Рецепт Паста з сочевицею

Рецепт Паста з сочевицею
Кількість порцій: 2 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Це одне з найсмачніших неаполітанських страв з бобовими. Сочевиця настільки багата білками, що здавна вважалася «м'ясом для бідних». Тепер це скромне блюдо подобається дуже багатьом, спробуйте!

опис приготування:

Сочевиця дуже добре засвоюється, не містить холестерину, багата залізом, фосфором і вітамінами групи B. З точки зору харчування 100 грам сочевиці рівні 215 грам м'яса. Для кращого засвоєння протеїнів сочевиці, краще вживати її з рисом, макаронами або хлібом. За таким же принципом можна приготувати пасту з квасолею, nutom, картоплею або гарбузом.

  • макарони— 160 грам(короткі)
  • сочевиця суха— 90 грам
  • часник— 1 зубчик
  • Цибуля ріпчаста— 1/4 штуки
  • морква— 1/2 штуки
  • Корінь селери— 1 штука
  • шинка— 100 грам(або бекону, опціонально)
  • Томатна паста— 2 чайних ложки
  • Масло оливкове— 3 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
Паста з сочевицею - фото крок 1 1. Для цієї страви сочевицю попередньо добре промийте і замочіть в теплій воді на 4-5 годин. Всі овочі почистіть і вимийте. У товстостінній каструлі нагрійте оливкову олію, обсмажуйте протягом декількох хвилин цибулю, морква і селера, нарізані дрібними кубиками, разом з цілим зубчиком часнику. Коли часник стане золотистим, видаліть його.

Паста з сочевицею - фото крок 2 2. Якщо блюдо готується з шинкою або беконом, то додайте кубики копченостей і обсмажуйте, перемішуючи 1-2 хвилини. Потім додайте пару чайних ложок томатної пасти, все перемішайте і обсмажуйте 2 хвилини.

Паста з сочевицею - фото крок 3 3. Покладіть в каструлю проціджений сочевицю, перемішайте і обсмажуйте кілька хвилин на середньому вогні.

Паста з сочевицею - фото крок 4 4. наливати 3-4 склянки води, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до середнього і варіть сочевицю 30 хвилин. додайте сіль, доведіть знову до кипіння, покладіть макарони, перемішайте і готуйте відповідно до інструкції на упаковці.

Паста з сочевицею - фото крок 5 5. Блюдо подайте гарячим. Смачного!

Подібні рецепти

Паста з сочевицею і морквою

Суп з баранини з сочевицею

Перед вами просте, але дуже смачне і ситне блюдо - паста з сочевицею і морквою. Блюдо готується швидко, приблизно за 30-40 хвилин. Так що прийшовши з роботи, ви можете легко приготувати його. опис приготування: Страву можна приготувати відразу в каструлі або в глибокому сотейнику. Для аромату ...

Італійський суп з сочевицею

Італійський суп з сочевицею

Ви готували колись італійський суп з сочевицею в домашніх умовах? Раніше мені здавалося, що це дуже екзотично. Ні моя мама, ні бабусю сочевицю не використали. виявилося, все просто! опис приготування: Для приготування італійського супу з сочевицею потрібно замочити сочевицю заздалегідь, не мен...

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...

М'ясний суп з сочевицею в духовці

М'ясний суп з сочевицею в духовці

Мені подобається суп, приготований за цим рецептом — завантажив всі інгредієнти в один прийом і в духовку, а на виході Ви отримаєте дуже смачний, ароматний, наваристий суп. Спробуйте! опис приготування: М'ясний суп з сочевицею і овочами готується в духовці. В кінці приготування додається яйце ...

Овочевий суп з сочевицею

Овочевий суп з сочевицею

Рецепт приготування супу з сочевицею, морквою, цибулею, селерою, часником, помідором і чебрецем. опис приготування: У супі багато овочів, і це відмінний привід поекспериментувати зі смаками: додайте в суп кмин, скибочки солодкої картоплі, тертий сир Пармезан або шматочки авокадо - кожен раз ви...