Рецепт Палтус, тушкований в кокосовому молоці
![Рецепт Палтус, тушкований в кокосовому молоці](https://kuhari.com.ua/img/paltus_tushenii_v_kokosovom_moloke-39509.webp)
Ще одна варіація страви на тему "; риба і кокосове молоко ";. На цей раз у нас на столі — палтус, тушкований в кокосовому молоці. Чи не боїмося експериментів і готуємо!
опис приготування:
Завдяки додаванню кокосового масла і безлічі спецій (я додавала гвоздику, кардамон, корицю, перець чилі і kurkumu) палтус, тушкований в кокосовій олії, має індійський, навіть трохи аюрведичний присмак Риба ж, промаринуватися в описаному соусі і гарненько протушкувати в кокосовій олії, виходить феноменально ніжною — кладеш шматочок в рот, а він там тане, навіть жувати не потрібно…
страва, до речі, ще й універсальне. Міняєте склад і пропорції спецій — і отримуєте ту ж ніжну рибу, але з дещо іншим присмаком
хай щастить!
- файл палтус— 450 грам
- часник— 2 зубчики
- тертий імбир— 1 Чайна ложка
- Лимонний сік— — За смаком
- Кокосове молоко— 300 мілілітрів
- цибулина— 1 штука
- сіль, спеції— — За смаком
- Рослинна олія— 30 мілілітрів
![Палтус, тушкований в кокосовому молоці - фото крок 1](https://wineglass.com.ua/img/paltus_tushenii_v_kokosovom_moloke-39503.webp)
![Палтус, тушкований в кокосовому молоці - фото крок 2](https://wineglass.com.ua/img/paltus_tushenii_v_kokosovom_moloke-39504.webp)
![Палтус, тушкований в кокосовому молоці - фото крок 3](https://wineglass.com.ua/img/paltus_tushenii_v_kokosovom_moloke-39505.webp)
![Палтус, тушкований в кокосовому молоці - фото крок 4](https://wineglass.com.ua/img/paltus_tushenii_v_kokosovom_moloke-39506.webp)
![Палтус, тушкований в кокосовому молоці - фото крок 5](https://wineglass.com.ua/img/paltus_tushenii_v_kokosovom_moloke-39507.webp)
![Палтус, тушкований в кокосовому молоці - фото крок 6](https://wineglass.com.ua/img/paltus_tushenii_v_kokosovom_moloke-39508.webp)
Подібні рецепти
![Палтус на сковороді](https://kuhari.com.ua/img/paltus_na_skovorode-136692.webp)
Пиріг з кетой
Хочу поділитися з вами цікавим рецептом палтуса на сковороді — легкого і ситного страви не тільки на обід, але і на вечерю. Побалуйте себе соковитою і смачною рибкою! опис приготування: Палтус дуже легко готується, в ньому мало кісток, риба дуже ситна. Тому я дуже люблю готувати саме палтуса. ...
![Палтус в духовці](https://kuhari.com.ua/img/paltus_v_duhovke-40959.webp)
Палтус в духовці
Палтус в духовці з овочевим гарніром — це дуже простий у приготуванні, але в той же час видатний за смаковими характеристиками обід або вечерю. рекомендую спробувати, якщо любите палтуса. опис приготування: Як приготувати палтус в духовці — дуже просто! Палтус в нашій родині якось завжди корис...
![Палтус в соусі](https://kuhari.com.ua/img/paltus_v_souse-5189.webp)
Палтус в соусі
Приготування риби в вершково-шпинатному соусі. Для цього рецепта вам буде потрібно вугільний гриль з щільно приганяє кришкою. опис приготування: 1. Підготувати і розігріти гриль. Дочекатися, коли вугілля буде "; готовий ";. 2. Приправити філе палтуса меленим чорним перцем. 3. Поставити широку ...
![Panirovannaya палтус з авокадо](https://kuhari.com.ua/img/panirovannaya_kambala_s_avokado-466983.webp)
Panirovannaya палтус з авокадо
Який гарнір до риби ви віддаєте перевагу? Мал, картопляне пюре, гречка або тушковані овочі, а що ви скажете про фруктах? З одним з них блюдо теж може вийде вдалим і оригінальним. Спробуйте! опис приготування: Ми звикли на хліб класти солону або копчену рибу, а тут — смажена. Але варіант вартий...
![Палтус в klyare](https://kuhari.com.ua/img/kambala_v_klyare-72816.webp)
Палтус в klyare
звичайно, камбала відноситься до числа тих риб, які не всім припадають до смаку. Однак, для тих, кому дуже подобається її м'яке і ніжне м'ясо, цей чудовий рецепт відмінно підійде. опис приготування: Загалом, це досить простий рецепт камбали в клярі і за таким же принципом можна приготувати абс...