Рецепт Відбивна яловичина на сковороді

Рецепт Відбивна яловичина на сковороді
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 40 хв.
Смачні яловичі відбивні — що може бути краще? М'ясо дуже добре прожарівается, виходить соковитим і м'яким. На гарнір завжди можна зварити картоплю або макарони. Просто і швидко, спробуйте!

опис приготування:

Пропоную вам класичний рецепт приготування відбивною яловичини на сковороді. Готується все дуже просто, спершу наріжте і відбийте яловичину. Потім умочіть в манку і яєчно-гірчичну суміш. Обсмажте м'ясо на сковороді з двох сторін. На гарнір можна відварити картоплю або макарони, не зайвим буде і легкий овочевий салат. хай щастить!

  • Говяжа вирізка— 500 грам
  • Манна крупа— 0,5 склянки
  • перець— 0,5 чайних ложки
  • яйця— 2 штуки
  • гірчичний— 2 чайних ложки
  • Олія соняшникова— 3 Ст. ложки
  • сіль— 2 щіпки
Відбивна яловичина на сковороді - фото крок 1 М'ясо промийте та висушіть. наріжте тонко, поперек волокон. Умочіть в манну крупу.

Відбивна яловичина на сковороді - фото крок 2 Гарненько відбийте шматки яловичини.

Відбивна яловичина на сковороді - фото крок 3 Віночком збийте яйця, гірчицю, сіль і перець.

Відбивна яловичина на сковороді - фото крок 4 Ще раз умочіть кожен шматочок м'яса, спершу — в манну крупу, а потім в яєчно — гірчичну суміш. Обсмажте на олії з двох сторін.

Відбивна яловичина на сковороді - фото крок 5 Смачного!

Подібні рецепти

Відбивна з яловичини

Яловичина відбивна

Найпопулярніше м'ясну страву на пострадянському просторі — це відбивні і про це скаже будь-який школяр. Ознайомтеся з моїм рецептом, який розповість, як приготувати відбивну з яловичини. опис приготування: Яловичина виходить м'якою, ніжною і прямо тане в роті. Завдяки специфічному маринаду, м'...

Відбивна по-італійськи

Відбивна по-італійськи

Відбивна по-італійськи готується не складніше, ніж звичайнісінька відбивна, проте її смак — куди більш оригінальний і незвичайний. Простий рецепт відбивною по-італійськи — для любителів експериментів. опис приготування: Вже не знаю, чому ці відбивні назвали саме італійськими. Не впевнений, що ...

Відбивна з грибами та сиром

Відбивна з грибами та сиром

Бажаючи урізноманітнити щоденний раціон смачним і ситним основною стравою, пропоную на замітку рецепт приготування відбивною з грибами і сиром, запеченої в духовці. опис приготування: Відбивна з грибами та сиром в домашніх умовах може бути подана з улюбленим гарніром або як самостійну страву. ...

Відбивна на кістки

Відбивна на кістки

Шукайте варіант обіду або вечері за 20 хвилин? Я покажу, як приготувати відбивну на кістці в хрусткій паніровці. Дуже класна ідея з мінімумом турбот і витраченого часу. рекомендую рецепт! опис приготування: Подвійна паніровка робить м'ясо дуже ніжним і соковитим всередині, так що обов'язково р...

Відбивна по-міланськи

Відбивна по-міланськи

Відбивна по-міланськи — мабуть, фірмове блюдо європейської столиці моди міста Мілан. моделі, звичайно, навряд чи їдять такі відбивні, а нам — чому б не спробувати?:) опис приготування: Якщо ви приїдете в Мілан, то в більшості місцевих ресторанів вам запропонують фірмове місцеве блюдо — відбивн...