Рецепт Палтус з баклажанами і перцем
![Рецепт Палтус з баклажанами і перцем](https://kuhari.com.ua/img/paltus_s_baklajanami_i_percem-10310.webp)
Рецепт приготування рибної страви з овочами і зеленню по-грузинськи.
опис приготування:
Візьміть філе палтуса, промийте його і розділіть на 4 однакових порційних частини, які слід посолити, поперчити, а потім запанірувати в борошні і обсмажити з обох боків на олії.
помідори, цибуля, солодкий перець і баклажани нарізають невеликими кубиками, обсмажуються до готовності окремо один від одного, а потім з'єднуються, розбавляючи рубаною кінзою і петрушкою. Все ретельно перемішується. Рибу змастіть половиною наявної сметани і посипте її чебрецем.
Блюдо укладається в форму для випічки, заливається залишками сметани, зверху на овочі лягає риба. Запікати слід при температурі 220 З протягом 10 хвилин.
- палтус (філе) — 600 грам
- баклажани— 300 грам
- перець солодкий— 200 грам
- помідори— 200 грам
- цибуля ріпчаста— 2 штуки
- масло рослинне— 200 грам
- крем— 200 грам
- борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
- чебрець— 1/2 чайних ложки(рубаний )
- Braai— 5 штук
- петрушки— 5 штук
- сіль і перець мелений— — За смаком
помідори, цибуля, солодкий перець і баклажани нарізають невеликими кубиками, обсмажуються до готовності окремо один від одного, а потім з'єднуються, розбавляючи рубаною кінзою і петрушкою. Все ретельно перемішується. Рибу змастіть половиною наявної сметани і посипте її чебрецем.
Блюдо укладається в форму для випічки, заливається залишками сметани, зверху на овочі лягає риба. Запікати слід при температурі 220 З протягом 10 хвилин.
Подібні рецепти
![Палтус на сковороді](https://kuhari.com.ua/img/paltus_na_skovorode-136692.webp)
Смачна сирна запіканка
Хочу поділитися з вами цікавим рецептом палтуса на сковороді — легкого і ситного страви не тільки на обід, але і на вечерю. Побалуйте себе соковитою і смачною рибкою! опис приготування: Палтус дуже легко готується, в ньому мало кісток, риба дуже ситна. Тому я дуже люблю готувати саме палтуса. ...
![Палтус, тушкований в кокосовому молоці](https://kuhari.com.ua/img/paltus_tushenii_v_kokosovom_moloke-39509.webp)
Палтус, тушкований в кокосовому молоці
Ще одна варіація страви на тему "; риба і кокосове молоко ";. На цей раз у нас на столі — палтус, тушкований в кокосовому молоці. Чи не боїмося експериментів і готуємо! опис приготування: Завдяки додаванню кокосового масла і безлічі спецій (я додавала гвоздику, кардамон, корицю, перець чилі і ...
![Палтус в духовці](https://kuhari.com.ua/img/paltus_v_duhovke-40959.webp)
Палтус в духовці
Палтус в духовці з овочевим гарніром — це дуже простий у приготуванні, але в той же час видатний за смаковими характеристиками обід або вечерю. рекомендую спробувати, якщо любите палтуса. опис приготування: Як приготувати палтус в духовці — дуже просто! Палтус в нашій родині якось завжди корис...
![Panirovannaya палтус з авокадо](https://kuhari.com.ua/img/panirovannaya_kambala_s_avokado-466983.webp)
Panirovannaya палтус з авокадо
Який гарнір до риби ви віддаєте перевагу? Мал, картопляне пюре, гречка або тушковані овочі, а що ви скажете про фруктах? З одним з них блюдо теж може вийде вдалим і оригінальним. Спробуйте! опис приготування: Ми звикли на хліб класти солону або копчену рибу, а тут — смажена. Але варіант вартий...
![Палтус в klyare](https://kuhari.com.ua/img/kambala_v_klyare-72816.webp)
Палтус в klyare
звичайно, камбала відноситься до числа тих риб, які не всім припадають до смаку. Однак, для тих, кому дуже подобається її м'яке і ніжне м'ясо, цей чудовий рецепт відмінно підійде. опис приготування: Загалом, це досить простий рецепт камбали в клярі і за таким же принципом можна приготувати абс...