Рецепт Жюльєн з грибів
![Рецепт Жюльєн з грибів](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_gribov-310005.webp)
Жульєн - це чудове французьке блюдо, яке, як правило, подають на святковий стіл. Готувати жульєн зовсім нескладно, тому його цілком можна подавати і буденними вечорами до столу.
опис приготування:
Julien, приготований зі свіжих грибів, найпоширеніший. Такі гриби слід очищати від шкірки і промивати під водою. Важливо і правильно порізати гриби. Для жульєну гриби потрібно нарізати невеликими кубиками або тонкою соломкою, це не тільки забезпечить гарний зовнішній вигляд страви, але також і зробить його смак більш гармонійним. Дивіться мій варіант, як приготувати жульєн з грибів.
- печериці— 150-200 грам
- сир твердий— 200 грам
- бекон копчений— 150 грам
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Рослинна олія— 20 мілілітрів
- крем— 150 грам
![Жюльєн з грибів - фото крок 1](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_gribov-309992.webp)
![Жюльєн з грибів - фото крок 2](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_gribov-309993.webp)
![Жюльєн з грибів - фото крок 3](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_gribov-309994.webp)
![Жюльєн з грибів - фото крок 4](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_gribov-309995.webp)
![Жюльєн з грибів - фото крок 5](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_gribov-309996.webp)
![Жюльєн з грибів - фото крок 6](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_gribov-309997.webp)
![Жюльєн з грибів - фото крок 7](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_gribov-309998.webp)
![Жюльєн з грибів - фото крок 8](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_gribov-309999.webp)
![Жюльєн з грибів - фото крок 9](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_gribov-310003.webp)
![Жюльєн з грибів - фото крок 10](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_gribov-310004.webp)
Подібні рецепти
![Жюльєн з белиx грибів](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_belix_gribov-316123.webp)
Жюльєн з грибів в горщиках
Коли ви дізнаєтеся, як приготувати жульєн з білих грибів, гості оцінять ваші кулінарні успіхи. Вишукане поєднання благородних грибів, вершкового соусу і сирної скоринки доведеться всім до смаку. опис приготування: Щоб приготувати цю страву, знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. Рецепт чудо...
![Жюльєн з білих грибів](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_belih_gribov-56534.webp)
Жюльєн з білих грибів
вишукане і, разом з тим, просте в приготуванні блюдо - ідеальна гаряча закуска для святкового столу. Як зробити жульєн з білих грибів ви дізнаєтеся з цього рецепта. опис приготування: Julien, як відомо, це, взагалі-то, не блюдо, а спосіб нарізки продуктів - тонко, до прозорості. Жюльєн з білих...
![Жюльєн з червоної риби](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_krasnoi_ribi-74941.webp)
Жюльєн з червоної риби
Julien — це вишукане, але при цьому дуже просте в приготуванні блюдо. Приготувати його можна практично з будь-яких продуктів, наявних на вашій кухні. Сьогодні готуємо жюльєн з червоної риби! опис приготування: Шукаєте рецепт якого-небудь простого в плані приготування, але незвичайного, святков...
![Жюльєн з мови](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_yazika-94866.webp)
Жюльєн з мови
Незвичайний і неймовірно смачний жюльен з мови запікається в духовці. Готується з цибулею, грибами і молочним соусом. опис приготування: Свинячий або яловичий язик — одна з найпоширеніших закусок на святкових столах нашої країни. І, зізнатися, мені набридло це одноманітність. Я вирішила пригот...
![Жюльєн з морепродуктів](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_moreproduktov-41361.webp)
Жюльєн з морепродуктів
Жюльєн з морепродуктів — дуже незвичайне і смачне блюдо французької кухні, яке відмінно підійде для знайомства з морепродуктами. Спробуйте — не пошкодуєте! опис приготування: Цей рецепт жульєну з морепродуктів — дещо спрощений. Як правило, в звичайної домашньої кулінарії використовується саме ...