Рецепт Паста по-італійськи

Рецепт Паста по-італійськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Навіть звичайні макарони можна приготувати дивовижно смачно, знаючи ідеальний рецепт. покажу вам, як приготувати пасту по-італійськи з вивіреним набором інгредієнтів, які дають відмінний результат.

опис приготування:

Італійська кухня досить проста. Але дуже важливий секрет в тому, щоб знайти ідеально свіжі продукти найвищої якості. Тоді ваші страви гарантовано вийдуть приголомшливими.

Для цієї пасти краще використовувати панчетту (свиняче м'ясо з живота), але можна замінити її беконом.

  • макарони яєчні— 500 грам
  • тунець— 300 грам(або бекону)
  • пармезан— 50 грам
  • базилік— 1 пучок
  • солодка паприка— 1 штука
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
Паста по-італійськи - фото крок 1 Поставимо макарони варитися за інструкцією на упаковці. Панчетту поріжемо якомога дрібніше, малесенькими кубиками. І обсмажити на ложці оливкової олії.

Паста по-італійськи - фото крок 2 Відварені макарони викладемо до панчетті, додамо масла, туди ж відправимо тертий пармезан і все перемішати.

Паста по-італійськи - фото крок 3 Солодку паприку ріжемо так само дрібно, як панчетту. базилік промиємо. Кладемо ці інгредієнти в сковороду, перемішуємо і вимикаємо через 2 хвилини. Все готово!

Подібні рецепти

Имбирная паста

Скумбрія з овочами на зиму

Имбирная паста - блюдо з індійської кухні. Використовується для приготування соусів, маринадів і гарячих страв. Така паста відмінно зберігається в холодильнику, тому завжди буде під рукою і не зіпсується! опис приготування: Докладніше, як приготувати імбирну пасту, я розповім нижче. Якщо хочет...

Італійська паста

Італійська паста

Приготувати макарони зовсім просто, але ось правильно доповнити їх декількома інгредієнтами, щоб отримати вишукану страву, це вже складніше. дивіться, як приготувати італійську пасту. опис приготування: Таку пасту можна вживати як окрему гаряче або як допоненіе до м'яса або риби. Як ви побачит...

Нутовая паста

Нутовая паста

Якщо ви любите балувати себе і гостей домашніми закусками, погляньте на цей варіант приготування нутовой пасти. ніжна, неймовірно апетитна, ситна і нереально смачна. Рекомендую на замітку! опис приготування: Щоб вийшла по-справжньому ніжна паста, обов'язково очистіть нут. що, цей процес стомлю...

Паста Альфредо з фрикадельками

Паста Альфредо з фрикадельками

Рецепт приготування пасти Феттучіні з фрикадельками з яловичини з соусом з вершкового сиру, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Неймовірно вершковий соус надає цьому блюду ніжний смак. яловичини— 450 грам молока— 1/4 склянки часнику— 2 зубчики італійської приправи— 1 Ст. ложка сиру ...

Паста Аматрічіана

Паста Аматрічіана

паста Аматрічіана — одна з тисяч різновидів італійської пасти. З огляду на доступності інгредієнтів і простоті приготування — моя улюблена опис приготування: італійські пасти — це просто казкове блюдо для сучасної людини. Приходиш з роботи втомлений, часу і бажання крутитися біля плити немає, ...