Рецепт Паста з лососем і цибулею

Рецепт Паста з лососем і цибулею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон.

опис приготування:

Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду.

Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. подрібнити часник.

Для соусу у великій неглибокої сковороді обсмажити зелена цибуля і часник в олії до готовності. Додати збиті вершки, кріп, лимонну цедру і перець. Довести до кипіння зменшити вогонь і варити близько 5 хвилин, поки соус злегка не загусне. Додати лосося, смажити до нагрівання. Посипати сиром пармезан.

Викласти макарони на окремі тарілки. Полити приготованим соусом з лососем, посипати пармезаном і подавати з часточками лимона.


  • пасти лінгвіні, феттучини или спагетти— 240 грам
  • свежего лосося или копченого лосося— 180 грам
  • Зелена цибуля— 2 штуки
  • часнику— 1 зубчик
  • масла або маргарину— 1 Ст. ложка
  • вершків— 1 Склянка(збитих)
  • кропу— 1 Ст. ложка
  • лимонної цедри— 1 Чайна ложка
  • мелений перець— — За смаком
  • сиру пармезан— 2 Ст. ложки
Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду.

Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. подрібнити часник.

Для соусу у великій неглибокої сковороді обсмажити зелена цибуля і часник в олії до готовності. Додати збиті вершки, кріп, лимонну цедру і перець. Довести до кипіння зменшити вогонь і варити близько 5 хвилин, поки соус злегка не загусне. Додати лосося, смажити до нагрівання. Посипати сиром пармезан.

Викласти макарони на окремі тарілки. Полити приготованим соусом з лососем, посипати пармезаном і подавати з часточками лимона.


Подібні рецепти

Паста з беконом і лососем

Кремова паста з лососем

Рецепт приготування італійської пасти з беконом, цибулею, часником, лососем, базиліком, помідорами, вершками і сиром пармезан. опис приготування: нарізати бекон, помідори і цибулю. подрібнити часник, базилік і орегано. Розім'яти лосося виделкою. Відварити макарони відповідно до інструкції на у...

Паста з лососем, болгарським перцем і кроповим соусом

Паста з лососем, болгарським перцем і кроповим соусом

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, рикоттой, болгарським перцем, петрушкою і соусом з молока, маргарину і кропу. опис приготування: Нарізати перець кубиками. Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці, злити воду. Охолодити на вощеного папері або алюмінієвій фользі, ...

Паста з лососем і соусом песто

Паста з лососем і соусом песто

Рецепт приготування пасти з запеченим філе лосося, згущеним молоком, соком лимона і соусом песто. опис приготування: Для приготування цієї страви використовуйте пасту невеликої форми, таку як ротіні, піні, Фарфалле і орекьетте. пасти— 360 грам філе лосося— 2 штуки(120-180 г) згущеного молока...

Паста з лососем і томатним соусом

Паста з лососем і томатним соусом

Рецепт приготування італійської пасти зі смаженою лососем, сиром, петрушкою і гострим томатним соусом. опис приготування: Відварити макарони в киплячій воді відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду, відкласти в сторону невелику кількість рідини. Перемішати макарони з 1 чайною ложкою ол...

Паста по-турецьки з кефіром, цибулею і солоним сиром

Паста по-турецьки з кефіром, цибулею і солоним сиром

Досить ситне і ароматне блюдо для вегетаріанців і не тільки. Готується легко і швидко, а виходить настільки незвичайним і смачним, що на аромат збіжаться навіть завзяті м'ясоїди:) Варто спробувати! опис приготування: Хочете здивувати рідних новим смачним блюдом? ароматний цибулю, трохи солоні ...