Рецепт Паста пенне

Рецепт Паста пенне
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 45 хв.
Як різноманітності щоденного меню хочу запропонувати вам дуже цікавий і вельми оригінальний варіант, як приготувати пасту Пенне з гарбузом і сиром. Дуже смачно і неймовірно апетитно!

опис приготування:

Така паста хороша тим, що вона може бути подана до столу як повноцінне блюдо або ж як гарнір, наприклад. Неймовірне поєднання аромату смаженого бекону, ніжною гарбуза і сиру перетворюють блюдо в справжні ласощі. Дуже рекомендую взяти рецепт на замітку і повторити його на своїй кухні.

  • гарбуз мускатний— 300 грам
  • пенне— 300 грам
  • бекон— 4 скибочки
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • вершки— 100 мілілітрів
  • сир— 50 грам
  • зелень— 1 щіпка
  • сіль— За смаком
Паста пенне - фото крок 1 1. На сковороду з високими бортами викладіть нарізану шматочками бекон, обсмажте його до рум'яності. Тим часом наріжте кубиками цибулю, відправте його на сковороду. Смажте на середньому вогні.

Паста пенне - фото крок 2 2. очистіть гарбуз, наріжте її невеликими кубиками.

Паста пенне - фото крок 3 3. Викладіть гарбуз до цибулі, коли він стане прозорим. Додайте пропущений через прес часник.

Паста пенне - фото крок 4 4. обсмажте хвилин 10 на середньому вогні. Після налийте трохи водички або бульйону, тушкуйте до м'якості.

Паста пенне - фото крок 5 5. Паралельно в киплячу підсолену воду відправте пенне.

Паста пенне - фото крок 6 6. До готової гарбузі додайте вершки, свіжу зелень і трохи тертого сиру. Ідеально підійде пармезан. Якщо ви використовуєте менш солоний сир, додайте трохи солі за смаком.

Паста пенне - фото крок 7 7. Викладіть на сковороду пенне і перемішайте. Томіть ще пару хвилин.

Паста пенне - фото крок 8 8. Неймовірно яскраве і апетитне блюдо готове!

Подібні рецепти

Паста Пенне з куркою і соусом Маринара

Пиріг з листкового тіста в мультиварці

Рецепт приготування пасти з шматочками курячих стегенець, цибулею, часником, соусом Маринара, свіжим базиліком і сиром Пармезан. опис приготування: Ця страва добре подавати з теплим хрустким хлібом. курячих стегон— 8 штук сіль і перець— — За смаком оливкового масла— 2 Ст. ложки велика цибули...

Пенне з грибами

Пенне з грибами

Для швидкого і ситного обіду завжди підійдуть макаронні вироби. наприклад, Пенне з грибами готується недовго, виходить смачним, ви насититеся до самої вечері. Приготуйте пасту Пенне і гриби. опис приготування: Насолоджуйтесь ніжними пенне з грибами. Ситне і смачне блюдо сподобається всім вашим...

Пенне з куркою і спаржею

Пенне з куркою і спаржею

Пенне з куркою в першу чергу сподобається тим, хто любить страви зі спаржею. Пенне виходять ніжними, кремовими, ситними і корисними. Блюдо найкраще підходить до обіднього столу. опис приготування: Це простий рецепт приготування пенне з куркою і спаржею. Перш за все відваріть спаржу: в киплячу,...

Пенне з куркою

Пенне з куркою

Дуже смачне і швидке блюдо. Курка в вершковому соусі з легкої томатної кислинкою стає неймовірно ніжною і ароматною з вашими улюбленими спеціями. Обов'язково спробуйте приготувати! опис приготування: Для приготування цієї страви можна використовувати будь-які макарони: пенне, фетуччини, спагет...

Пенне з помідорами і червоним перцем

Пенне з помідорами і червоним перцем

Рецепт приготування макаронів з томатами і червоним перцем. опис приготування: пенне — це один з видів італійських макаронів (пасти). помідори— 450 грам оливкова олія— 3 Ст. ложки часник— 2 зубчики(порізаний) пекучий червоний перчик— 3-4 штук листя базиліка— 6 штук макаронів— 450 грам сіль— ...