Рецепт Паста з аругула, квасолею і горіхами

Рецепт Паста з аругула, квасолею і горіхами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування італійської пасти з аругула, білою квасолею, часником і лісовими горіхами.

опис приготування:

Відварити макарони у великій каструлі з киплячою підсоленою водою до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1 / 2 чашки рідини, що залишилася після варіння. Злити воду і відкласти макарони в сторону.

Нагріти каструлю на середньому вогні. Додати часник і 1 столову ложку вершкового масла. варити, помішуючи, поки часник не дасть аромат, близько 2 хвилин. Додати аругула, квасоля, макаронні вироби і залишилися 3 столові ложки вершкового масла, приправити сіллю і перцем. Перемішати і додати необхідну кількість рідини. Подавати з волоськими горіхами.


  • пасты фарфалле— 360 грам
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • зубчики часнику— 4 штуки
  • вершкового масла— 4 Ст. ложки
  • аругулы— 450 грам
  • білої квасолі— 450 грам
  • волоських горіхів— 1/3 склянки
Відварити макарони у великій каструлі з киплячою підсоленою водою до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1 / 2 чашки рідини, що залишилася після варіння. Злити воду і відкласти макарони в сторону.

Нагріти каструлю на середньому вогні. Додати часник і 1 столову ложку вершкового масла. варити, помішуючи, поки часник не дасть аромат, близько 2 хвилин. Додати аругула, квасоля, макаронні вироби і залишилися 3 столові ложки вершкового масла, приправити сіллю і перцем. Перемішати і додати необхідну кількість рідини. Подавати з волоськими горіхами.


Подібні рецепти

Паста зі смаженими овочами і аругула

Молочний коктейль з малиною і бананом

Рецепт приготування пасти з смаженими помідорами, цибулею, часником і маслинами. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. викласти помідори, часник, цибулю-шалот і чебрець на аркуші для випічки. Перемішати з маслом і приправити сіллю і перцем. смажити, поки цибуля-шалот не стане ...

Паста з квасолею, горошком і рікоттою

Паста з квасолею, горошком і рікоттою

Рецепт приготування італійської пасти із зеленою квасолею, горошком, рікоттою і естрагоном. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Відварити макарони на 3 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати квасолю, варити 2 хвилини, додати горошок,...

Паста з квасолею і грибами

Паста з квасолею і грибами

Сьогодні пропоную приготувати пасту з консервованою квасолею і печерицями. Це повністю веганські блюдо без продуктів тваринного походження. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати пасту з квасолею і грибами. Замість помідорів можна використовувати томати у власному соку....

Паста з картоплею і квасолею

Паста з картоплею і квасолею

Рецепт приготування пасти з вареною картоплею, зеленою квасолею і соусом песто. опис приготування: Очистити і нарізати картоплю на кубики розміром 2,5 см. Помістити картопля у велику каструлю з підсоленою водою. Довести до кипіння. Додати 1 столову ложку солі і пасту або інші короткі трубчасті...

Паста з картоплею і зеленою квасолею

Паста з картоплею і зеленою квасолею

Простий рецепт приготування італійської пасти із зеленою квасолею і картоплею. опис приготування: Очистити і нарізати картоплю на кубики 2,5х2,5 см. Викласти картоплю замість у велику каструлю, залити водою т довести до кипіння. Додати 1 столову ложку солі і пасти або інших коротких трубчастих...