Рецепт Паелья - рослинна

Рецепт Паелья - рослинна
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Традиційне іспанське блюдо, яке готується з окремих сортів рису з додаванням овочів. Основний її секрет закладений в спеціях, дістати які не дуже складно. Отже, готуємо овочеву паелью.

опис приготування:

Класичний рецепт паельї з овочами виглядає саме так. Відмінне блюдо для розвантажувальних днів і вегетаріанців. готується, як ви бачите, дуже просто. Хто пробував готувати за цим рецептом — розповідайте в коментарях, чи залишилися задоволені!

  • рис довгозернистий— 200 грам
  • Цибуля— 2  штуки
  • часник— 3  зубчики
  • цукіні— 1 штука
  • помідор— 2 штуки
  • Болгарський перець— 1 штука(середнього розміру)
  • брокколі— 250  грам
  • Кукурудза консервована— 1 штука
  • Оливкова і вершкове масло— 40 грам
  • Стручкова квасоля— 200 грам
  • бульйон— 200 грам(краще овочевий)
  • зелень петрушки— 15 грам
Паелья - рослинна - фото крок 1 1. Відваріть рис і ретельно його промийте.

Паелья - рослинна - фото крок 2 2. Наріжте часник і цибулю і відправте їх на сковороду з оливковою олією. Доведіть до готовності і залиште остигати.

Паелья - рослинна - фото крок 3 3. Тим часом візьміть зазначені овочі. Якщо ви готуєте страву в холодну пору року, можете використовувати заморожені овочі (суміш), придбати які можна в будь-якому супермаркеті на відділі заморожених продуктів.

Паелья - рослинна - фото крок 4 4. Овочі потрібно відварити, а якщо використовуєте суміш — занурити в підсолений окріп на одну хвилину і відкинути на друшляк. Після цього обсмажте овочі на сковороді

Паелья - рослинна - фото крок 5 5. Овочі можна залити овочевим бульйоном і тушкувати 5 хвилин. Після цього з'єднати їх з рисом і притрусити зеленню

Подібні рецепти

Паелья марінара

Паста з курячим філе і томатним соусом

смачне, швидке і ароматне блюдо, яке послужить прекрасним завершенням дня і романтичною вечерею. кількість порцій: 3 рис круглий— 250 грам морепродукти— 250 грам бульйон овочевий— 500 мілілітрів горошок морожений— 100 грам часник— 2 зубчики(і ще головка в кінці приготування) Масло оливкове— 2 С...

Іспанська паелья з морепродуктами

Іспанська паелья з морепродуктами

Якщо попросять назвати іспанське блюдо, згадується паелья, але не всі знають її рецепт. Щоб не вдарити в бруд обличчям пропоную перевірений рецепт, як приготувати іспанську паелью з морепродуктами. опис приготування: Класичний рецепт паельї передбачає використання тільки морепродуктів, проте в...

Паелья класична з морепродуктами

Паелья класична з морепродуктами

Паелья - блюдо іспанської кухні на основі рису, з додаванням овочів. Паелья може бути з куркою, з рибою, з морепродуктами. У мене паелья з морепродуктами. Готується швидко і просто. Спробуйте! опис приготування: Це традиційне іспанське блюдо приготувати не важко навіть починає господині. Мореп...

Паелья класична

Паелья класична

Мал - це один з найпопулярніших видів зернових. Його можна знайти майже в будь-якому куточку світу. Тому і страв з ним так багато. Але є найпопулярніші і улюблені, рецепти яких потрібно знати всім. опис приготування: І я вам хочу запропонувати відмінний рецепт, в якому прописані всі кроки того...

Паелья іспанською мовою

Паелья іспанською мовою

Одне з улюблених мною страв тепер і на Вашому столі з цим простим рецептом приготування паельї по-іспанськи! соковите, пікантне блюдо з морепродуктами — і для обіду, і для вечері. опис приготування: Як і будь-яка інша середземноморська кухня, іспанська грунтується на морепродуктах. Традиційно ...