Рецепт Жульєн грибний

Рецепт Жульєн грибний
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати жульєн грибний, то пора терміново це виправляти! Адже таке витончене смакове поєднання — і в такий короткий термін! Та й особливих кулінарних умінь це не зажадає

опис приготування:

Цей простий рецепт жульєну грибного мені подобається своєю простотою і доступністю, — адже готується швидко, інгредієнти все легко знаходяться навіть вдома, а результат порадує взагалі всіх, незалежно від "; рівня гурманів ";. Тим більше, що і призначення у такий закуски просто-таки універсальний, — можна прикрасити зеленню і подавати "; в чистому вигляді ";, а можна намазувати на тости, подавати в тарталетках, або ж як соус до гарнірів. пробуємо?

Як зробити жульєн грибний:

1. Для початку цибулю і гриби миємо й чистимо, і нарізаємо як можна дрібніше.

2. Розігріваємо в сковороді рослинне масло, і обсмажуємо цибулю до прозорості.

3. всипаємо гриби, і смажимо до готовності, посолити і поперчити за смаком.

4. Додаємо порційно сметану, і зменшуємо вогонь. tusim, поки мало не загуснет.

5. Поки на маленькому вогні наш жульен гаситься, — натираємо на тертці твердий сир, і через п'ять хвилин додаємо в сковорідку.

6. Заважати не потрібно, треба, щоб сир розплавився і зробив фірмову "; корочку" цього блюда.

Готово! як вид, жульєн грибний в домашніх умовах приготувати може навіть дитина! А вже щодо специфіки ваших смакових пристрастей, — тут справа за вами, можна додати спеції, зелена цибулька, або петрушку. Мені дуже подобається посипати такий жульен зверху гострим червоним перцем, але це вже на любителя


  • печериці— 500 грам
  • сир твердий— 300 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • крем— 200 грам
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • перець— 1 щіпка
  • сіль— 1 щіпка
Цей простий рецепт жульєну грибного мені подобається своєю простотою і доступністю, — адже готується швидко, інгредієнти все легко знаходяться навіть вдома, а результат порадує взагалі всіх, незалежно від "; рівня гурманів ";. Тим більше, що і призначення у такий закуски просто-таки універсальний, — можна прикрасити зеленню і подавати "; в чистому вигляді ";, а можна намазувати на тости, подавати в тарталетках, або ж як соус до гарнірів. пробуємо?

Як зробити жульєн грибний:

1. Для початку цибулю і гриби миємо й чистимо, і нарізаємо як можна дрібніше.

2. Розігріваємо в сковороді рослинне масло, і обсмажуємо цибулю до прозорості.

3. всипаємо гриби, і смажимо до готовності, посолити і поперчити за смаком.

4. Додаємо порційно сметану, і зменшуємо вогонь. tusim, поки мало не загуснет.

5. Поки на маленькому вогні наш жульен гаситься, — натираємо на тертці твердий сир, і через п'ять хвилин додаємо в сковорідку.

6. Заважати не потрібно, треба, щоб сир розплавився і зробив фірмову "; корочку" цього блюда.

Готово! як вид, жульєн грибний в домашніх умовах приготувати може навіть дитина! А вже щодо специфіки ваших смакових пристрастей, — тут справа за вами, можна додати спеції, зелена цибулька, або петрушку. Мені дуже подобається посипати такий жульен зверху гострим червоним перцем, але це вже на любителя


Подібні рецепти

Жульєн грибний в мультиварці

Грибний жульєн

Для мене мультиварка стала відмінною помічницею, в ній я можу приготувати практично все, навіть зробити свій улюблений грибний жульєн, до речі, в мультиварці це блюдо готується набагато швидше і простіше. опис приготування: Я дуже люблю це вишукане французьке блюдо, раніше я часто робила його ...

Жульєн з горбуші

Жульєн з горбуші

Якщо ви любите жульени, то жульен з горбуші вам обов'язково сподобається. Якщо жульени ви ще не пробували — то жульен з горбуші заслуговує того, щоб його спробувати і полюбити опис приготування: Жульєн з горбуші — смачна і ефектно виглядає штука, тому готувати його можна і для святкового столу...

Жульєн з мідій

Жульєн з мідій

Замість традиційного варіанту з грибами і куркою, я пропоную вам зробити жульєн з мідій — це дивовижне блюдо з вишуканим смаком, яке відмінно підійде для святкового обіду або вечері. опис приготування: Як я вже казала, цей простий рецепт жульєну з мідій стане відмінним доповнення до святковог...

Жульєн з баклажанів і кабачків

Жульєн з баклажанів і кабачків

Овочі - це завжди смачно і корисно. Тим більше, що використовується такий спосіб приготування, який дозволяє розкрити весь смак і аромат інгредієнтів. опис приготування: Для приготування жульєну наріжте соломкою баклажани і кабачок, подрібніть цибулю. Обсмажте цибулю і овочі до готовності, дод...

Жульєн по-домашньому

Жульєн по-домашньому

Домашній жульен відрізняється від класичного лише тим, що в ньому ми використовуємо підручні продукти і трохи підстроюємо склад блюда під себе. Тут я представляю вам свій варіант жульєну. опис приготування: Хоча цей рецепт приготування жульєну по-домашньому я підбудовувала під свої смакові пер...