Рецепт Палтус з баклажанами і перцем

Рецепт Палтус з баклажанами і перцем
Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування рибної страви з овочами і зеленню по-грузинськи.

опис приготування:

Візьміть філе палтуса, промийте його і розділіть на 4 однакових порційних частини, які слід посолити, поперчити, а потім запанірувати в борошні і обсмажити з обох боків на олії.

помідори, цибуля, солодкий перець і баклажани нарізають невеликими кубиками, обсмажуються до готовності окремо один від одного, а потім з'єднуються, розбавляючи рубаною кінзою і петрушкою. Все ретельно перемішується. Рибу змастіть половиною наявної сметани і посипте її чебрецем.

Блюдо укладається в форму для випічки, заливається залишками сметани, зверху на овочі лягає риба. Запікати слід при температурі 220 З протягом 10 хвилин.


  • палтус (філе)  — 600 грам
  • баклажани— 300 грам
  • перець солодкий— 200 грам
  • помідори— 200 грам
  • цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • масло рослинне— 200 грам
  • крем— 200 грам
  • борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
  • чебрець— 1/2 чайних ложки(рубаний )
  • Braai— 5 штук
  • петрушки— 5 штук
  • сіль і перець мелений— — За смаком
Візьміть філе палтуса, промийте його і розділіть на 4 однакових порційних частини, які слід посолити, поперчити, а потім запанірувати в борошні і обсмажити з обох боків на олії.

помідори, цибуля, солодкий перець і баклажани нарізають невеликими кубиками, обсмажуються до готовності окремо один від одного, а потім з'єднуються, розбавляючи рубаною кінзою і петрушкою. Все ретельно перемішується. Рибу змастіть половиною наявної сметани і посипте її чебрецем.

Блюдо укладається в форму для випічки, заливається залишками сметани, зверху на овочі лягає риба. Запікати слід при температурі 220 З протягом 10 хвилин.


Подібні рецепти

Палтус на сковороді

Смачна сирна запіканка

Хочу поділитися з вами цікавим рецептом палтуса на сковороді — легкого і ситного страви не тільки на обід, але і на вечерю. Побалуйте себе соковитою і смачною рибкою! опис приготування: Палтус дуже легко готується, в ньому мало кісток, риба дуже ситна. Тому я дуже люблю готувати саме палтуса. ...

Палтус, тушкований в кокосовому молоці

Палтус, тушкований в кокосовому молоці

Ще одна варіація страви на тему "; риба і кокосове молоко ";. На цей раз у нас на столі — палтус, тушкований в кокосовому молоці. Чи не боїмося експериментів і готуємо! опис приготування: Завдяки додаванню кокосового масла і безлічі спецій (я додавала гвоздику, кардамон, корицю, перець чилі і ...

Палтус в духовці

Палтус в духовці

Палтус в духовці з овочевим гарніром — це дуже простий у приготуванні, але в той же час видатний за смаковими характеристиками обід або вечерю. рекомендую спробувати, якщо любите палтуса. опис приготування: Як приготувати палтус в духовці — дуже просто! Палтус в нашій родині якось завжди корис...

Panirovannaya палтус з авокадо

Panirovannaya палтус з авокадо

Який гарнір до риби ви віддаєте перевагу? Мал, картопляне пюре, гречка або тушковані овочі, а що ви скажете про фруктах? З одним з них блюдо теж може вийде вдалим і оригінальним. Спробуйте! опис приготування: Ми звикли на хліб класти солону або копчену рибу, а тут — смажена. Але варіант вартий...

Палтус в klyare

Палтус в klyare

звичайно, камбала відноситься до числа тих риб, які не всім припадають до смаку. Однак, для тих, кому дуже подобається її м'яке і ніжне м'ясо, цей чудовий рецепт відмінно підійде. опис приготування: Загалом, це досить простий рецепт камбали в клярі і за таким же принципом можна приготувати абс...