Рецепт Палтус в духовці

Рецепт Палтус в духовці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Палтус в духовці з овочевим гарніром — це дуже простий у приготуванні, але в той же час видатний за смаковими характеристиками обід або вечерю. рекомендую спробувати, якщо любите палтуса.

опис приготування:

Як приготувати палтус в духовці — дуже просто! Палтус в нашій родині якось завжди користувався великим успіхом — навіть не знаю, чому, але готуємо ми страви з палтуса з періодичністю десь раз в два місяці, що при наших схильностях до кулінарного непостійності — дуже солідний показник Один з найулюбленіших способів приготування палтуса — це палтус в духовці. Швидко і просто.

сподіваюся, рецепт сподобається і стане в нагоді Удачі!


  • Палтус— 500 грам
  • морква— 200 грам
  • цукіні— 200 грам
  • сіль морська— 1/2 чайних ложки
  • Рослинна олія— 100 мілілітрів
  • Кунжутну олію— 30 мілілітрів
  • Оливкова олія— 30 мілілітрів
  • Перець чорний мелений— 1/2 чайних ложки
  • Соєвий соус— 30 мілілітрів
  • лимон— 1/4 штуки
Палтус в духовці - фото крок 1 Палтуса разрезаем на стейки толщиной где-то в 2-3 см. солимо, перчим, скроплюємо оливковою олією — і в духовку. випікаємо 25-30 хвилин при 170 градусах.

Палтус в духовці - фото крок 2 Тем временем морковь и цуккини натираем максимально длинной соломкой.

Палтус в духовці - фото крок 3 читання вок, розігріваємо в ньому рослинне масло, затем кладем морковь и быстро обжариваем 3 хвилини.

Палтус в духовці - фото крок 4 Затем добавляем цуккини и обжариваем еще 3 хвилини. Потім знімаємо з вогню.

Палтус в духовці - фото крок 5 Скидываем овощи в сито, щоб з них скло зайве масло.

Палтус в духовці - фото крок 6 Обжаренные овощи заправляем кунжутным маслом и соевым соусом.

Палтус в духовці - фото крок 7 Достаем из духовки уже готового запеченного палтуса.

Палтус в духовці - фото крок 8 На тарелку выкладываем немного овощей, сверху укладываем стейк из палтуса. Подавати можна з рисом, прикрашати — лимоном. Готово!

Подібні рецепти

Палтус на сковороді

Палтус з овочами в духовці

Хочу поділитися з вами цікавим рецептом палтуса на сковороді — легкого і ситного страви не тільки на обід, але і на вечерю. Побалуйте себе соковитою і смачною рибкою! опис приготування: Палтус дуже легко готується, в ньому мало кісток, риба дуже ситна. Тому я дуже люблю готувати саме палтуса. ...

Палтус, тушкований в кокосовому молоці

Палтус, тушкований в кокосовому молоці

Ще одна варіація страви на тему "; риба і кокосове молоко ";. На цей раз у нас на столі — палтус, тушкований в кокосовому молоці. Чи не боїмося експериментів і готуємо! опис приготування: Завдяки додаванню кокосового масла і безлічі спецій (я додавала гвоздику, кардамон, корицю, перець чилі і ...

Палтус в соусі

Палтус в соусі

Приготування риби в вершково-шпинатному соусі. Для цього рецепта вам буде потрібно вугільний гриль з щільно приганяє кришкою. опис приготування: 1. Підготувати і розігріти гриль. Дочекатися, коли вугілля буде "; готовий ";. 2. Приправити філе палтуса меленим чорним перцем. 3. Поставити широку ...

Panirovannaya палтус з авокадо

Panirovannaya палтус з авокадо

Який гарнір до риби ви віддаєте перевагу? Мал, картопляне пюре, гречка або тушковані овочі, а що ви скажете про фруктах? З одним з них блюдо теж може вийде вдалим і оригінальним. Спробуйте! опис приготування: Ми звикли на хліб класти солону або копчену рибу, а тут — смажена. Але варіант вартий...

Палтус в klyare

Палтус в klyare

звичайно, камбала відноситься до числа тих риб, які не всім припадають до смаку. Однак, для тих, кому дуже подобається її м'яке і ніжне м'ясо, цей чудовий рецепт відмінно підійде. опис приготування: Загалом, це досить простий рецепт камбали в клярі і за таким же принципом можна приготувати абс...