Рецепт Вставити мексиканець

Рецепт Вставити мексиканець
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування макаронів в кращих традиціях мексиканської кухні.

опис приготування:

Нескладне в приготуванні і економне за часом вегетаріанське блюдо зачарує вас великою кількістю смаку і аромату і стане улюбленим частуванням для всієї родини.

  • макаронів «черепашка»— 250 грам
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • цибулини— 2 штуки
  • зелений солодкий перець— 1 штука
  • консервованої кукурудзи— 1/2 склянки
  • квасолі— 450 грам(темної вареної )
  • помідор— 450 грам(консервованих , без шкурки)
  • гострого соусу— 1/4 склянки
  • чорних оливок— 1/4 склянки
  • приправи для тако— 5,5 Ст. ложки
  • Сіль і перець— — За смаком
вставити мексиканець - фото крок 1 1. В об'ємній каструлі закип'ятити воду, кинути в неї «черепашки» і зварити до готовності. Залежно від сорту макаронів на це знадобиться від 5 до 10 хвилин. Добре злийте воду.

вставити мексиканець - фото крок 2 2. Поки варяться макарони, розігрійте на дрібній сковорідці оливкову олію, обсмажте в ньому подрібнені цибулю і перець, поки цибуля не стане золотистим (близько 10 хвилин).

вставити мексиканець - фото крок 3 3. Додайте в сковороду кукурудзу, поведіть до кипіння.

вставити мексиканець - фото крок 4 4. Далі додайте квасолю, помідори, гострий соус, оливки, приправу, сіль і перець і прожарьте ще 5 хвилин.

вставити мексиканець - фото крок 5 5. Готові «черепашки» подавайте на великих дрібних тарілках, щедро полив їх отриманим соусом.

Подібні рецепти

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Салат «щітка»

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...

Хрусткі огірочки з гірчицею

Хрусткі огірочки з гірчицею

огірочки, засоленные на зиму, - найбільш ходовий товар. Вони підходять для багатьох салатів, включаючи олів'є. Я розповім сьогодні, як приготувати смачні хрусткі огірочки з гірчицею. Смачного! опис приготування: Такі огірки можна додавати не тільки в різні салати. Їх також можна подавати до ст...