Рецепт Ікра з білих грибів

Рецепт Ікра з білих грибів
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ікра з грибів - ідеальна начинка для валованов і тарталеток. Вона добре поєднується з вершковим маслом, сиром і свіжою зеленню. Така ікра добре зберігається протягом деякого часу.

опис приготування:

Якщо прикрасити тарталетки з грибною ікрою декоративної трояндочкою з сиру і покласти листочок петрушки, то вийде дуже красива і святкова закуска. Я розповіли вам, як приготувати ікру з білих грибів, однак ви можете на свій розсуд взяти за основу і будь-які інші грибочки.

  • Білі гриби— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 3 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • сіль, перець— За смаком
  • Рослинна олія— За смаком(для обжарки)
Ікра з білих грибів - фото крок 1 Білі гриби перебираємо, видаляємо з них усілякий сміття. Зручно це робити губкою для посуду, яка добре знімає забруднення.

Ікра з білих грибів - фото крок 2 Нарізаємо гриби великими шматками. При термічній обробці, якої гриби будуть піддаватися, вони дуже сильно зменшаться в розмірах. Нарізані гриби занурюємо в холодну воду і гарненько промиваємо. У воді гриби тримаємо недовго, так як трубчастий шар білих грибів швидко вбирає воду, а зайва волога при готуванні нам не потрібна.

Ікра з білих грибів - фото крок 3 Підготовлені гриби кладемо на сковорідку і смажимо без додавання рослинного масла до тих пір, поки з пательні не випарується вода, виділяється грибами.

Ікра з білих грибів - фото крок 4 Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. Потім відправляємо нарізану цибулю на окрему сковорідку, доводимо його до золотистого кольору.

Ікра з білих грибів - фото крок 5 Підсмажену цибулю і гриби трохи охолоджуємо, а потім надсилаємо в чашу блендера. Туди ж додаємо часник. все подрібнюємо. За своїм смаком ви можете зробити ікру у вигляді пюре або ж залишити її в злегка зернистому стані.

Ікра з білих грибів - фото крок 6 Готову ікру викладаємо в салатник і прикрашаємо зеленню. Ікру можна подавати до столу як святковий закуски.

Подібні рецепти

Жюльєн з білих грибів

Суп грибний з білих грибів

вишукане і, разом з тим, просте в приготуванні блюдо - ідеальна гаряча закуска для святкового столу. Як зробити жульєн з білих грибів ви дізнаєтеся з цього рецепта. опис приготування: Julien, як відомо, це, взагалі-то, не блюдо, а спосіб нарізки продуктів - тонко, до прозорості. Жюльєн з білих...

Жульєн з білих грибів

Жульєн з білих грибів

Ця страва — інтерпретація французького жульєну. Воно дуже просте і швидке в приготуванні. всього, якихось 30 хвилин і у вас на столі з'явиться прекрасна закуска або ж основне блюдо. Пригощайтеся! опис приготування: У мене є свій рецепт приготування жульєну з білих грибів. Я готую жульен як гар...

Ікра грибна з сушених грибів

Ікра грибна з сушених грибів

Рецепт приготування грибної гри. кількість порцій: 4 сушених грибів— 100 грам цибулина— 1 штука морквина— 1 штука часнику— 1 зубчик яйце— 1 штука рослинної олії— 2 Ст. ложки оливкового майонезу— 1 Ст. ложка сіль, перець— 1 штука(за смаком) Гриби залишити вимочувати на 1 годину в теплій кип...

Ікра з грибів

Ікра з грибів

Швидка, легка закуска з шампіньйонів, лука, часнику і спецій. Грибну ікру можна додавати в різні страви або просто намазувати на бутерброди. Що стосується мене, іноді я просто їдять її ложками опис приготування: Ікра з грибів — універсальна закуска, яку дуже зручно готувати перед приходом несп...

Ікра з сушених грибів

Ікра з сушених грибів

Якщо ви любите гриби, то готуєте грибочки про запас, Чи не справедливість? розповім, як приготувати ікру з сушених грибів. Її можна готувати невеликими порціями і протягом всього року, це просто. опис приготування: Грибну ікру можна подавати до столу хоч кожен день, приготувати з неї пиріжки, ...