Рецепт Паста з сочевицею і морквою

Рецепт Паста з сочевицею і морквою
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 40 хв.
Перед вами просте, але дуже смачне і ситне блюдо - паста з сочевицею і морквою. Блюдо готується швидко, приблизно за 30-40 хвилин. Так що прийшовши з роботи, ви можете легко приготувати його.

опис приготування:

Страву можна приготувати відразу в каструлі або в глибокому сотейнику. Для аромату в піджарку додайте чебрець і часник. Томатне пюре можна використовувати готове, а можна пюрировать свіжі томати без шкірки.

  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • цибулина— 1 штука
  • зубчиків часнику— 2-3 штук
  • сочевиці— 1 1/2 склянки
  • чебрець— 1 штука(гілочка)
  • томатного пюре— 900 грам
  • солі— — За смаком
  • меленого перцю— — За смаком
  • морква— 1 штука
  • пасти— 450 грам(спагетті, лінгвіні або капелліні)
  • йогурт 0%  — 2/3 склянки(для подачі)
  • сиру— 150 грам(для подачі)
Паста з сочевицею і морквою - фото крок 1 1. Сочевицю промийте в холодній воді. Овочі вимийте, очистіть.

Паста з сочевицею і морквою - фото крок 2 2. У великій каструлі нагрійте рослинну олію і чебрець на середньому вогні. Цибуля, морква і часник подрібніть, пассеруйте до м'якості протягом 5 хвилин.

Паста з сочевицею і морквою - фото крок 3 3. додайте сочевицю. готуйте, помішуючи, близько 1 хвилини.

Паста з сочевицею і морквою - фото крок 4 4. Влийте в каструлю томатне пюре і воду (3 склянки), доведіть до кипіння.

Паста з сочевицею і морквою - фото крок 5 5. зменшіть вогонь, накрийте кришкою і готуйте до м'якості сочевиці, приблизно 20 хвилин. Приправте сіллю і перцем. Зніміть з вогню. Додайте йогурт і перемішайте. Якщо ви хочете заморозити цей соус, то не додавайте йогурт на даному етапі.

Паста з сочевицею і морквою - фото крок 6 6. Тим часом у великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити пасту відповідно до інструкції на упаковці. Злийте воду і перемішайте з соусом. При подачі посипте тертим сиром твердих сортів. Смачного!

Подібні рецепти

Паста з сочевицею

Форель під часниковим соусом, запечена на картопляної «подушці»

Це одне з найсмачніших неаполітанських страв з бобовими. Сочевиця настільки багата білками, що здавна вважалася «м'ясом для бідних». Тепер це скромне блюдо подобається дуже багатьом, спробуйте! опис приготування: Сочевиця дуже добре засвоюється, не містить холестерину, багата залізом, фосфором...

Паста з морквою

Паста з морквою

Паста з морквою — блюдо бідних студентів середземноморських країн. У нас це відмінна ідея для дитячого і вегетаріанського меню. Ділюся з вами красивим, простим і корисним рецептом пасти з морквою! опис приготування: Корисну пасту з морквою легко приготувати в домашніх умовах. Рецепт я особливо...

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...

М'ясний суп з сочевицею в духовці

М'ясний суп з сочевицею в духовці

Мені подобається суп, приготований за цим рецептом — завантажив всі інгредієнти в один прийом і в духовку, а на виході Ви отримаєте дуже смачний, ароматний, наваристий суп. Спробуйте! опис приготування: М'ясний суп з сочевицею і овочами готується в духовці. В кінці приготування додається яйце ...

Овочевий суп з сочевицею

Овочевий суп з сочевицею

Рецепт приготування супу з сочевицею, морквою, цибулею, селерою, часником, помідором і чебрецем. опис приготування: У супі багато овочів, і це відмінний привід поекспериментувати зі смаками: додайте в суп кмин, скибочки солодкої картоплі, тертий сир Пармезан або шматочки авокадо - кожен раз ви...