Рецепт Пастила з яблук сироедческая
Пастилки — російське національне ласощі, відоме з давніх часів. Пастилу можна готувати по-різному, але я розповім вам найпростіший і корисний рецепт. Сушити її найкраще при t не вище 40 ° С.
опис приготування:
цей рецепт, як приготувати пастилу з яблук сироедческую, підійде всім: і дітям, і дорослим ... всім, хто веде здоровий спосіб життя або сидить на дієті, пастилу можна їсти без оглядки на свою струнку фігуру.
Готувати пастилу можна з будь-яких фруктів і ягід. Такий спосіб заготівлі особливо добре виручає при багатому врожаї. Я сушу пастилу в електродуховці при температурі 35 ° С. Ви також можете скористатися дегідратором (сушаркою) або сушити на сонці.
Готуйте здорову і смачну їжу!
- яблуко— 1 кілограм
Наріжте яблука скибочками, подрібніть їх до стану пюре в блендері. Можна скористатися м'ясорубкою. головне, щоб готове пюре було однорідним.
Деко застеліть пергаментом. На нього викладіть яблучне пюре, розрівняйте лопаткою. Шар пюре не повинен перевищувати 1см., інакше пастила буде сушитися дуже довго. У мене був шар трохи тонше, приблизно 5мм.
Поставте деко з яблучним пюре в електродуховку на найнижчу температуру. Температура не повинна перевищувати 40 ° С. Дверцята духовки повинна бути прочинені, щоб зайва волога випаровувалася. Для цього можна вставити між дверцятами і стінкою духовки дерев'яну лопатку або зубочистку. пастила готова, коли при натисканні пальцем вона не липне. Допускається легке прилипання.
Наріжте готову пастилу ножицями, скачайте її в рулетики. Зберігайте в пергаменті або в скляній банці з щільною кришкою.
Подібні рецепти
Пастила з гарбуза
Осіння гарбуз дарує безліч смачних страв, це випічка, каші,супи і десерти. хочу запропонувати, вам, рецепт домашньої пастили на основі гарбуза. Корисна смакота, люблять і діти і дорослі. опис приготування: Пастилу можна готувати без цукру, прянощів буде досить. але, важливо, вибрати смачну сол...
Пастила Белевская без цукру
Хто з нас не любить пастилу? звичайно, прийнято вважати, що це більше дитячі ласощі. Але ж і дорослим хочеться чогось солоденького! ось варіант, як приготувати пастилу Бєлевського без цукру. опис приготування: Пастилу готували на Русі з давніх часів. Раніше її робили тільки з натуральних проду...
Пастила з аличі
Якщо ви любите не тільки смачні, але і корисні солодощі, рекомендую приготувати в домашніх умовах пастилу з аличі. Це відмінний вітамінний десерт для дорослих і дітей. рекомендую рецепт! опис приготування: Приготувати пастилу можна як в духовці, так і в електричній сушарці для овочів і фруктів...
Пастила з сливи
Влітку я часто роблю всякі фруктові солодощі для моєї доньки. Пастила з сливи - одне з найулюбленіших її ласощів. Дивіться мій рецепт, і ви дізнаєтеся, як приготувати пастилу з сливи. опис приготування: Пастила з сливи - один з найсмачніших і солодких десертів! До того ж, цей десерт 100% натур...
Окрошка сироедческая
Мій рецепт сироедческой окрошки призначений для тих, хто ще вживає кисло-молочні продукти. Хоча кефір тут запросто можна замінити на квас, мінералку або воду. Готуємо окрошку для сироїдів! опис приготування: Для приготування сироедческой окрошки треба особливо ретельно підбирати овочі. Всі вон...