Рецепт Пате з грибів
Пате — це різновид англійського паштету.
опис приготування:
розтопити 75 г масла, додати цибулю і тушкувати 5 хвилин до м'якості. Додати гриби, кайенскийперець і соус. ретельно перемішати, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 25-30 хвилин.
Покласти вміст в блендер або кухонний комбайн і перемішати до отримання однорідної маси.
Викласти суміш у каструлю і додати яйце. Варити на дуже повільному вогні, поки маса не загусне, намагаючись не доводити до кипіння.
Вилити масу в маленьке блюдо і охолодити.
Подавати в якості паштету до тостів і булочок.
- масла— 110 грам
- цибулини— 2 штуки
- грибів, крупно порізаних— 225 грам
- соусу— 1 Чайна ложка
- яйце— 1 штука
- каєнський перець— 1 За смаком
Покласти вміст в блендер або кухонний комбайн і перемішати до отримання однорідної маси.
Викласти суміш у каструлю і додати яйце. Варити на дуже повільному вогні, поки маса не загусне, намагаючись не доводити до кипіння.
Вилити масу в маленьке блюдо і охолодити.
Подавати в якості паштету до тостів і булочок.
Подібні рецепти
Гра з сушених грибів
Одна з дуже смачних заготовок на зиму — ікра з сушених грибів. У цьому рецепті буде описано, як приготувати ікру з сушених грибів в домашніх умовах. опис приготування: Щоб приготувати ікру з сушених грибів, нам знадобиться попередньо залишити гриби в кип'яченій теплій воді. Після готуємо овочі...
Ікра з білих грибів
Ікра з грибів - ідеальна начинка для валованов і тарталеток. Вона добре поєднується з вершковим маслом, сиром і свіжою зеленню. Така ікра добре зберігається протягом деякого часу. опис приготування: Якщо прикрасити тарталетки з грибною ікрою декоративної трояндочкою з сиру і покласти листочок ...
Жюльєн з білих грибів
вишукане і, разом з тим, просте в приготуванні блюдо - ідеальна гаряча закуска для святкового столу. Як зробити жульєн з білих грибів ви дізнаєтеся з цього рецепта. опис приготування: Julien, як відомо, це, взагалі-то, не блюдо, а спосіб нарізки продуктів - тонко, до прозорості. Жюльєн з білих...
Ікра грибна з сушених грибів
Рецепт приготування грибної гри. кількість порцій: 4 сушених грибів— 100 грам цибулина— 1 штука морквина— 1 штука часнику— 1 зубчик яйце— 1 штука рослинної олії— 2 Ст. ложки оливкового майонезу— 1 Ст. ложка сіль, перець— 1 штука(за смаком) Гриби залишити вимочувати на 1 годину в теплій кип...
Ікра з грибів
Швидка, легка закуска з шампіньйонів, лука, часнику і спецій. Грибну ікру можна додавати в різні страви або просто намазувати на бутерброди. Що стосується мене, іноді я просто їдять її ложками опис приготування: Ікра з грибів — універсальна закуска, яку дуже зручно готувати перед приходом несп...