Рецепт Жюльєн з грибів

Рецепт Жюльєн з грибів
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Жульєн - це чудове французьке блюдо, яке, як правило, подають на святковий стіл. Готувати жульєн зовсім нескладно, тому його цілком можна подавати і буденними вечорами до столу.

опис приготування:

Julien, приготований зі свіжих грибів, найпоширеніший. Такі гриби слід очищати від шкірки і промивати під водою. Важливо і правильно порізати гриби. Для жульєну гриби потрібно нарізати невеликими кубиками або тонкою соломкою, це не тільки забезпечить гарний зовнішній вигляд страви, але також і зробить його смак більш гармонійним. Дивіться мій варіант, як приготувати жульєн з грибів.

  • печериці— 150-200 грам
  • сир твердий— 200 грам
  • бекон копчений— 150 грам
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • Рослинна олія— 20 мілілітрів
  • крем— 150 грам
Жюльєн з грибів - фото крок 1 Для приготування жульєну з грибів нам необхідно взяти гриби. У моєму випадку це королівські печериці. Їх потрібно нарізати невеликими кубиками.

Жюльєн з грибів - фото крок 2 Ріпчасту цибулю очищуємо від лушпиння і нарізаємо невеликими кубиками.

Жюльєн з грибів - фото крок 3 На рослинному маслі обсмажуємо нарізану бекон. бекон обсмажуємо, помішуючи, близько 3-4 хвилин.

Жюльєн з грибів - фото крок 4 До бекону додаємо нарізані гриби і цибулю (відразу). Буквально тушкуємо все разом, помішувати. В кінці приготування посоліть і поперчіть грибну начинку для жульєну.

Жюльєн з грибів - фото крок 5 На теркою натріть твердий сир. В окремій мисці змішайте сметану, додавши до неї трохи води. з 150 грамів сметани близько 1 склянки води. Можна трохи більше. Рідина повинна вийти трохи рідині, ніж кефір.

Жюльєн з грибів - фото крок 6 У мене ось такі формочки будуть для жульєну. Їх слід змастити маслом.

Жюльєн з грибів - фото крок 7 У змащені маслом формочки викладіть грибну начинку. Розподіліть її рівномірно.

Жюльєн з грибів - фото крок 8 У кожну формочку влийте по 2,5-3 ст. ложки сметанною заливки. Зверху посипте грибну начинку натертим сиром.

Жюльєн з грибів - фото крок 9 Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте жульєн з грибів в духовці.

Жюльєн з грибів - фото крок 10 Подайте жульєн з грибів до столу. Смачно і неймовірно гарно виглядає таке блюдо!

Подібні рецепти

Жюльєн з белиx грибів

Жюльєн з грибів в горщиках

Коли ви дізнаєтеся, як приготувати жульєн з білих грибів, гості оцінять ваші кулінарні успіхи. Вишукане поєднання благородних грибів, вершкового соусу і сирної скоринки доведеться всім до смаку. опис приготування: Щоб приготувати цю страву, знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. Рецепт чудо...

Жюльєн з білих грибів

Жюльєн з білих грибів

вишукане і, разом з тим, просте в приготуванні блюдо - ідеальна гаряча закуска для святкового столу. Як зробити жульєн з білих грибів ви дізнаєтеся з цього рецепта. опис приготування: Julien, як відомо, це, взагалі-то, не блюдо, а спосіб нарізки продуктів - тонко, до прозорості. Жюльєн з білих...

Жюльєн з червоної риби

Жюльєн з червоної риби

Julien — це вишукане, але при цьому дуже просте в приготуванні блюдо. Приготувати його можна практично з будь-яких продуктів, наявних на вашій кухні. Сьогодні готуємо жюльєн з червоної риби! опис приготування: Шукаєте рецепт якого-небудь простого в плані приготування, але незвичайного, святков...

Жюльєн з мови

Жюльєн з мови

Незвичайний і неймовірно смачний жюльен з мови запікається в духовці. Готується з цибулею, грибами і молочним соусом. опис приготування: Свинячий або яловичий язик — одна з найпоширеніших закусок на святкових столах нашої країни. І, зізнатися, мені набридло це одноманітність. Я вирішила пригот...

Жюльєн з морепродуктів

Жюльєн з морепродуктів

Жюльєн з морепродуктів — дуже незвичайне і смачне блюдо французької кухні, яке відмінно підійде для знайомства з морепродуктами. Спробуйте — не пошкодуєте! опис приготування: Цей рецепт жульєну з морепродуктів — дещо спрощений. Як правило, в звичайної домашньої кулінарії використовується саме ...