Рецепт Овочевий суп на м'ясному бульйоні
Овочевий суп на м'ясному бульйоні — ідеальний варіант смачного і ситного обіду або вечері. Цей суп виходить з дуже насиченим смаком завдяки великій кількості овочів, а готується він дуже швидко.
опис приготування:
Раніше я вже показувала, як я готую бульйон, і говорила, що я люблю його заморожувати і заготовлювати. Тоді дуже зручно і швидко, прийшовши з роботи, приготувати такий овочевий суп на м'ясному бульйоні. Тим більше, що заморожені овочі у мене завжди є в морозилці. Скажу відверто, без них цей суп буде не таким смачним, тому спробуйте саме такий варіант, впевнена, вам сподобається!
- свинячі ребра— 500 грам
- морква— 1 штука
- Цибуля— 2 штуки
- Картопля— 5-7 штук
- Суміш заморожених овочів— 250 грам
- сіль— 2/3 Ст. ложки
- перець— За смаком
- паприка— 1 Чайна ложка
Наберіть воду в каструлю і доведіть до кипіння. Надішліть в неї свинячі реберця, коли вода знову закипить, на поверхні почне з'являтися пінка, її потрібно обов'язково зняти. Варіть м'ясо протягом 20 хвилин.
Потім відправте в каструлю цілю морква, цілу цибулину. Також я кладу гілочки петрушки без самих листочків. Проваріть все це 10 хвилин, а потім посоліть і поперчіть бульйон. варіть ще 10 хвилин.
Реберця з бульйону вийміть, м'ясо необхідно буде відокремити від кістки і додати в суп за бажанням в кінці приготування. Також з бульйону потрібно витягти морква, цибуля і гілочки петрушки. Сам бульйон можна процідити. Такий бульйон можна заморожувати і зберігати протягом декількох місяців.
Тепер займемося приготуванням самого супу. очистіть картопля, підготуйте суміш овочів, у мене зелений горошок, кукурудза, sparzha, болгарський перець і моркву.
Картопля поріжте на невеликі шматочки.
У киплячий бульйон відправте картоплю і варіть до м'якості, 15-25 хвилин, в залежності від сорту картоплі.
Тим часом дрібно наріжте другу цибулину.
Обсмажте цибулю в рослинній олії до прозорості.
Додайте в сковороду заморожені овочі і злегка обсмажте.
Овочі посипте паприкою і чорним перцем.
Коли картопля стане м'яким, надішліть овочі в суп. варіть ще 5-10 хвилин до готовності всіх інгредієнтів.
Смачного!
Подібні рецепти
Перловка на бульйоні
Ситна і смачна перловка на бульйоні припаде до смаку всій родині. Корисна каша завжди буде до місця на вашому столі. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Перловка на бульйоні — це повноцінне блюдо, яке буде корисним як дорослим, так і дітям. завдяки тому, що каша вариться на бульйоні, ...
Овочевий місо-суп
Вегетаріанський овочевий місо-суп — смачний і дуже корисний суп. Японська кухня заснована на рибі, ну а ми приготуємо суп без риби, але тим не менше повний вітамінами і корисними речовинами! опис приготування: Овочевий місо-суп багатий вітамінами, тому що для його приготування використовується...
Овочевий суп з баклажанами
Овочевий суп з баклажанами - це незвичайний суп, який готується з додаванням вже готових баклажанів. Яскравий ні на що не схожий смак запечених баклажанів відмінно гармонує з овочами і сиром. опис приготування: Овочевий суп з баклажанами - яскраве і смачне першу страву. Сьогодні я розповім, як...
Овочевий суп з сочевицею
Рецепт приготування супу з сочевицею, морквою, цибулею, селерою, часником, помідором і чебрецем. опис приготування: У супі багато овочів, і це відмінний привід поекспериментувати зі смаками: додайте в суп кмин, скибочки солодкої картоплі, тертий сир Пармезан або шматочки авокадо - кожен раз ви...
Овочевий суп з перцем і зеленим горошком
Поряд з борщем і щами, овочевий суп частий гість на наших обідніх столах. А в літню пору саме час готувати це смачне, корисне і красиве перша страва. опис приготування: Приготування овочевого супу не представляє собою ніякої складності. Готується він швидко і легко. При наявності готового буль...