Рецепт Паста з чорнилом каракатиці

Рецепт Паста з чорнилом каракатиці
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Якщо ви хочете здивувати своїх гостей оригінальним блюдом, яке не вимагає особливих кулінарних навичок для його приготування, то паста з чорнилом каракатиці підійде для цього просто ідеально.

опис приготування:

Якщо вам не терпиться дізнатися, як приготувати пасту з чорнилом каракатиці, то уважно прочитайте цей рецепт. Такі спагетті дуже ароматні. Середземноморська кухня відрізняється своєю збалансованістю, простотою і вишуканістю.

  • Спагеті з чорнилом каракатиці— 1 штука(пачка)
  • креветки— 200 грам
  • мідії— 200 грам
  • кільця кальмара— 200 грам
  • середній цибулю— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • вино— 200 мілілітрів
  • вершки 20%  — 200 мілілітрів
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
Паста з чорнилом каракатиці - фото крок 1 На сковорідку налийте дві столові ложки оливкової олії холодного віджиму, поставте на плиту. Розігрійте. Очистіть цибулю і часник, дрібно їх наріжте. Потім обсмажте на середньому вогні на розігрітій олії, поки вони не почнуть виділяти характерний аромат і не придбають прозорість і золотистий відтінок.

Паста з чорнилом каракатиці - фото крок 2 Мідії дістаньте з морозильної камери, дайте їм розтанути. Злийте всю непотрібну рідина, покладіть мідії в сковорідку. Туди ж додайте склянку білого сухого вина, накрийте блюдо кришкою. Мідії повинні гаситися кілька хвилин на слабкому вогні.

Паста з чорнилом каракатиці - фото крок 3 Петрушку вимити і дрібно нарубати, відрізавши перед цим тверду частину. Додайте в сковорідку. Заморожені кальмари і креветки розморозити, очистіть. Креветки залиште цілими, а кальмари поріжте на колечка товщиною в півсантиметра. Киньте морепродукти в сковорідку.

Паста з чорнилом каракатиці - фото крок 4 Тепер прийшов час додати в блюдо вершки. Якщо ви турбуєтеся про свою фігуру і кожна калорія у вас на рахунку, то візьміть менш жирні вершки, наприклад 10%. Влийте їх у сковорідку, дочекайтеся, коли вони закиплять. Додати сіль, потім тушкуйте страву під закритою кришкою вісім хвилин.

Паста з чорнилом каракатиці - фото крок 5 В окремій каструлі закип'ятіть воду. У неї покладіть спагетті чорного кольору. Такими вони є через додавання чорнила каракатиці під час виробництва. Відварюйте макарони в підсоленій воді стільки, скільки вказано на упаковці. Потім злийте воду.

Паста з чорнилом каракатиці - фото крок 6 У заздалегідь приготовані тарілки розкладіть макарони. Зверху викладіть суміш морепродуктів і вершків, яка готувалася в сковорідці. Подавайте блюдо гарячим.

Подібні рецепти

Паста з чорнилом каракатиці та морепродуктами

Спагеті з чорнилом каракатиці

Порадуйте своїх коханих і рідних вишуканим італійським блюдом - пастою з чорнилом каракатиці та морепродуктами. Така вечеря володіє не тільки приголомшливими смаковими якостями, але ефектним виглядом! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування пасти з чорнилом каракатиці та море...

Італійська паста

Італійська паста

Приготувати макарони зовсім просто, але ось правильно доповнити їх декількома інгредієнтами, щоб отримати вишукану страву, це вже складніше. дивіться, як приготувати італійську пасту. опис приготування: Таку пасту можна вживати як окрему гаряче або як допоненіе до м'яса або риби. Як ви побачит...

Нутовая паста

Нутовая паста

Якщо ви любите балувати себе і гостей домашніми закусками, погляньте на цей варіант приготування нутовой пасти. ніжна, неймовірно апетитна, ситна і нереально смачна. Рекомендую на замітку! опис приготування: Щоб вийшла по-справжньому ніжна паста, обов'язково очистіть нут. що, цей процес стомлю...

Паста Альфредо з фрикадельками

Паста Альфредо з фрикадельками

Рецепт приготування пасти Феттучіні з фрикадельками з яловичини з соусом з вершкового сиру, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Неймовірно вершковий соус надає цьому блюду ніжний смак. яловичини— 450 грам молока— 1/4 склянки часнику— 2 зубчики італійської приправи— 1 Ст. ложка сиру ...

Паста Аматрічіана

Паста Аматрічіана

паста Аматрічіана — одна з тисяч різновидів італійської пасти. З огляду на доступності інгредієнтів і простоті приготування — моя улюблена опис приготування: італійські пасти — це просто казкове блюдо для сучасної людини. Приходиш з роботи втомлений, часу і бажання крутитися біля плити немає, ...