Рецепт М'ятний крем з шоколадною глазур'ю

Рецепт М'ятний крем з шоколадною глазур'ю
Кількість порцій: 12 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Крем з м'яти і шоколаду, просто смакота.

опис приготування:

У великій мисці, збити сметану, 1 1 / 3 склянки цукру, 1 / 2 стакан масла або маргарину, сіль. змішати екстракт, 2 столові ложки молока, і цукор, що залишився. Поступово додати молоко в глазур до досягнення консистенції спреду.

Розтопити і перемішати несолодкий шоколад і 2 столові ложки вершкового масла або маргарину в мікрохвильовій печі або в пароварці. Подвоїти кількість глазурі за бажанням.

Покрити торт глазур'ю. Зробіть бортики з глазурі у вигляді гребінця по верхньому краю торта, щоб шоколадна глазур не стікала по сторонам торта. Залийте шоколадну глазур поверх пирога. остудити, поки глазур захолоне.

  • цукрова пудра— 4 склянки
  • розм'якшене вершкове масло— 1/2 склянки
  • сіль— 1/8 чайних ложки
  • екстракт м'яти— 1 Чайна ложка
  • молоко— 4 Ст. ложки
  • плитка несолодкого шоколаду— 2 штуки
  • вершкове масло— 2 Ст. ложки
У великій мисці, збити сметану, 1 1 / 3 склянки цукру, 1 / 2 стакан масла або маргарину, сіль. змішати екстракт, 2 столові ложки молока, і цукор, що залишився. Поступово додати молоко в глазур до досягнення консистенції спреду.

Розтопити і перемішати несолодкий шоколад і 2 столові ложки вершкового масла або маргарину в мікрохвильовій печі або в пароварці. Подвоїти кількість глазурі за бажанням.

Покрити торт глазур'ю. Зробіть бортики з глазурі у вигляді гребінця по верхньому краю торта, щоб шоколадна глазур не стікала по сторонам торта. Залийте шоколадну глазур поверх пирога. остудити, поки глазур захолоне.

Подібні рецепти

Горіховий пиріг з шоколадною глазур'ю

Піца з куркою в мультиварці

Рецепт приготування пирога з фундуком та вершково-шоколадною глазур'ю з кавовим ароматом. Цей пиріг краще поставити в холодильник на ніч і подавати на наступний день. кількість порцій: 8-10 funduk— 150 грам вершкове масло несолоне— 220 грам(плюс столова ложка для форми) ваніль— 0,5 штуки(стручо...

Печиво з зефірної начинкою і шоколадною глазур'ю

Печиво з зефірної начинкою і шоколадною глазур'ю

Рецепт приготування печива з какао, начинкою з зефіру і глазур'ю з шоколаду, вершкового масла і ванільного екстракту. Це печиво добре подавати як при кімнатній температурі, так і замороженим. кількість порцій: 6-8 какао-порошок— 1/4 склянки сода— 3/4 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки яйця кім...

Імбирно-м'ятний чай

Імбирно-м'ятний чай

Імбирно-м'ятний чай — дуже смачний напій, який може подаватися як в холодному, так і в гарячому вигляді. Влітку він чудово освіжає, взимку — зігріває. Варто спробувати. опис приготування: Цього літа вперше спробували приготувати имбирно-м'ятний чай за порадою одного хорошого знайомого. приготу...

М'ятний джулеп 2

М'ятний джулеп 2

Рецепт приготування напою з м'ятою і віскі. опис приготування: Помістити віскі і м'яту в великий глек, накрити кришкою і поставити в холодильник на 12 годин або на 1 день. процідити напій, прибравши листя м'яти. Додати цукор, перемішати, щоб весь цукор розчинився. приготувати 4 келиха з льодом...

М'ятний джулеп

М'ятний джулеп

Рецепт традиційного коктейлю південноамериканських штатів. опис приготування: об'єднати цукор, листя м'яти і воду в каструлі. Нагрівати не доводячи до кипіння на повільному вогні, помішуючи, до розчинення цукру. Довести до кипіння і кип'ятити протягом 5 хвилин. Перелити напій в глечик і прибра...