Рецепт Палтус, тушкований в кокосовому молоці

Рецепт Палтус, тушкований в кокосовому молоці
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 55 хв.
Ще одна варіація страви на тему "; риба і кокосове молоко ";. На цей раз у нас на столі — палтус, тушкований в кокосовому молоці. Чи не боїмося експериментів і готуємо!

опис приготування:

Завдяки додаванню кокосового масла і безлічі спецій (я додавала гвоздику, кардамон, корицю, перець чилі і kurkumu) палтус, тушкований в кокосовій олії, має індійський, навіть трохи аюрведичний присмак Риба ж, промаринуватися в описаному соусі і гарненько протушкувати в кокосовій олії, виходить феноменально ніжною — кладеш шматочок в рот, а він там тане, навіть жувати не потрібно…

страва, до речі, ще й універсальне. Міняєте склад і пропорції спецій — і отримуєте ту ж ніжну рибу, але з дещо іншим присмаком

хай щастить!


  • файл палтус— 450 грам
  • часник— 2 зубчики
  • тертий імбир— 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік— — За смаком
  • Кокосове молоко— 300 мілілітрів
  • цибулина— 1 штука
  • сіль, спеції— — За смаком
  • Рослинна олія— 30 мілілітрів
Палтус, тушкований в кокосовому молоці - фото крок 1 Нарезаем филе палтуса на кусочки среднего размера.

Палтус, тушкований в кокосовому молоці - фото крок 2 У сковороді розігріваємо трошки масла, добавляем в него специи и прожариваем секунд 30. Потом смешиваем это ароматизированное масло с измельченным чесноком, імбиром, сіллю і лимонним соком. Должна получиться густоватая паста.

Палтус, тушкований в кокосовому молоці - фото крок 3 Маринуем филе палтуса в получившейся пасте хотя бы полчаса.

Палтус, тушкований в кокосовому молоці - фото крок 4 Цибулю нарізаємо півкільцями, можно даже мельче.

Палтус, тушкований в кокосовому молоці - фото крок 5 Слегка обжариваем в растительном масле лук, затем добавляем к нему кусочки рыбы и жарим еще 5 хвилин на невеликому вогні. Затем заливаем в сковороду кокосовое молоко и тушим в нем рыбу приблизительно 15 хвилин.

Палтус, тушкований в кокосовому молоці - фото крок 6 Подаємо з улюбленим гарніром — очевидно, сюда просится рис. приємного!

Подібні рецепти

Палтус на сковороді

Пиріг з кетой

Хочу поділитися з вами цікавим рецептом палтуса на сковороді — легкого і ситного страви не тільки на обід, але і на вечерю. Побалуйте себе соковитою і смачною рибкою! опис приготування: Палтус дуже легко готується, в ньому мало кісток, риба дуже ситна. Тому я дуже люблю готувати саме палтуса. ...

Палтус в духовці

Палтус в духовці

Палтус в духовці з овочевим гарніром — це дуже простий у приготуванні, але в той же час видатний за смаковими характеристиками обід або вечерю. рекомендую спробувати, якщо любите палтуса. опис приготування: Як приготувати палтус в духовці — дуже просто! Палтус в нашій родині якось завжди корис...

Палтус в соусі

Палтус в соусі

Приготування риби в вершково-шпинатному соусі. Для цього рецепта вам буде потрібно вугільний гриль з щільно приганяє кришкою. опис приготування: 1. Підготувати і розігріти гриль. Дочекатися, коли вугілля буде "; готовий ";. 2. Приправити філе палтуса меленим чорним перцем. 3. Поставити широку ...

Panirovannaya палтус з авокадо

Panirovannaya палтус з авокадо

Який гарнір до риби ви віддаєте перевагу? Мал, картопляне пюре, гречка або тушковані овочі, а що ви скажете про фруктах? З одним з них блюдо теж може вийде вдалим і оригінальним. Спробуйте! опис приготування: Ми звикли на хліб класти солону або копчену рибу, а тут — смажена. Але варіант вартий...

Палтус в klyare

Палтус в klyare

звичайно, камбала відноситься до числа тих риб, які не всім припадають до смаку. Однак, для тих, кому дуже подобається її м'яке і ніжне м'ясо, цей чудовий рецепт відмінно підійде. опис приготування: Загалом, це досить простий рецепт камбали в клярі і за таким же принципом можна приготувати абс...