Рецепт Паста в кайенский

Рецепт Паста в кайенский
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Ця паста для любителів гострих страв. Але при цьому різноманітність овочів, приправ і смак креветок додають пасті особливу апетитність. Один з найкращих рецептів традиційного італійського блюда.

опис приготування:

Цей рецепт - як подарунок з неба. просто, швидко, дивно смачно і можна робити з чим завгодно - з куркою, овочами або взагалі просто так - паста з соусом. Чи не відірватися!

  • макарони— 500 грам
  • креветки— 20-25 штук
  • Масло рослинне— 2-3 Ст. ложок
  • часник— 2 зубчики
  • помідори— 3 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • Перець болгарський— 1 штука
  • Перець чилі— 1 штука
  • вершки— 3/4 склянки
  • Сир пармезан— 100-150 грам
  • петрушка— 1 пучок
  • сіль, перець— За смаком
  • паприка— 1/2 чайних ложки
  • кмин— 1/4 чайних ложки
  • орегано— 1/4 чайних ложки
  • чебрець— 1/4 чайних ложки
Паста в кайенский - фото крок 1 1. змішайте паприку, кмин, орегано, чебрець, сіль і перець. Замаринуйте в цих спеціях креветки і залиште їх на п'ять хвилин. В цей час відправте макарони варитися до готовності альденте. Після цього обсмажте креветки з обох сторін в рослинному маслі на середньому вогні 3-4 хвилини.

Паста в кайенский - фото крок 2 2. Готові креветки відправте на тарілку.
На ту ж сковороду покладіть цибулю, перець болгарський і чилі, Тушіте 3-5 хвилин.

Паста в кайенский - фото крок 3 3. Викладіть готові овочі на тарілку.
У третьому підході, на тій же сковороді, у вершковому маслі обсмажте нарізані помідори і часник. Гасіть помідори протягом 5-6 хвилин, після чого за смаком додайте сіль і перець.

Паста в кайенский - фото крок 4 4. Влийте в сковороду вершки і посипте тертим пармезаном.

Паста в кайенский - фото крок 5 5. Змішайте готову пасту з соусом, додайте креветки і обсмажені овочі.

Паста в кайенский - фото крок 6 6. Посипте макарони нарізаним кропом. Подавайте блюдо гарячим.

Подібні рецепти

Имбирная паста

Печиво «картопля»

Имбирная паста - блюдо з індійської кухні. Використовується для приготування соусів, маринадів і гарячих страв. Така паста відмінно зберігається в холодильнику, тому завжди буде під рукою і не зіпсується! опис приготування: Докладніше, як приготувати імбирну пасту, я розповім нижче. Якщо хочет...

Італійська паста

Італійська паста

Приготувати макарони зовсім просто, але ось правильно доповнити їх декількома інгредієнтами, щоб отримати вишукану страву, це вже складніше. дивіться, як приготувати італійську пасту. опис приготування: Таку пасту можна вживати як окрему гаряче або як допоненіе до м'яса або риби. Як ви побачит...

Нутовая паста

Нутовая паста

Якщо ви любите балувати себе і гостей домашніми закусками, погляньте на цей варіант приготування нутовой пасти. ніжна, неймовірно апетитна, ситна і нереально смачна. Рекомендую на замітку! опис приготування: Щоб вийшла по-справжньому ніжна паста, обов'язково очистіть нут. що, цей процес стомлю...

Паста Альфредо з фрикадельками

Паста Альфредо з фрикадельками

Рецепт приготування пасти Феттучіні з фрикадельками з яловичини з соусом з вершкового сиру, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Неймовірно вершковий соус надає цьому блюду ніжний смак. яловичини— 450 грам молока— 1/4 склянки часнику— 2 зубчики італійської приправи— 1 Ст. ложка сиру ...

Паста Аматрічіана

Паста Аматрічіана

паста Аматрічіана — одна з тисяч різновидів італійської пасти. З огляду на доступності інгредієнтів і простоті приготування — моя улюблена опис приготування: італійські пасти — це просто казкове блюдо для сучасної людини. Приходиш з роботи втомлений, часу і бажання крутитися біля плити немає, ...