Рецепт Палтус на сковороді

Рецепт Палтус на сковороді
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Хочу поділитися з вами цікавим рецептом палтуса на сковороді — легкого і ситного страви не тільки на обід, але і на вечерю. Побалуйте себе соковитою і смачною рибкою!

опис приготування:

Палтус дуже легко готується, в ньому мало кісток, риба дуже ситна. Тому я дуже люблю готувати саме палтуса. А якщо ще додати свіжих овочів — рибка взагалі тане в роті! Для приготування палтуса на сковороді вам знадобиться два середніх філе, не сильно жирних. Лук-шалот заздалегідь подрібніть, насіння фенхелю промийте. Якщо не знайдете подібних інгредієнтів — нічого страшного! Можна завжди додати просто приправи для риби. Дивимося рецепт з фото.

  • помідори— 2-3 штук
  • Luk-salotų— 2 Ст. ложки
  • часник— 1 зубчик
  • оцет— 1 Ст. ложка
  • петрушка— 30 грам
  • Оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • Фенхель— 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • файл палтус— 2 штуки
  • сіль, перець— За смаком
Палтус на сковороді - фото крок 1 Для початку подрібніть цибулю, часник, зелень. поріжте помідори.

Палтус на сковороді - фото крок 2 Заправте овочі оливковою олією, сіль, перцем і дайте трішки настоятися.

Палтус на сковороді - фото крок 3 палтуса промийте, поріжте на шматочки. гарненько посоліть, поперчіть і додайте фенхеля. Обсмажуємо палтуса на оливковій олії по 5 хвилин з кожного боку на середньому вогні. Зменшіть вогонь і готуйте ще пару хвилин, зверху на рибу викладіть трохи вершкового масла.

Палтус на сковороді - фото крок 4 Викладаємо рибу на тарілку, поливаємо овочевою сумішшю, додаємо зелені.
Ось такий палтус на сковороді за лічені хвилини! Смачного!

Подібні рецепти

Палтус в соусі

Морквяне печиво з родзинками

Приготування риби в вершково-шпинатному соусі. Для цього рецепта вам буде потрібно вугільний гриль з щільно приганяє кришкою. опис приготування: 1. Підготувати і розігріти гриль. Дочекатися, коли вугілля буде "; готовий ";. 2. Приправити філе палтуса меленим чорним перцем. 3. Поставити широку ...

Panirovannaya палтус з авокадо

Panirovannaya палтус з авокадо

Який гарнір до риби ви віддаєте перевагу? Мал, картопляне пюре, гречка або тушковані овочі, а що ви скажете про фруктах? З одним з них блюдо теж може вийде вдалим і оригінальним. Спробуйте! опис приготування: Ми звикли на хліб класти солону або копчену рибу, а тут — смажена. Але варіант вартий...

Палтус в klyare

Палтус в klyare

звичайно, камбала відноситься до числа тих риб, які не всім припадають до смаку. Однак, для тих, кому дуже подобається її м'яке і ніжне м'ясо, цей чудовий рецепт відмінно підійде. опис приготування: Загалом, це досить простий рецепт камбали в клярі і за таким же принципом можна приготувати абс...

Палтус з баклажанами і перцем

Палтус з баклажанами і перцем

Рецепт приготування рибної страви з овочами і зеленню по-грузинськи. опис приготування: Візьміть філе палтуса, промийте його і розділіть на 4 однакових порційних частини, які слід посолити, поперчити, а потім запанірувати в борошні і обсмажити з обох боків на олії. помідори, цибуля, солодкий ...

Палтус, тушкований в кокосовому молоці

Палтус, тушкований в кокосовому молоці

Ще одна варіація страви на тему "; риба і кокосове молоко ";. На цей раз у нас на столі — палтус, тушкований в кокосовому молоці. Чи не боїмося експериментів і готуємо! опис приготування: Завдяки додаванню кокосового масла і безлічі спецій (я додавала гвоздику, кардамон, корицю, перець чилі і ...