Рецепт Паелья марінара

Рецепт Паелья марінара
Час приготування: 20 хв.
смачне, швидке і ароматне блюдо, яке послужить прекрасним завершенням дня і романтичною вечерею.

кількість порцій: 3
  • рис круглий— 250 грам
  • морепродукти— 250 грам
  • бульйон овочевий— 500 мілілітрів
  • горошок морожений— 100 грам
  • часник— 2 зубчики(і ще головка в кінці приготування)
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Перець чилі— 1 штука
  • Перець болгарський— 1 штука
  • шафран— 1 грам
  • сіль— 5 грам
Паелья марінара - фото крок 1 Часник обсмажити на оливковій олії і викинути. А на ароматному маслі обсмажити до прозорості дрібно порізану цибулю, болгарський перець, перець чилі.

Паелья марінара - фото крок 2 Тепер до прихопленим овочам всипав промитий круглозерний рис і обсмажую все разом до прозорості рису

Паелья марінара - фото крок 3 Тепер заливаю рис бульйоном. так, щоб тільки прикрити рис. Далі бульйон необхідно додавати в міру википання його і вбирання в рис. Туди ж відправила рильця шафрану, вони додадуть красивий колір паелье

Паелья марінара - фото крок 4 через 10 хвилин викладаю до рису морепродукти, горошок, встромляють в серединку неочищену головку часнику і підливаю бульйону. Готую на повільному вогні

Паелья марінара - фото крок 5 Перемішувати паелью можна тольтко тричі: перший раз — закладаючи рис, другий раз через 5 хвилин підлила бульйон і додала шафран, третій раз, підлила бульйон через 10 хвилин коли додавала морепродукти і горошок. ще 5 хвилин і паелья була готова.

Паелья марінара - фото крок 6 Паелью зазвичай подають в тій же сковороді, в якій її готували

Подібні рецепти

Паелья - рослинна

Салат «легкий перекус»

Традиційне іспанське блюдо, яке готується з окремих сортів рису з додаванням овочів. Основний її секрет закладений в спеціях, дістати які не дуже складно. Отже, готуємо овочеву паелью. опис приготування: Класичний рецепт паельї з овочами виглядає саме так. Відмінне блюдо для розвантажувальних ...

Паелья іспанською мовою

Паелья іспанською мовою

Одне з улюблених мною страв тепер і на Вашому столі з цим простим рецептом приготування паельї по-іспанськи! соковите, пікантне блюдо з морепродуктами — і для обіду, і для вечері. опис приготування: Як і будь-яка інша середземноморська кухня, іспанська грунтується на морепродуктах. Традиційно ...

Іспанська паелья з морепродуктами

Іспанська паелья з морепродуктами

Якщо попросять назвати іспанське блюдо, згадується паелья, але не всі знають її рецепт. Щоб не вдарити в бруд обличчям пропоную перевірений рецепт, як приготувати іспанську паелью з морепродуктами. опис приготування: Класичний рецепт паельї передбачає використання тільки морепродуктів, проте в...

Паелья класична з морепродуктами

Паелья класична з морепродуктами

Паелья - блюдо іспанської кухні на основі рису, з додаванням овочів. Паелья може бути з куркою, з рибою, з морепродуктами. У мене паелья з морепродуктами. Готується швидко і просто. Спробуйте! опис приготування: Це традиційне іспанське блюдо приготувати не важко навіть починає господині. Мореп...

Паелья класична

Паелья класична

Мал - це один з найпопулярніших видів зернових. Його можна знайти майже в будь-якому куточку світу. Тому і страв з ним так багато. Але є найпопулярніші і улюблені, рецепти яких потрібно знати всім. опис приготування: І я вам хочу запропонувати відмінний рецепт, в якому прописані всі кроки того...