Рецепт Відбивна в яйці
![Рецепт Відбивна в яйці](https://kuhari.com.ua/img/otbivnaya_v_yaice-63054.webp)
Вашій увазі простий спосіб, як приготувати відбивну в яйці, це ситне і смачне домашнє блюдо, яке знає і любить кожен. Швидке рішення обіду, адже таке блюдо поєднується з будь-яким гарніром!
опис приготування:
Рецепт приготування відбивною в яйці гранично простий, впораються навіть недосвідчені господині. звичайно, зовсім вже ледачі можуть просто відбити м'ясо і засмажити його з сіллю і перцем, але обсмажування в яйці і борошні як би захищає м'ясо від зайвої жирності, адже так воно, з одного боку, не вбереться надлишки масла, але з іншого боку, не випустить весь свій сік на сковорідку. Тим більше, це дійсно просто і не займає багато часу, так що почнемо підготовку?
1. м'ясо, якщо необхідно, розморозити, і нарізати не надто товстими шматочками, приблизно в сантиметр завтовшки.
2. Ретельно відбиваємо молотків кожен шматочок.
3. Натираємо кожну майбутню відбивну сіллю і перцем, а також приправами і зеленню, якщо хочете.
4. Тепер готуємо дві тарілки, і в одну насипаємо борошна, в іншу ж вбиваємо яйце. Ставимо на плиту розігріватися сковорідку з рослинним маслом.
5. Яйце трохи збити вилочкою або віночком до однорідного стану.
6. А тепер кожну відбивну маку спочатку в яйце, а потім в борошно, і викладаємо на розпечену сковороду. Обсмажуємо до рівномірної золотистої скоринки, і можна подавати!
Смачного! Така відбивна в яйці в домашніх умовах є досить ситне і жирне блюдо, тож найліпше її подавати з овочевим салатом. Хоча звичайно ж, і з будь-яким іншим гарніром вона йде "; на ура ";. головне — їсти її свіжою, тільки з пилу-жару.
- Свинина— 300 грам(можно заменить любым другим филе мяса или птицы)
- яйце— 1 штука
- борошно— 100 грам
- сіль— — За смаком
- перець— — За смаком
- Масло рослинне— 2-3 Ст. ложок
1. м'ясо, якщо необхідно, розморозити, і нарізати не надто товстими шматочками, приблизно в сантиметр завтовшки.
2. Ретельно відбиваємо молотків кожен шматочок.
3. Натираємо кожну майбутню відбивну сіллю і перцем, а також приправами і зеленню, якщо хочете.
4. Тепер готуємо дві тарілки, і в одну насипаємо борошна, в іншу ж вбиваємо яйце. Ставимо на плиту розігріватися сковорідку з рослинним маслом.
5. Яйце трохи збити вилочкою або віночком до однорідного стану.
6. А тепер кожну відбивну маку спочатку в яйце, а потім в борошно, і викладаємо на розпечену сковороду. Обсмажуємо до рівномірної золотистої скоринки, і можна подавати!
Смачного! Така відбивна в яйці в домашніх умовах є досить ситне і жирне блюдо, тож найліпше її подавати з овочевим салатом. Хоча звичайно ж, і з будь-яким іншим гарніром вона йде "; на ура ";. головне — їсти її свіжою, тільки з пилу-жару.
Подібні рецепти
![Відбивні з курячих стегон в яйці](https://kuhari.com.ua/img/otbivnie_iz_kurinih_beder_v_yaice-522340.webp)
Домашній майонез на курячому яйці з часником і зеленню
Зазвичай курячі відбивні готують з філе, грудки. А я пропоную спробувати відбивні з стегон курки. Вийде соковито і дуже смачно! панірування класична, але як завжди вдала. опис приготування: Приготувати такі відбивні ви зможете всього за 30 хвилин, тим самим швидко нагодувати сім'ю смачним обід...
![Відбивна яловичина на сковороді](https://kuhari.com.ua/img/otbivnaya_govyadina_na_skovorode-147230.webp)
Відбивна яловичина на сковороді
Смачні яловичі відбивні — що може бути краще? М'ясо дуже добре прожарівается, виходить соковитим і м'яким. На гарнір завжди можна зварити картоплю або макарони. Просто і швидко, спробуйте! опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт приготування відбивною яловичини на сковороді. Готується...
![Відбивна по-італійськи](https://kuhari.com.ua/img/otbivnaya_po-italyanski-51958.webp)
Відбивна по-італійськи
Відбивна по-італійськи готується не складніше, ніж звичайнісінька відбивна, проте її смак — куди більш оригінальний і незвичайний. Простий рецепт відбивною по-італійськи — для любителів експериментів. опис приготування: Вже не знаю, чому ці відбивні назвали саме італійськими. Не впевнений, що ...
![Відбивна з грибами та сиром](https://kuhari.com.ua/img/otbivnaya_s_gribami_i_sirom-167734.webp)
Відбивна з грибами та сиром
Бажаючи урізноманітнити щоденний раціон смачним і ситним основною стравою, пропоную на замітку рецепт приготування відбивною з грибами і сиром, запеченої в духовці. опис приготування: Відбивна з грибами та сиром в домашніх умовах може бути подана з улюбленим гарніром або як самостійну страву. ...
![Відбивна з яловичини](https://kuhari.com.ua/img/otbivnaya_iz_govyadini-443890.webp)
Відбивна з яловичини
Найпопулярніше м'ясну страву на пострадянському просторі — це відбивні і про це скаже будь-який школяр. Ознайомтеся з моїм рецептом, який розповість, як приготувати відбивну з яловичини. опис приготування: Яловичина виходить м'якою, ніжною і прямо тане в роті. Завдяки специфічному маринаду, м'...