Рецепт Печінка з рисом
Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно!
опис приготування:
Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це блюдо на трьох і подамо його з великою кількістю свіжих овочів — помідори, огірки, зелень. Велика кількість солодкої паприки додасть страві красивий червонуватий відтінок. а якщо Ви любите рис по-східному, то замість паприки додайте каррі. Тоді блюдо придбає приємний аромат і красивий помаранчевий відтінок.
Успіхів і приємного апетиту!
- Куряча печінка— 250 грам
- Мал— 1 Склянка
- Цибуля— 1 штука
- Болгарський перець— 1 штука
- мелена паприка— 2 чайних ложки
- сіль— 1 Чайна ложка
- вода— 2 склянки
- Рослинна олія— — За смаком(для смаження)
- зелень— — За смаком
Добавить печень, тушим до изменения цвета. Затем отключаем мультиварку.
Кладемо промитий рис.
посипаємо паприкою.
Заливаем подсоленной водой и выставляем режим "гречка"
Готовить до окончания программы. Затем открываем мультиварку и даем постоять блюду минут 10-15.
І подаємо до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Печінка тріски з рисом
Печінка дикої кози вважається делікатесом. Щоб приготувати її м'якою і ніжною, а також зберегти весь букет смаку, потрібно знати секрет її приготування. Дивіться мій рецепт. опис приготування: Печінка дикої кози перед смаженням обов'язково треба вимочити, а потім ще і замаринувати. Потім обвал...
Печінка з баклажанами
Печінка з баклажанами — це моя фірмова закуска, яку у нас люблять всі домашні. Така закусочка може також прикрасити будь-який святковий стіл і полюбиться багатьом гостям. опис приготування: Печінка з баклажанами — це чудова закуска, на приготування якої у мене йде приблизно годину часу. правда...
Печінка з болгарським перцем
Пропоную приготувати дуже смачну вечерю на двох. красиве блюдо — печінку з болгарським перцем — це легке, НЕ калорійне блюдо, яке прикрасить вечір і принесе гастрономічне задоволення. опис приготування: Щоб печінка з болгарським перцем вийшла смачною, м'якою і ніжною необхідно її правильно при...
Печінка з цибулею і яблуками
Печінка з цибулею і яблуками — ця страва, яке вперше я спробувала в Берліні, коли гостювала у своєї подруги. кажуть, що це практично національне блюдо. Вони готують його надзвичайно часто. опис приготування: Дуже цікава по сполученням печінку з цибулею і яблуками мене по справжньому здивувала,...
Печінка курчати бройлера
Як приготувати печінку курчати бройлера, щоб вона була м'якою і соковитою всередині, з хрусткою золотистою скоринкою зовні. Така м'ясна закуска сподобається і дорослим, і дітям. опис приготування: Спробуйте приготувати таку м'ясну закуску у себе вдома. Прекрасно буде гармоніювати з улюбленим в...