Рецепт Печиво з огіркового розсолу

Рецепт Печиво з огіркового розсолу
Кількість порцій: 25 Час приготування: 20 хв.
Головним інгредієнтом мого рецепту є огірок? Ну майже. розповім вам, як приготувати печиво з огіркового розсолу. Так, так, це дуже смачно! Випічка виходить здобна і розсипчаста. Спробуйте.

опис приготування:

Печиво виходить багато, готувати його дуже вигідно. Смаку розсолу ви навіть не відчуєте, проте завдяки що міститься в розсолі кислоті вийде даний пісочне печиво, яке тане в роті. Такий десерт чудово підходить до ранкового чаювання, а також його можна взяти з собою на перекус. Спробуйте зробити таке печиво. Цей експеримент порадує вас своїм результатом.

  • огірковий розсіл— 1 Склянка
  • цукор— 1 Склянка
  • Масло рослинне— 1/2 склянки
  • борошно— 3 склянки
  • Харчова сода— 1 Чайна ложка
Печиво з огіркового розсолу - фото крок 1 Виберіть правильний розсіл. Він не повинен гірчити. Якщо ж у вас розсіл дуже солоний, використовуйте його менше.

Печиво з огіркового розсолу - фото крок 2 В чашу комбайна (для початку з віночком) вилийте розсіл, рослинна олія, цукор. Збийте до однорідності. Далі змініть насадку для тіста і просійте борошно з содою в чашу комбайна. Замісити гладке тісто і дайте йому відпочити 15 хвилин.

Печиво з огіркового розсолу - фото крок 3 Розкачайте пласт тіста товщиною 0,5-0,7 см і формами вирізуйте майбутні печенюшки.

Печиво з огіркового розсолу - фото крок 4 Застеліть деко пергаментним папером. Якщо ж немає паперу, то не страшно: від змащеного маслом дека печиво буде легко відходити.

Печиво з огіркового розсолу - фото крок 5 Ставте печиво в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин. Як тільки ви побачите, що печиво стало рум'яним, можна діставати з духовки і насолоджуватися.

Подібні рецепти

Печиво з розсолу огіркового

Квашена капуста без розсолу

А чи замислювалися ви, куди можна подіти розсіл від з'їдених маринованих овочів? Скоріше всього, ви його виливаєте. Але я хочу запропонувати вам зовсім несподіваний варіант того, куди його використовувати. опис приготування: Обов'язково прочитайте про те, як приготувати печиво з розсолу огірко...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...