Рецепт Відбивна по-італійськи

Рецепт Відбивна по-італійськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Відбивна по-італійськи готується не складніше, ніж звичайнісінька відбивна, проте її смак — куди більш оригінальний і незвичайний. Простий рецепт відбивною по-італійськи — для любителів експериментів.

опис приготування:

Вже не знаю, чому ці відбивні назвали саме італійськими. Не впевнений, що самі італійці їдять щось подібне — швидше за все, це блюдо називається "; відбивні по-італійськи ";, тому що інгредієнти використовуються типово італійські — телятина, моцарелла, томатна паста, орегано. Втім, яка різниця, як це блюдо називається — головне, що виходить дуже смачно

Прошу любити і жалувати — простий рецепт відбивних по-італійськи!


  • Эскалоп из телятины или говядины— 4 штуки
  • Куряче яйце— 1 штука
  • Панірувальні сухарі— 6 Ст. ложок
  • моцарелла— 150 грам
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • масло слівочнoe— 50 грам
  • орегано сушений— 2 чайних ложки
  • сіль, перець— — За смаком
Відбивна по-італійськи - фото крок 1 Хорошенько отбиваем эскалопы — так, чтобы они стали примерно вдвое тоньше.

Відбивна по-італійськи - фото крок 2 змішуємо яйце, сіль, перець і орегано.

Відбивна по-італійськи - фото крок 3 Каждую отбивную обмакиваем в яичную смесь.

Відбивна по-італійськи - фото крок 4 Затем обваливаем в панировочных сухарях.

Відбивна по-італійськи - фото крок 5 Панированные отбивные обжариваем на сковороде до образования легкой корочки с обеих сторон.

Відбивна по-італійськи - фото крок 6 Обжаренные отбивные перекладываем на противень, застелений фольгою.

Відбивна по-італійськи - фото крок 7 Далее необходимо сверху смазать отбивные небольшим слоем томатной пасты.

Відбивна по-італійськи - фото крок 8 Mocarellu (при бажанні, можно натереть сыр другого сорта) крупно натираем, присыпаем ей каждую отбивную.

Відбивна по-італійськи - фото крок 9 Присыпаем мясо орегано и ставим в духовку, розігріту до 200 градусів, і запікаємо 5-7 хвилин.

Відбивна по-італійськи - фото крок 10 Достаем из духовки и немедленно подаем с любимым гарниром. Смачного!

Подібні рецепти

Відбивна яловичина на сковороді

Капуста з фрикадельками

Смачні яловичі відбивні — що може бути краще? М'ясо дуже добре прожарівается, виходить соковитим і м'яким. На гарнір завжди можна зварити картоплю або макарони. Просто і швидко, спробуйте! опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт приготування відбивною яловичини на сковороді. Готується...

Відбивна з грибами та сиром

Відбивна з грибами та сиром

Бажаючи урізноманітнити щоденний раціон смачним і ситним основною стравою, пропоную на замітку рецепт приготування відбивною з грибами і сиром, запеченої в духовці. опис приготування: Відбивна з грибами та сиром в домашніх умовах може бути подана з улюбленим гарніром або як самостійну страву. ...

Відбивна з яловичини

Відбивна з яловичини

Найпопулярніше м'ясну страву на пострадянському просторі — це відбивні і про це скаже будь-який школяр. Ознайомтеся з моїм рецептом, який розповість, як приготувати відбивну з яловичини. опис приготування: Яловичина виходить м'якою, ніжною і прямо тане в роті. Завдяки специфічному маринаду, м'...

Відбивна на кістки

Відбивна на кістки

Шукайте варіант обіду або вечері за 20 хвилин? Я покажу, як приготувати відбивну на кістці в хрусткій паніровці. Дуже класна ідея з мінімумом турбот і витраченого часу. рекомендую рецепт! опис приготування: Подвійна паніровка робить м'ясо дуже ніжним і соковитим всередині, так що обов'язково р...

Відбивна по-міланськи

Відбивна по-міланськи

Відбивна по-міланськи — мабуть, фірмове блюдо європейської столиці моди міста Мілан. моделі, звичайно, навряд чи їдять такі відбивні, а нам — чому б не спробувати?:) опис приготування: Якщо ви приїдете в Мілан, то в більшості місцевих ресторанів вам запропонують фірмове місцеве блюдо — відбивн...