати, поки капуста не стане дуже м'якою, час від часу помішуючи і додаючи воду при необхідності (якщо капуста надто суха), близько 20 хвилин.
5. Між іншим, відварити пасту в середній каструлі з киплячою підсоленою водою до готовності. Злити воду, зарезервировав 1/4 склянки рідини. Додати пасту в каструлю з капустою.
6. Додати лимонний сік і 2 столові ложки зарезервованої макаронної води, перемішати. Додати більше рідини, якщо необхідно.
7. Посипати блюдо дрібно тертим сиром Пармезан і відразу подавати.
Подібні рецепти
Паста з капустою калі
Рецепт приготування спагетті з капустою калі, смаженим беконом і сиром. опис приготування: Обсмажити бекон у великій сковороді на слабкому вогні, перевертаючи іноді, до коричневого кольору і хрусткої скоринки, від 8 до 10 хвилин. Викласти на паперовий рушник, залишаючи жир в сковороді. Обсмажи...
Паста з соусом песто з капусти калі і волоських горіхів
Рецепт приготування пасти з соусом песто з капусти калі, волоських горіхів, часнику, сиру Пармезан, лимонного соку і оливкового масла. опис приготування: Невелика модифікація соусу Песто урізноманітнює звичне блюдо. пучка капусти калі— 1/2 штуки пасти— 450 грам підсмажених волоських горіхів—...
Капуста калі з родзинками і горіхами
Рецепт приготування смаженої капусти калі з родзинками, часником, кедровими горішками і бальзамічним оцтом. опис приготування: Ви можете замінити кедрові горіхи волоськими горіхами або мигдалем. При бажанні ви можете додати до страви яйце-пашот, кус-кус або сир Фета. родзинок— 2 Ст. ложки га...
Паста з брюссельською капустою і кедровими горішками
Рецепт приготування пасти з смаженими кедровими горішками, брюссельською капустою, часником, соком лимона і сиром Пармезан. опис приготування: Для приготування цієї страви використовуйте пасту ротіні або іншу пасту невеликої форми. Щоб зберегти пасту теплою, поки ви готуєте інші інгредієнти, п...
Паста з цвітною капустою і шавлією
Рецепт приготування пасти з цвітною капустою, цибулею, шавлія, петрушкою і сиром. опис приготування: Подрібнити хліб в кухонному комбайні і підсмажити в сухій сковороді до золотистого кольору, від 2 до 3 хвилин, часто струшуючи сковороду. У великій сковороді розтопити 1 1/2 столові ложки верш...