Рецепт Жюльєн з білих грибів

Рецепт Жюльєн з білих грибів
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
вишукане і, разом з тим, просте в приготуванні блюдо - ідеальна гаряча закуска для святкового столу. Як зробити жульєн з білих грибів ви дізнаєтеся з цього рецепта.

опис приготування:

Julien, як відомо, це, взагалі-то, не блюдо, а спосіб нарізки продуктів - тонко, до прозорості. Жюльєн з білих грибів - не виняток. Для того, щоб він вийшов дійсно смачним (як у французькому ресторані), гриби потрібно нарізати найтоншими скибочками, а вершки взяти найкращі - жирні і свіжі. В іншому, це дуже просте, майже елементарне блюдо, яке обов'язково порадує гурманів своїм чудовим смаком.

  • гриби білі— 500 грам
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • Вершкове масло— 50 грам
  • Борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
  • вершки— 1 Склянка
  • сир— 100 грам
  • сіль— За смаком
  • перець білий— За смаком
  • Мускатний горіх— За смаком
Жюльєн з білих грибів - фото крок 1 гриби очистити, промити, відварити цілком до напівготовності. остудити, обсушити і нарізати так тонко, як тільки зможете.

Жюльєн з білих грибів - фото крок 2 У сковороді розігріти трохи рослинного масла і швидко підсмажити гриби - буквально до тих пір, як впоратися рідина. Смажити не потрібно! Викласти гриби в друшляк, щоб позбутися від зайвого соку і жиру, або просто в тарілку.

Жюльєн з білих грибів - фото крок 3 В іншій сковороді або сотейнику готуємо соус бешамель: розтоплюємо вершкове масло і швидко вводимо в нього борошно, постійно помішуючи лопаткою, а ще краще — віночком, і розтираючи грудочки. Потроху додаємо вершки (заважати не перестаємо!), солимо, додаємо спеції. Як тільки соус почне густіти - вимикаємо.

Жюльєн з білих грибів - фото крок 4 Викладаємо гриби в кокотніци, заливаємо соусом (так, щоб були трохи покриті), посипаємо тертим сиром. Ставимо в добре розігріту духовку.

Жюльєн з білих грибів - фото крок 5 через 20 хвилин дістаємо, ойкаємо, ляскаємо в долоні і подаємо до столу! Тільки не забудьте, що ручки у кокотниц будуть гарячими, так що краще надіньте на них папільйотки або оберніть серветками. Смачного!

Подібні рецепти

Жюльєн з белиx грибів

Каварма по-болгарськи

Коли ви дізнаєтеся, як приготувати жульєн з білих грибів, гості оцінять ваші кулінарні успіхи. Вишукане поєднання благородних грибів, вершкового соусу і сирної скоринки доведеться всім до смаку. опис приготування: Щоб приготувати цю страву, знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. Рецепт чудо...

Жюльєн з грибів

Жюльєн з грибів

Жульєн - це чудове французьке блюдо, яке, як правило, подають на святковий стіл. Готувати жульєн зовсім нескладно, тому його цілком можна подавати і буденними вечорами до столу. опис приготування: Julien, приготований зі свіжих грибів, найпоширеніший. Такі гриби слід очищати від шкірки і проми...

Ікра з білих грибів

Ікра з білих грибів

Ікра з грибів - ідеальна начинка для валованов і тарталеток. Вона добре поєднується з вершковим маслом, сиром і свіжою зеленню. Така ікра добре зберігається протягом деякого часу. опис приготування: Якщо прикрасити тарталетки з грибною ікрою декоративної трояндочкою з сиру і покласти листочок ...

Жульєн з білих грибів

Жульєн з білих грибів

Ця страва — інтерпретація французького жульєну. Воно дуже просте і швидке в приготуванні. всього, якихось 30 хвилин і у вас на столі з'явиться прекрасна закуска або ж основне блюдо. Пригощайтеся! опис приготування: У мене є свій рецепт приготування жульєну з білих грибів. Я готую жульен як гар...

Жюльєн з червоної риби

Жюльєн з червоної риби

Julien — це вишукане, але при цьому дуже просте в приготуванні блюдо. Приготувати його можна практично з будь-яких продуктів, наявних на вашій кухні. Сьогодні готуємо жюльєн з червоної риби! опис приготування: Шукаєте рецепт якого-небудь простого в плані приготування, але незвичайного, святков...