Рецепт Паста з лососем і томатним соусом
Рецепт приготування італійської пасти зі смаженою лососем, сиром, петрушкою і гострим томатним соусом.
опис приготування:
Відварити макарони в киплячій воді відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду, відкласти в сторону невелику кількість рідини. Перемішати макарони з 1 чайною ложкою оливкової олії. Поставити в тепло.
нагріти 2 столові ложки оливкової олії у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю. Смажити до м'якості. Додати червоний перець, орегано і лосося. Розминати лосося за допомогою шпателя під час смаження. Додати кріп, нарізані помідори і вино, довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму. Варити на повільному вогні 10 хвилин, приправити сіллю і перцем. Додайте трохи рідини, якщо соус стає сухою.
Розкласти макарони по тарілках. Зробити поглиблення в центрі кожної порції і вилити томатний соус з лососем. Посипати петрушкою і сиром Пармезан. Подавати блюдо теплим.
- пасти феттучині— 240 грам
- оливкового масла— 1 Чайна ложка
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- червоної цибулі— 1 Склянка
- червоного перцю— 1/2 чайних ложки
- сушеного орегано— 1 Чайна ложка
- філе лосося— 1 штука
- сушеного кропу— 1/4 чайних ложки
- помідорів— 450 грам
- сухого білого вина— 1/4 склянки
- сіль і перець— — За смаком
- свіжої петрушки— 2 склянки
- сиру пармезан— 1/4 склянки
нагріти 2 столові ложки оливкової олії у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю. Смажити до м'якості. Додати червоний перець, орегано і лосося. Розминати лосося за допомогою шпателя під час смаження. Додати кріп, нарізані помідори і вино, довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму. Варити на повільному вогні 10 хвилин, приправити сіллю і перцем. Додайте трохи рідини, якщо соус стає сухою.
Розкласти макарони по тарілках. Зробити поглиблення в центрі кожної порції і вилити томатний соус з лососем. Посипати петрушкою і сиром Пармезан. Подавати блюдо теплим.
Подібні рецепти
Паста під томатним соусом
Простий рецепт пасти з томатним соусом і сиром — для вас! Виходить дуже смачно і ніжно, але саме блюдо при цьому готується дуже швидко і просто! Так що ви запросто впораєтеся, спробуйте! опис приготування: Класичний рецепт пасти з томатним соусом і сиром сподобається, напевно, всім без винятку...
Паста з томатним соусом і запеченої рикоттой
макаронні вироби, увінчана томатним соусом, запеченої рикоттой, сиром Пармезан і базиліком - це відмінна ідея для ситного обіду. опис приготування: Запікання рікотти в духовці позбавляє сир від зайвої рідини і робить його більш ароматним. Блюдо виглядає чудово, а готується дуже швидко і просто...
Паста з лососем, болгарським перцем і кроповим соусом
Рецепт приготування італійської пасти з лососем, рикоттой, болгарським перцем, петрушкою і соусом з молока, маргарину і кропу. опис приготування: Нарізати перець кубиками. Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці, злити воду. Охолодити на вощеного папері або алюмінієвій фользі, ...
Паста з лососем і соусом песто
Рецепт приготування пасти з запеченим філе лосося, згущеним молоком, соком лимона і соусом песто. опис приготування: Для приготування цієї страви використовуйте пасту невеликої форми, таку як ротіні, піні, Фарфалле і орекьетте. пасти— 360 грам філе лосося— 2 штуки(120-180 г) згущеного молока...
Кабачкова ікра з томатним соусом
Хочу запропонувати не зовсім класичний варіант приготування кабачкової ікри. Смак страви дивовижний, і все це завдяки томатного соусу. дивіться, як приготувати кабачкову ікру з томатним соусом. опис приготування: Як приготувати кабачкову ікру з томатним соусом? Вибираючи томатний соус, я відда...