Рецепт Паелья класична

Рецепт Паелья класична
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 45 хв.
Мал - це один з найпопулярніших видів зернових. Його можна знайти майже в будь-якому куточку світу. Тому і страв з ним так багато. Але є найпопулярніші і улюблені, рецепти яких потрібно знати всім.

опис приготування:

І я вам хочу запропонувати відмінний рецепт, в якому прописані всі кроки того, як приготувати паелью класичну. І, як заведено, вона буде з морепродуктами і куркою. Дуже ситне блюдо готується у великій сковороді, подається теж в ній. Апетитний аромат збере навколо столу всю компанію.

  • шафранові нитки— 1 щіпка
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • куряче стегно— 4 штуки
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • томатне пюре— 200 грам
  • часник— 2 зубчики
  • Corizo— 225 грам
  • паприка— 1 Ст. ложка
  • Мал— 350 грам
  • Тигрові креветки— 8-10 штук
  • Мідії в масляному соусі— 500 грам
  • петрушка— За смаком
  • вода гаряча— 2 Ст. ложки
  • вода— 900 мілілітрів(або бульйон курячий)
Паелья класична - фото крок 1 Висушіть шафран на сухій сковороді, а потім залийте його водою і залиште на пару хвилин.

Паелья класична - фото крок 2 Обсмажте невеликі шматочки курки в маслі протягом 10 хвилин, перевертаючи.

Паелья класична - фото крок 3 В іншій сковороді обсмажте подрібнену цибулю разом з томатним пюре і маслом протягом 10 хвилин. Не забувайте заважати.

Паелья класична - фото крок 4 До цибулі з томатами додайте обсмажену курочку, а також чоризо шматочками і паприку. готуйте хвилин 3-5, помішуючи.

Паелья класична - фото крок 5 У сковороду влийте бульйон, перемішайте. Доведіть його до легкого кипіння. Всипте промитий рис.

Паелья класична - фото крок 6 Гасіть рис 7-10 хвилин на сильному вогні. Потім зверху викладіть промиті креветки.

Паелья класична - фото крок 7 В кінці додайте подрібнений часник, шафран і петрушку, а також мідії. Готуйте паелью до готовності. Смачного!

Подібні рецепти

Паелья класична з морепродуктами

Млинці на кокосовому молоці

Паелья - блюдо іспанської кухні на основі рису, з додаванням овочів. Паелья може бути з куркою, з рибою, з морепродуктами. У мене паелья з морепродуктами. Готується швидко і просто. Спробуйте! опис приготування: Це традиційне іспанське блюдо приготувати не важко навіть починає господині. Мореп...

Паелья марінара

Паелья марінара

смачне, швидке і ароматне блюдо, яке послужить прекрасним завершенням дня і романтичною вечерею. кількість порцій: 3 рис круглий— 250 грам морепродукти— 250 грам бульйон овочевий— 500 мілілітрів горошок морожений— 100 грам часник— 2 зубчики(і ще головка в кінці приготування) Масло оливкове— 2 С...

Паелья - рослинна

Паелья - рослинна

Традиційне іспанське блюдо, яке готується з окремих сортів рису з додаванням овочів. Основний її секрет закладений в спеціях, дістати які не дуже складно. Отже, готуємо овочеву паелью. опис приготування: Класичний рецепт паельї з овочами виглядає саме так. Відмінне блюдо для розвантажувальних ...

Паелья іспанською мовою

Паелья іспанською мовою

Одне з улюблених мною страв тепер і на Вашому столі з цим простим рецептом приготування паельї по-іспанськи! соковите, пікантне блюдо з морепродуктами — і для обіду, і для вечері. опис приготування: Як і будь-яка інша середземноморська кухня, іспанська грунтується на морепродуктах. Традиційно ...

Іспанська паелья з морепродуктами

Іспанська паелья з морепродуктами

Якщо попросять назвати іспанське блюдо, згадується паелья, але не всі знають її рецепт. Щоб не вдарити в бруд обличчям пропоную перевірений рецепт, як приготувати іспанську паелью з морепродуктами. опис приготування: Класичний рецепт паельї передбачає використання тільки морепродуктів, проте в...