Рецепт Жюльєн з білих грибів
![Рецепт Жюльєн з білих грибів](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_belih_gribov-56534.webp)
вишукане і, разом з тим, просте в приготуванні блюдо - ідеальна гаряча закуска для святкового столу. Як зробити жульєн з білих грибів ви дізнаєтеся з цього рецепта.
опис приготування:
Julien, як відомо, це, взагалі-то, не блюдо, а спосіб нарізки продуктів - тонко, до прозорості. Жюльєн з білих грибів - не виняток. Для того, щоб він вийшов дійсно смачним (як у французькому ресторані), гриби потрібно нарізати найтоншими скибочками, а вершки взяти найкращі - жирні і свіжі. В іншому, це дуже просте, майже елементарне блюдо, яке обов'язково порадує гурманів своїм чудовим смаком.
- гриби білі— 500 грам
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
- Вершкове масло— 50 грам
- Борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
- вершки— 1 Склянка
- сир— 100 грам
- сіль— За смаком
- перець білий— За смаком
- Мускатний горіх— За смаком
![Жюльєн з білих грибів - фото крок 1](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_belih_gribov-56528.webp)
![Жюльєн з білих грибів - фото крок 2](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_belih_gribov-56529.webp)
![Жюльєн з білих грибів - фото крок 3](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_belih_gribov-56530.webp)
![Жюльєн з білих грибів - фото крок 4](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_belih_gribov-56532.webp)
![Жюльєн з білих грибів - фото крок 5](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_belih_gribov-56533.webp)
Подібні рецепти
![Жюльєн з белиx грибів](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_belix_gribov-316123.webp)
Каварма по-болгарськи
Коли ви дізнаєтеся, як приготувати жульєн з білих грибів, гості оцінять ваші кулінарні успіхи. Вишукане поєднання благородних грибів, вершкового соусу і сирної скоринки доведеться всім до смаку. опис приготування: Щоб приготувати цю страву, знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. Рецепт чудо...
![Жюльєн з грибів](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_gribov-310005.webp)
Жюльєн з грибів
Жульєн - це чудове французьке блюдо, яке, як правило, подають на святковий стіл. Готувати жульєн зовсім нескладно, тому його цілком можна подавати і буденними вечорами до столу. опис приготування: Julien, приготований зі свіжих грибів, найпоширеніший. Такі гриби слід очищати від шкірки і проми...
![Ікра з білих грибів](https://kuhari.com.ua/img/ikra_iz_belih_gribov-238464.webp)
Ікра з білих грибів
Ікра з грибів - ідеальна начинка для валованов і тарталеток. Вона добре поєднується з вершковим маслом, сиром і свіжою зеленню. Така ікра добре зберігається протягом деякого часу. опис приготування: Якщо прикрасити тарталетки з грибною ікрою декоративної трояндочкою з сиру і покласти листочок ...
![Жульєн з білих грибів](https://kuhari.com.ua/img/julen_iz_belih_gribov-414926.webp)
Жульєн з білих грибів
Ця страва — інтерпретація французького жульєну. Воно дуже просте і швидке в приготуванні. всього, якихось 30 хвилин і у вас на столі з'явиться прекрасна закуска або ж основне блюдо. Пригощайтеся! опис приготування: У мене є свій рецепт приготування жульєну з білих грибів. Я готую жульен як гар...
![Жюльєн з червоної риби](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_krasnoi_ribi-74941.webp)
Жюльєн з червоної риби
Julien — це вишукане, але при цьому дуже просте в приготуванні блюдо. Приготувати його можна практично з будь-яких продуктів, наявних на вашій кухні. Сьогодні готуємо жюльєн з червоної риби! опис приготування: Шукаєте рецепт якого-небудь простого в плані приготування, але незвичайного, святков...