Рецепт Відбивна в яйці

Рецепт Відбивна в яйці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв.
Вашій увазі простий спосіб, як приготувати відбивну в яйці, це ситне і смачне домашнє блюдо, яке знає і любить кожен. Швидке рішення обіду, адже таке блюдо поєднується з будь-яким гарніром!

опис приготування:

Рецепт приготування відбивною в яйці гранично простий, впораються навіть недосвідчені господині. звичайно, зовсім вже ледачі можуть просто відбити м'ясо і засмажити його з сіллю і перцем, але обсмажування в яйці і борошні як би захищає м'ясо від зайвої жирності, адже так воно, з одного боку, не вбереться надлишки масла, але з іншого боку, не випустить весь свій сік на сковорідку. Тим більше, це дійсно просто і не займає багато часу, так що почнемо підготовку?

1. м'ясо, якщо необхідно, розморозити, і нарізати не надто товстими шматочками, приблизно в сантиметр завтовшки.

2. Ретельно відбиваємо молотків кожен шматочок.

3. Натираємо кожну майбутню відбивну сіллю і перцем, а також приправами і зеленню, якщо хочете.

4. Тепер готуємо дві тарілки, і в одну насипаємо борошна, в іншу ж вбиваємо яйце. Ставимо на плиту розігріватися сковорідку з рослинним маслом.

5. Яйце трохи збити вилочкою або віночком до однорідного стану.

6. А тепер кожну відбивну маку спочатку в яйце, а потім в борошно, і викладаємо на розпечену сковороду. Обсмажуємо до рівномірної золотистої скоринки, і можна подавати!

Смачного! Така відбивна в яйці в домашніх умовах є досить ситне і жирне блюдо, тож найліпше її подавати з овочевим салатом. Хоча звичайно ж, і з будь-яким іншим гарніром вона йде "; на ура ";. головне — їсти її свіжою, тільки з пилу-жару.


  • Свинина— 300 грам(можно заменить любым другим филе мяса или птицы)
  • яйце— 1 штука
  • борошно— 100 грам
  • сіль— — За смаком
  • перець— — За смаком
  • Масло рослинне— 2-3 Ст. ложок
Рецепт приготування відбивною в яйці гранично простий, впораються навіть недосвідчені господині. звичайно, зовсім вже ледачі можуть просто відбити м'ясо і засмажити його з сіллю і перцем, але обсмажування в яйці і борошні як би захищає м'ясо від зайвої жирності, адже так воно, з одного боку, не вбереться надлишки масла, але з іншого боку, не випустить весь свій сік на сковорідку. Тим більше, це дійсно просто і не займає багато часу, так що почнемо підготовку?

1. м'ясо, якщо необхідно, розморозити, і нарізати не надто товстими шматочками, приблизно в сантиметр завтовшки.

2. Ретельно відбиваємо молотків кожен шматочок.

3. Натираємо кожну майбутню відбивну сіллю і перцем, а також приправами і зеленню, якщо хочете.

4. Тепер готуємо дві тарілки, і в одну насипаємо борошна, в іншу ж вбиваємо яйце. Ставимо на плиту розігріватися сковорідку з рослинним маслом.

5. Яйце трохи збити вилочкою або віночком до однорідного стану.

6. А тепер кожну відбивну маку спочатку в яйце, а потім в борошно, і викладаємо на розпечену сковороду. Обсмажуємо до рівномірної золотистої скоринки, і можна подавати!

Смачного! Така відбивна в яйці в домашніх умовах є досить ситне і жирне блюдо, тож найліпше її подавати з овочевим салатом. Хоча звичайно ж, і з будь-яким іншим гарніром вона йде "; на ура ";. головне — їсти її свіжою, тільки з пилу-жару.


Подібні рецепти

Відбивні з курячих стегон в яйці

Домашній майонез на курячому яйці з часником і зеленню

Зазвичай курячі відбивні готують з філе, грудки. А я пропоную спробувати відбивні з стегон курки. Вийде соковито і дуже смачно! панірування класична, але як завжди вдала. опис приготування: Приготувати такі відбивні ви зможете всього за 30 хвилин, тим самим швидко нагодувати сім'ю смачним обід...

Відбивна яловичина на сковороді

Відбивна яловичина на сковороді

Смачні яловичі відбивні — що може бути краще? М'ясо дуже добре прожарівается, виходить соковитим і м'яким. На гарнір завжди можна зварити картоплю або макарони. Просто і швидко, спробуйте! опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт приготування відбивною яловичини на сковороді. Готується...

Відбивна по-італійськи

Відбивна по-італійськи

Відбивна по-італійськи готується не складніше, ніж звичайнісінька відбивна, проте її смак — куди більш оригінальний і незвичайний. Простий рецепт відбивною по-італійськи — для любителів експериментів. опис приготування: Вже не знаю, чому ці відбивні назвали саме італійськими. Не впевнений, що ...

Відбивна з грибами та сиром

Відбивна з грибами та сиром

Бажаючи урізноманітнити щоденний раціон смачним і ситним основною стравою, пропоную на замітку рецепт приготування відбивною з грибами і сиром, запеченої в духовці. опис приготування: Відбивна з грибами та сиром в домашніх умовах може бути подана з улюбленим гарніром або як самостійну страву. ...

Відбивна з яловичини

Відбивна з яловичини

Найпопулярніше м'ясну страву на пострадянському просторі — це відбивні і про це скаже будь-який школяр. Ознайомтеся з моїм рецептом, який розповість, як приготувати відбивну з яловичини. опис приготування: Яловичина виходить м'якою, ніжною і прямо тане в роті. Завдяки специфічному маринаду, м'...