Рецепт Відбивна з яловичини

Рецепт Відбивна з яловичини
Кількість порцій: 3 Час приготування: 40 хв.
Найпопулярніше м'ясну страву на пострадянському просторі — це відбивні і про це скаже будь-який школяр. Ознайомтеся з моїм рецептом, який розповість, як приготувати відбивну з яловичини.

опис приготування:

Яловичина виходить м'якою, ніжною і прямо тане в роті. Завдяки специфічному маринаду, м'ясо виходить пікантним і трохи остреньким. Дуже рекомендую приготувати такі відбивні в якості м'ясної страви на святковий стіл. Як гарнір ви можете вибрати картопляне, гарбузове пюре або свіжі овочі. Спробуйте приготувати таку страву у себе вдома і порадуйте своїх домочадців.

  • м'якоть яловичини— 300 грам
  • Олія соняшникова— 3 Ст. ложки
  • перець— 0.5 чайних ложки
  • сіль— 1 щіпка
  • імбир— 30 грам
  • гірчиця французька— 30 грам
Відбивна з яловичини - фото крок 1 Зачистіть м'ясо від плівок, жилок і зайвого жиру, наріжте.

Відбивна з яловичини - фото крок 2 Молоточком відбийте з обох сторін.

Відбивна з яловичини - фото крок 3 Змастіть м'ясо французької гірчицею.

Відбивна з яловичини - фото крок 4 Натріть невелику кількість імбиру на дрібній тертці.

Відбивна з яловичини - фото крок 5 Натріть м'ясо імбиром, сіллю і перцем, залиште маринуватися на 20 хвилин.

Відбивна з яловичини - фото крок 6 Обсмажуйте м'ясо на розігрітій сковороді з обох боків до рум'яна скоринки.

Подібні рецепти

Відбивна яловичина на сковороді

Відбивна з яловичини в мультиварці

Смачні яловичі відбивні — що може бути краще? М'ясо дуже добре прожарівается, виходить соковитим і м'яким. На гарнір завжди можна зварити картоплю або макарони. Просто і швидко, спробуйте! опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт приготування відбивною яловичини на сковороді. Готується...

Відбивна по-італійськи

Відбивна по-італійськи

Відбивна по-італійськи готується не складніше, ніж звичайнісінька відбивна, проте її смак — куди більш оригінальний і незвичайний. Простий рецепт відбивною по-італійськи — для любителів експериментів. опис приготування: Вже не знаю, чому ці відбивні назвали саме італійськими. Не впевнений, що ...

Відбивна з грибами та сиром

Відбивна з грибами та сиром

Бажаючи урізноманітнити щоденний раціон смачним і ситним основною стравою, пропоную на замітку рецепт приготування відбивною з грибами і сиром, запеченої в духовці. опис приготування: Відбивна з грибами та сиром в домашніх умовах може бути подана з улюбленим гарніром або як самостійну страву. ...

Відбивна на кістки

Відбивна на кістки

Шукайте варіант обіду або вечері за 20 хвилин? Я покажу, як приготувати відбивну на кістці в хрусткій паніровці. Дуже класна ідея з мінімумом турбот і витраченого часу. рекомендую рецепт! опис приготування: Подвійна паніровка робить м'ясо дуже ніжним і соковитим всередині, так що обов'язково р...

Відбивна по-міланськи

Відбивна по-міланськи

Відбивна по-міланськи — мабуть, фірмове блюдо європейської столиці моди міста Мілан. моделі, звичайно, навряд чи їдять такі відбивні, а нам — чому б не спробувати?:) опис приготування: Якщо ви приїдете в Мілан, то в більшості місцевих ресторанів вам запропонують фірмове місцеве блюдо — відбивн...