Рецепт Відбивна на кістки

Рецепт Відбивна на кістки
Кількість порцій: 8 Час приготування: 20 хв.
Шукайте варіант обіду або вечері за 20 хвилин? Я покажу, як приготувати відбивну на кістці в хрусткій паніровці. Дуже класна ідея з мінімумом турбот і витраченого часу. рекомендую рецепт!

опис приготування:

Подвійна паніровка робить м'ясо дуже ніжним і соковитим всередині, так що обов'язково рекомендую використовувати і борошно, і сухарі. До речі, додавання зелені і сиру робить паніровці ще смачнішою. При наявності свіжого м'яса в холодильнику, ця ідея — чудовий варіант для кожної господині.

  • свинячі відбивні— 8 штук
  • Сіль і перець— За смаком
  • борошно— 1 Склянка
  • яйце— 4 штуки
  • Панірувальні сухарі— 2 склянки
  • пармезан— 30 грам
  • зелень— 1 Ст. ложка
  • Рослинна олія— За смаком(для смаження)
Відбивна на кістки - фото крок 1 1. м'ясо вимийте, наріжте порційними шматочками і трохи відбийте. Посоліть і поперчіть за смаком.

Відбивна на кістки - фото крок 2 2. У глибокій мисці збийте яйця, в окрему всипте борошно. У третій мисочці з'єднайте сухарі, тертий сир, зелень. Обваляйте відбивну в борошні, умочіть в яйце, викладіть в сухарі.

Відбивна на кістки - фото крок 3 3. Обваляйте з усіх боків в паніровці.

Відбивна на кістки - фото крок 4 4. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом і смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки з двох сторін.

Відбивна на кістки - фото крок 5 5. Ось така апетитна відбивна на кістки в домашніх умовах.
Пригощайтеся!

Подібні рецепти

Стегенця без кістки

Салат з фенхеля з яблуками

Якщо в продажу ви побачите стегенця без кістки, то сміливо їх купуйте - з них можна приготувати багато цікавих страв, нафарширувати всякими смаколиками, обсмажити на сковороді або запекти в духовці. опис приготування: Рецепт ситного і смачного блюда, як приготувати стегенця без кістки. Якщо дл...

Відбивна яловичина на сковороді

Відбивна яловичина на сковороді

Смачні яловичі відбивні — що може бути краще? М'ясо дуже добре прожарівается, виходить соковитим і м'яким. На гарнір завжди можна зварити картоплю або макарони. Просто і швидко, спробуйте! опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт приготування відбивною яловичини на сковороді. Готується...

Відбивна по-італійськи

Відбивна по-італійськи

Відбивна по-італійськи готується не складніше, ніж звичайнісінька відбивна, проте її смак — куди більш оригінальний і незвичайний. Простий рецепт відбивною по-італійськи — для любителів експериментів. опис приготування: Вже не знаю, чому ці відбивні назвали саме італійськими. Не впевнений, що ...

Відбивна з грибами та сиром

Відбивна з грибами та сиром

Бажаючи урізноманітнити щоденний раціон смачним і ситним основною стравою, пропоную на замітку рецепт приготування відбивною з грибами і сиром, запеченої в духовці. опис приготування: Відбивна з грибами та сиром в домашніх умовах може бути подана з улюбленим гарніром або як самостійну страву. ...

Відбивна з яловичини

Відбивна з яловичини

Найпопулярніше м'ясну страву на пострадянському просторі — це відбивні і про це скаже будь-який школяр. Ознайомтеся з моїм рецептом, який розповість, як приготувати відбивну з яловичини. опис приготування: Яловичина виходить м'якою, ніжною і прямо тане в роті. Завдяки специфічному маринаду, м'...