Рецепт Паста з лососем, болгарським перцем і кроповим соусом

Рецепт Паста з лососем, болгарським перцем і кроповим соусом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування італійської пасти з лососем, рикоттой, болгарським перцем, петрушкою і соусом з молока, маргарину і кропу.

опис приготування:

Нарізати перець кубиками. Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці, злити воду. Охолодити на вощеного папері або алюмінієвій фользі, щоб запобігти злипання.

змішати яйця, сир, цибуля, перець, петрушку, лимонну цедру, лосося і приправу для морепродуктів. Налити молоко в злегка змащену маслом форму для випічки.

Заповнити макарони приготовленої начинкою. Викласти в форму і накрити алюмінієвою фольгою. Випікати при температурі 170 градусів від 30 до 35 хвилин.

Поки макарони готуються, розтопити маргарин в маленькій каструлі на середньому вогні. помішуючи, додати борошно, сіль і перець. Зняти каструлю з вогню і поступово додати молоко, помішуючи, поки суміш не загусне. На середньому вогні довести до кипіння, постійно помішуючи. Кип'ятити на повільному вогні 1 хвилину. Зняти з вогню, додати кріп і лимонний сік. Полити приготовані макарони соусом і подавати.


  • пасты «королевские ракушки»— 24 штук
  • яйця— 2 штуки
  • червоний болгарський перець— 1 штука
  • лимонної цедри— 1/2 чайних ложки
  • філе лосося— 1 штука
  • приправы для морепродуктов— 1 Чайна ложка
  • для соусу: маргарину— 5,5 Ст. ложки
  • борошна— 5,5 Ст. ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • перцю— 1/8 чайних ложки
  • лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • кропу— 3 Ст. ложки
Нарізати перець кубиками. Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці, злити воду. Охолодити на вощеного папері або алюмінієвій фользі, щоб запобігти злипання.

змішати яйця, сир, цибуля, перець, петрушку, лимонну цедру, лосося і приправу для морепродуктів. Налити молоко в злегка змащену маслом форму для випічки.

Заповнити макарони приготовленої начинкою. Викласти в форму і накрити алюмінієвою фольгою. Випікати при температурі 170 градусів від 30 до 35 хвилин.

Поки макарони готуються, розтопити маргарин в маленькій каструлі на середньому вогні. помішуючи, додати борошно, сіль і перець. Зняти каструлю з вогню і поступово додати молоко, помішуючи, поки суміш не загусне. На середньому вогні довести до кипіння, постійно помішуючи. Кип'ятити на повільному вогні 1 хвилину. Зняти з вогню, додати кріп і лимонний сік. Полити приготовані макарони соусом і подавати.


Подібні рецепти

Камбала з имбирно-кроповим соусом

Котлети з болгарським перцем і «особливим» соусом

Рецепт приготування камбали з креветками і соусом зі сметани, імбиру, кропу і цибулі. опис приготування: розморозити рибу, якщо вона була заморожена. промити рибу, висушити паперовим рушником і відкласти в сторону. Для приготування соусу в невеликій мисці перемішати разом майонезом, сметану, і...

Паста з індичкою і болгарським перцем

Паста з індичкою і болгарським перцем

Рецепт приготування італійської пасти з ковбасками з індички, часником, болгарським перцем і руколлою. опис приготування: Відварити макарони в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1 1/2 чашки рідини, що залишилася після варіння. Злити воду і повернути ...

Паста з лососем і соусом песто

Паста з лососем і соусом песто

Рецепт приготування пасти з запеченим філе лосося, згущеним молоком, соком лимона і соусом песто. опис приготування: Для приготування цієї страви використовуйте пасту невеликої форми, таку як ротіні, піні, Фарфалле і орекьетте. пасти— 360 грам філе лосося— 2 штуки(120-180 г) згущеного молока...

Паста з лососем і томатним соусом

Паста з лососем і томатним соусом

Рецепт приготування італійської пасти зі смаженою лососем, сиром, петрушкою і гострим томатним соусом. опис приготування: Відварити макарони в киплячій воді відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду, відкласти в сторону невелику кількість рідини. Перемішати макарони з 1 чайною ложкою ол...

Хумус з болгарським перцем

Хумус з болгарським перцем

Хумус - досить популярна страва єврейської кухні. У мене рецепт трохи відрізняється від класичного, я готую хумус з болгарським перцем. Цей прийом збагачує смак закуски і надає їй вишуканості. опис приготування: Хумус з болгарським перцем - це легка закуска, яка готується з нуту. В Ізраїлі це ...