Рецепт Жюльєн з червоної риби

Рецепт Жюльєн з червоної риби
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Julien — це вишукане, але при цьому дуже просте в приготуванні блюдо. Приготувати його можна практично з будь-яких продуктів, наявних на вашій кухні. Сьогодні готуємо жюльєн з червоної риби!

опис приготування:

Шукаєте рецепт якого-небудь простого в плані приготування, але незвичайного, святкової страви? В такому випадку, мій рецепт жульєну з червоної риби — це саме те, що вам потрібно. Рецепт до божевілля простий, чи хтось посміє сказати, що приготувати такий жюльєн складно. Однак смак страви словами не передати — це фантастично смачно, повірте. Удачі в приготуванні!

  • Філе червоної риби— 300 грам
  • цибулина— 1 штука(дрібно нарізати)
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • жирні вершки— 1 Склянка
  • крем— 3 Ст. ложки
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • моцарелла— 1 Склянка
  • Сіль перець— За смаком
  • Оливкова олія— За смаком(для покриття формочок)
Жюльєн з червоної риби - фото крок 1 Розігрійте духовку до 400 градусів. Додайте масло і розігрійте сотейник на середньому вогні, обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додайте кубики лосося в сотейник, посипте сіллю і перцем. Перемішайте рибу з обсмаженою цибулею і відставте сотейник в сторону.

Жюльєн з червоної риби - фото крок 2 В іншу невелику сковороду висипаємо борошно і заливаємо вершки, щоб консистенція була як густі вершки. Посоліть і поперчіть суміш за смаком. Змішуємо готової з рибою і цибулею.

Жюльєн з червоної риби - фото крок 3 Далі жюльєн слід розкласти по кокотницах. Зверху посипати натертим на середній тертці сиром і поставити запікатися в духовку, до повного розплавлення сиру, приблизно на 8 - 9 хвилин, випікаємо при температурі 180 °.

Жюльєн з червоної риби - фото крок 4 Готовий жюльєн подаємо посипавши рубаною зеленню і підсмаженим білим хлібом.

Подібні рецепти

Жюльєн з риби

Рецепт малосольной червоної риби

Мало хто знає, але жюльєн можна приготувати не тільки з грибів. Дуже смачним виходить жюльєн з риби. Особливо з червоної риби. Спробуйте. опис приготування: Жюльєн з риби можна подавати з гарніром з рису або картоплі. Виходить ситно і смачно. Добре підійде для святкового столу. Ароматний жюльє...

Жюльєн з білих грибів

Жюльєн з білих грибів

вишукане і, разом з тим, просте в приготуванні блюдо - ідеальна гаряча закуска для святкового столу. Як зробити жульєн з білих грибів ви дізнаєтеся з цього рецепта. опис приготування: Julien, як відомо, це, взагалі-то, не блюдо, а спосіб нарізки продуктів - тонко, до прозорості. Жюльєн з білих...

Жюльєн з грибів

Жюльєн з грибів

Жульєн - це чудове французьке блюдо, яке, як правило, подають на святковий стіл. Готувати жульєн зовсім нескладно, тому його цілком можна подавати і буденними вечорами до столу. опис приготування: Julien, приготований зі свіжих грибів, найпоширеніший. Такі гриби слід очищати від шкірки і проми...

Жюльєн з мови

Жюльєн з мови

Незвичайний і неймовірно смачний жюльен з мови запікається в духовці. Готується з цибулею, грибами і молочним соусом. опис приготування: Свинячий або яловичий язик — одна з найпоширеніших закусок на святкових столах нашої країни. І, зізнатися, мені набридло це одноманітність. Я вирішила пригот...

Жюльєн з белиx грибів

Жюльєн з белиx грибів

Коли ви дізнаєтеся, як приготувати жульєн з білих грибів, гості оцінять ваші кулінарні успіхи. Вишукане поєднання благородних грибів, вершкового соусу і сирної скоринки доведеться всім до смаку. опис приготування: Щоб приготувати цю страву, знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. Рецепт чудо...